INSTAGRAM

Shoppailu on hyvä lääke


Kaunis kiitos kaikille edelliseen postaukseen kommentoineille - olette ihania ihmisiä nimimerkkienne takana! Tuntuu jo paljon paremmalta. Kiitos. Koskaan ei pidä luopua unelmistaan, ei vaikka matka olisi pitkä ja vaivalloinen. Edesmenneen Tommy Tabermannin runoa lainatakseni:

"Jotka tulevat suorinta tietä, saapuvat tyhjin taskuin.
Jotka ovat kolunneet kaikki polut, tulevat säihkyvin silmin,
polvet ruvella, outoja hedelmiä hauraassa säkissään.
Niin se ystäväni on, niin se on, että eksymättä et löydä perille."
 


Koululaisilla onkin jo vaatekaapit järjestyksessä ensi maanantaita ja koulujen alkua varten, mutta Pikkusisko 3v. tarvitsi vielä kivoja kerhovaatteita. Hän nimittäin aloittaa ensi viikolla seurakunnan päiväkerhon perjantai-aamupäivisin. Lindexistä löytyivät nämä kelpo kerhovaatteet - kaksi kivaa tunikaa ja kolmet legginsit (sopivasti ota 3, maksa 2). Lisäksi ostettiin kerhotossut, jotka Pikkusisko itse valitsi. Ehei, eivät olleet vaaleanpunaiset, vaan kultaiset ;) Tyylitietoinen jo heti pienestä. Kerhotilaan ja kerhotätiin käytiin myös tutustumassa. Ja Pikkusisko muisti moittia äitiä siitä, ettei ollut kerhoeväät mukana jo tällä vartin mittaisella tutustumiskäynnillä... Aika kuluu - ja nimenomaan lasten kasvamisesta sen parhaiten huomaa. Muistetaan antaa lasten olla lapsia! Sillä lapsuus on nykymaailmassa niin kovin lyhyt.

Aurinkoista viikonvaihdetta!


 
Pikkusisko päiväkerhon tutustumispäivässä. Korurasiahan tietysti kiinnostaa ja tarrakorvikset piti laittaa aamulla korviin...

5 kommenttia

 1. Ihana pikkuinen neiti siellä korulippaalla. Samanlainen tunika löytyy meidän rinsessan kaapista, kuin hänellä on kuvassa päällä :)
  Oi, ihania tunikoita olet löytänyt.

  Mukavaa viikonvaihdetta! :)

  VastaaPoista
 2. Miten suloinen pikkuinen teillä onkaan.
  Kivoja vaatteita olet hänelle löytänyt.

  Mukavaa viikonloppua teille!!

  VastaaPoista
 3. Lapsuuden pituudella tuntuu olevan valtaisia eroja kaupungissa ja täällä sivistyksen ulottumattomissa, jossa aikuinenkin voi tehdä majoja, astua mukaan leikkii ja huumaantua. Kiivas elämänrytmi vaatii itsenäistymisen ja aikuisuuden esiinmarssia yhä varhaisemmassa vaiheessa, jopa eskarilaisilta odotetaan uskomattoman aikuismaista otetta. Pikku prinsessalle ihania kerhopäiviä, sadun hohtoa ja ihmeellisiä tutkimusmatkoja =)

  VastaaPoista
 4. Tulin kurkkaamaan ja jäinkin toviksi!
  Paljon kaikkea ihanaa ja elämänläheistä touhua täällä blogissa. Jäänkin sitten seuraamaan touhujanne jatkossakin, liityin lukijaksi niin saan postaukset listalleni :)

  VastaaPoista
 5. Voi miten ihana TT runo, ja niin totinen tosi! Kivoja kerhovaatteita olit löytänyt. Ja miten suloinen, suloinen pikkuneiti on kuvassa korulipasta tutkimassa. Hieno neiti pienestä pitäen :) Lapsuus on nykyään aivan liian lyhyt. Ympäristö suorastaan ajaa siihen. Esim. ala-asteikäiselle tytölle ei tahdo enää löytää kivoja lastenvaatteita, kaikki ovat sellaista pimu-mallia :( Mukavaa alkavaa viikkoa teille! Meillä alkoikin koulut jo viime viikolla.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★ Anonyyminä ei valitettavasti voi kommentoida ollenkaan.