Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Kuninkaallista häähumua LontoolaisittainEnglannin kruununprinssi William kihlasi Kate Middletonin äitinsä prinsessa Dianan vanhalla kihlasormuksella viime marraskuussa. Kuninkaalliset häät pidetään Westminster Abbeyn kirkossa Lontoossa 29.4.2011 eli tuota pikaa. Englantilaisille on annettu häiden johdosta kansallinen vapaapäivä ja koko Lontoo on varmasti sekaisin kuukauden kuluttua. Myös kauppa aikoo saada häähumusta osansa. Analyytikot ovat arvioineet, että häät voivat kasvattaa Britannian kansantaloutta reippaasti, mikä tulee tarpeen suuren budjettivajeen kanssa kamppailevassa maassa. Hääkrääsän ja muistoesineiden markkinoijat ovat tuoneet markkinoille valtaisan valikoiman erilaisia tuotteita, mutta hovi on antanut hyvin tarkat ohjeet siitä, miten virallisia tuotteita ja muistoja saa markkinoida. Joku valmistaja oli jo painattanut vahingossa väärän prinssin kuvat häämukiin, naimisiinhan menee prinssi William eikä pikkuveljensä Harry.. mutta keräilijäthän olivat vain moisesta lapsuksesta mielissään ;) Kaupan on mm. erihintaisia kihlasormuskopioita, vaatteita, mukeja, tuhkakuppeja, varmuusvälineitä ym. Jopa hääparin kuvalla varustettuja käsinpainettuja oksennuspusseja, jos väentungoksessa happi loppuu tai koko häähumu menee muuten överiksi... Mutta kaikkein hauskin oheistuote omasta mielestäni on nämä naamarit! Parilla punnalla voi ostaa itselleen kuninkaallisen naamarin... Hmm, aika karmiviahan nämä ovat näin ilman silmiä, ja Camilla on kyllä pelottava ihan oikeastikin, Elisabeth sen sijaan elegantti kuten aina.. Mutta menisköhän nämä meillä Suomessa vappunaamarina? Vappuahan juhlistetaan meillä sopivasti heti häiden rääppiäisten aikaan.
Photobucket
William ja Kate ovat onnistuneet pitämään suhteensa hyvin yksityisenä, mutta brittiläinen ohjelma William ja Kate: Kuninkaallinen rakkaustarina (William and Kate: A Royal Love Story) valottaa suhteen taustoja ja yksityiskohtia uusilla tiedoilla. Jokaisen kuninkaalliseen häähumuun hullaantuneen "must see" -ohjelma nähdään Suomen teeveessäkin AVA:lla ensi lauantaina 2.4.2011 klo 20.00. Jatkona kanava tarjoaa katsojilleen huhtikuussa kahdeksan dokumenttia, joissa tutustutaan brittihovin arkeen ja käsitellään mm. hovin vaiettuja salaisuuksia.

Klikkailin lisää sivuja esiin nettikaupassa ja löysin myös Angelina Jolien, Brad Pittin ja Tomppa Cruisen naamarit. Hmm, pitäisköhän tilata..?

Photobucket

3 kommenttia

 1. Kiva että meitä on menneinä vuosina hemmoteltu kuninkaallisilla häähumuilla. Nyt kuitenkin taitaa tulla mittavimmat häät pitkään aikaan. Muistan vielä kuinka silmä tarkkana pikku tyttönä seurasin Dianan häitä :)

  Naamareissa voisi olla ideaa ;)

  Aurinkoista alkanutta viikkoa sinne!

  VastaaPoista
 2. Todella hyvän päivän he ovat valinneet ;)
  Se on nimittäin myös meidän hääpäivä. Toivottavasti heillä säät ovat vain paremmat, kun meillä 16 vuotta sitten. Koivuihin "tuotimme" silmut saunassa ja hääiltana alkoi satamaan lunta ja sitä tuli 10 cm. Mutta eikös sitä tavata sanoa, että sade tuo rikkautta :) Eikä lumisade meidän iltaa ainakaan pilannut :)

  Tuo ohjelma on ihan pakko katsoa!

  VastaaPoista
 3. Haha, how funny! I think I might just have to get myself one of these hilarious masks for the 29th... But they do look quite scary without the eyes like that. I do wonder what chaos this country will turn into on the 29th...

  Wishing you a lovely spring!
  Helena

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★