Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Master bedroom

Koska talomme alakerrassa musta väri on syksyn aikana pikkuhiljaa hiipinyt sisustuksemme "punaiseksi langaksi", myös entinen valkoisen + beigen sävyttämä makkarimme yläkerrassa alkoi tuntua vaisulta. Ja koska yläkerran olohuonetta hallitsee tähtitapetti ja Amerikka -teema, oli melestämme luonnollistä, että uudistuneessa makuuhuoneessakin olisi ripaus glamouria, vaikkapa sitten nostalgiseen Hollywood henkeen ;)


Sängyn päätyseinä oli aiemminkin toiminut ns. tehosteseinänä eli siinä oli eri tapetti kuin makkarin muilla seinillä - niinpä uudistus syntyi helposti 2 rullalla musta/hopeaa non-woven tapettia. Sängynpääty koki vielä helpomman muodonmuutoksen, kun verhoilin sen mustalla satiinilakanalla joka löytyi valmiina liinavaatekaapista. Tapetin lisäksi siis ainoastaan päiväpeitto + tyynynpäälliset + yöpöydän valaisimet ovat uudet. Tähtityynyt siirtyivät tänne sujuvasti alakerran mustilta Ektorpeilta.




Vertailun vuoksi seuraavassa vielä kuvat makuuhuoneesta ennen + jälkeen muutoksen. Pentikin vaalea päiväpeitto + valaisimet löysivät helposti uuden kodin, kiitos huuto.netin.

Ennen

Jälkeen

Parvekkeelle vievä ovi + ikkunat kaipaavat vielä verhot suojakseen. Ajattelin paksua mustaa velouria tms. joka samalla toimisi pimennysverhona, vaikka ikkunoissa on kyllä säleverhot. Hassua, miten helposti muutos syntyi, mutta miten suuri vaikutus sillä onkaan! Tuntuu nimittäin kuin arkeen olisi tullut kertaheitolla aimoannos glamouria + luxusta lisää!




19 kommenttia

  1. Voi että, mieletön muutos, ei entisessäkään kyllä mitään vikaa ollut, mutta tämä on kyllä todellista glamouria! Päiväpeitto jo itsessään mahtava, tehosteseinästä puhumattakaan! :) Ja tyynyt täydentävät luxuksen :)
    Siis todella mahtava kokonaisuus!!
    Mukavaa viikon jatkoa!

    VastaaPoista
  2. Mahtavan näköistä,ylellistä etten sanoisi:)
    Pienellä sitä muutosta saa aikaan,tykkään!

    VastaaPoista
  3. Ihan mieletön muutos, tykkään hirveästi!!! Nimenomaan glamour tulee ensimmäisenä mieleen. Tuo päiväpeitto on todella upea<3

    VastaaPoista
  4. Oih, kiitos kommenteistanne, Tytöt! Itsekin tykkään lopputuloksesta ja olen tainnut viimein löytää "sisäisen sisustaja-minäni". Tämä on siis meidän näköisemme makkari.

    Päiväpeitto löytyi sattumoisin Anttilasta ja sysäsi muutoksen vauhtiin. Paljettityyny on H&M:ltä, pyöreä musta tyyny Ellokselta.

    VastaaPoista
  5. Wau, upea muutos! Hieno päiväpeitto ja kaunis tapetti. :-)

    -Tanja-

    VastaaPoista
  6. Vau mikä muutos!! On kyllä glamouria :)

    VastaaPoista
  7. Oi kuinka ylellistä! <3 ihailen ihmisiä jotka käyttävät rohkeasti värejä sisustuksessa!

    Ihana myös tuo päiväpeitto!

    Mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista
  8. Moikka!

    Todella onnistunut muutos! Glamouria tule kertaheítolla!
    Todella upea!

    VastaaPoista
  9. Ihana muutos! Saako udella mistä löytyi tapetti?
    Mustan sävyistä etsiskellyt aj tämä näyttää tosi kivalta :)

    VastaaPoista
  10. Kiitos kaikille kommentoimassa käyneille. Muutos onnistui meidänkin mielestämme hienosti!

    Makuuhuoneen musta/hopea tapetti löytyi ihan tutun rautakaupan hyllystä. Suomalainen Sandudd tuplarolleri (toinen puoli harmaa eli voi tapetoida kumman puolen haluaa päällepäin), tapetti no. 30011 ja rullassa taloudellisesti 11,2 m tapettia. Liisteri vaan seinään ja tapetti heti perään eli ei edes vaikeaa ;)

    VastaaPoista
  11. Voi miten hienoa! Ja ilmankos, samanlainen tapetti koristaa meidän makuuhuoneemme tehosteseinää. :)
    Kiva huomata, miten erilaista tunnelmaa saman tapetin pohjalta voi luoda. Blogistani löytyy kuvia meidän makuuhuoneestamme, jos haluat kurkistaa, miltä sama tapetti näyttää toisessa kodissa.
    http://esmeraldalla.blogspot.com/2010/08/makuuhuoneen-uusi-ilme.html

    Ensimmäistä kertaa löysin blogiisi ja klikkasin itseni heti lukijaksesi. :)

    VastaaPoista
  12. Esmeralda: Kiitos vinkistä ja tervetuloa lukijaksi ;) Siis todellakin - sama tapetti ja kuitenkin ihan erilainen lopputulos. WOW!

    VastaaPoista
  13. Voisitko kertoa minkä merkkinen ja niminen toi päiväpeitto on ? Se näyttää saman väriseltä tollaselta vaalean siniharmaalta kuin meidän makkarin seinä, enkä mistään löydä siihen matchaavaa päiväpeitettä! :/ Ja kun sen tarttis olla molemmin puolin tollasta liukasta matskua, ettei koirankarvat tarttuisi... Kiitos tosi paljon jo etukäteen!
    -Teea

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Teea,

      Päiväpeite on ostettu pari vuotta sitten Anttilasta. En valitettavasti enää muista sen nimeä. Alapuoli ei ole kiiltävä eikä liukas, sillä muutenhan se ei pysyisi sängyssä ;) Peitto on yhä mieluinen ja tuo kiiltonsa vuoksi ripauksen luksusta.. Väri ei ole kylmä jäänsiniharmaa vaan keinovalossa ehkä ennemminkin harmaanbeige. Salamavalolla kuvattuna se näyttää aina ihan avaruuspeitteeltä, sellaiselta foliolta ;) vaikkei siis todellisuudessa ole lainkaan sellainen. Terkuin, Sally

      Poista
  14. Ok, kiitos vastauksestasi.
    Sellaisen helmen-/jäänsiniharmaan juuri tarvitsisin!
    Tyttäreni sängyssä on lila molemmin puolin liukas ja kiiltävä ja toimii hyvin!
    Mukavaa sisustussyksyä sinulle!

    VastaaPoista
  15. Heippa, onko tuo harmaa päiväpeitto sulla vielä myynnissä huutonetissä? Ainakaan ei just nyt ollut avoimena kohteena.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikkis Cherry, päiväpeitto on valitettavasti jo löytänyt uuden kodin :/

      Syysterveisin Sally

      Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★