Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Synttärijuhlat

Nämä viikot mennä hurahtaa ja nyt ollaan taas viikonlopun kynnyksellä ;) Juniorin 8v synttäreitä juhlittiin keskiviikkona. Oksutauti ja kuume oli kaatanut osan synttärivieraista petiin, mutta pienemmälläkin porukalla juhlat olivat oikein onnistuneet, melkeinpä kivemmat! Sankarin toivomuksesta teemana oli Super Mario kumppaneineen ja kakkuna sienikakku! Syömällä pelissä tämän sienen, Mario saa nimittäin taikavoimat. Sankari halusi kokeilla samaa käytännössä ;) Kakkumestarina toimi äiti-Sally. Täytteenä pakastemansikkaa + runsaasti kermavaahtoa, päällä punaista marsipaania + valkoista sokerimassaa. Oli oikein herkullista ja katosi nopeasti parempiin suihin!







Koska väkeä oli vähemmän, pojat innostuivat pelaamaan Super Mario pelejä Wiillä. Kaksintaistelut autoradalla ja haastaminen olivat ykkösjuttu. Pikkusisko päätti sillä välin laittaa Super Mario hahmot heikun keikun ;) Kaikilla oli kivaa! Meidän yläkerran kakkosolkkari on osoittautunut oivaksi paikaksi synttärijuhlille ym. kun lapsia on paljon. Arkenakin se on lasten valtakuntaa peleineen ja leffoineen. Ja vähän äiskänkin, sillä onhan se tällaisen tähtifanin lempparihuone!

Kivaa viikonvaihdetta!


12 kommenttia

  1. Onnea kasi veelle! :)Ihan mielettömän hauska kakku :D
    Et usko, mutta toi Mario kart wiillä on meidän 19v tyttären ja hänen kaverinsa 21v intohimo....ja molemmat on oikeita ladyja. Ovat meinaan pelanneet sitä peliä varmaan reilun vuoden jo ja eivät ole kyllästyneet siihen vielä yhtään, tosin välillä on useampi viikko väliä, kun toinen asuu 60km päässä :)
    Kivaa alkavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Onnittelut 8-vuotiaalle!Meillä kasi veet tulossa marraskuussa ja tyttö on kanssa armoton Mario-fani=)Viime vuonna oli winx-teema meillä,saas nähdä mitä neiti tänä vuonna keksii...
    Aurinkoista viikonloppua!

    VastaaPoista
  3. Voi mikä kakku idea !!!
    Tosi ylellistä et on toi kakkosolohuone :)
    Iloa ♥ Aurinkoa viikonloppuusi

    VastaaPoista
  4. Päm: 8v kiittää onnitteluista ;) SuperMario on monen suosikki. Itsekin pelasin sitä jo 20v sitten!

    Kirsi: Kiitos. Meillä winx-huuma oli tytöillä muutama vuosi sitten.

    Riitta: Kiitos. Yläkerran kakkosolkkari on noin 20m2 aula, joka yhdistää makuuhuoneet. Se on meillä muksujen valtakuntaa, jossa saa pomppia ja syödä poppareita.. ja alakerran olkkari pysyy samalla siistinä ;)

    VastaaPoista
  5. Onnittelut 8-vuotiaalle!
    Hauska kakku :)

    VastaaPoista
  6. Hauska kakku! :)
    Meillä on samaa tähtitapettia poikien huoneessa, mutta vaakaan ja vain yksi "kerros". On kivan näköistä noin oikeinpäinkin. :)

    -Annika-

    VastaaPoista
  7. Mahtava kakku ja varmasti kivat juhlat :)

    VastaaPoista
  8. Wau, onneksi olkoon vielä! Taidankin tilata sulta kakun meidän tuleviin juhliin ;) Tai sitten ihan prinsessakakut leipomosta....

    Ihanaa viikonlopun jatkoa ystäväni ♥

    VastaaPoista
  9. Minna: Junior kiittää onnitteluista. Päivänsankarin toive oli tämä sienikakku ;)

    Annika: Mainio idea käyttää tapettia vaakasuuntaan! Olen tykännyt tästä tähtitapetista jo monta vuotta. Estan tapetit ovat muutenkin trendikkäitä ja hyvälaatuisia/helppoja laittaa.

    Pakkasakka: Junior tykkäsi kemuista ja kakusta! Poikia nauratti, kun jymäytin niitä ensiksi, että kakku on kuorrutettu muovailuvahalla!

    Maria: Joo, kärpässienikakku keskellä talvea ;) Hattu syötiin ekana ja vasta vimppana naama, jolloin se näytti hauskalta kummitukselta!

    Have a nice weekend!

    VastaaPoista
  10. Voi miten ihana kakku.Kyllä tuosta palan jos saisi;) Aurinkoista sunnuntaita pohjanmaalta sinne!

    VastaaPoista
  11. Marjo: Kiitos. Kakku vilahti kyllä nopeasti parempiin suihin ;)

    Fredrika: Kiitos. Kakku sai tekijänsäkin suupielet kohoamaan ylöspäin!

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★