Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Melkein sukua julkkikselle


Hei tiesittekö, että mäkin olen melkein sukua julkkikselle ;)

Isäni oli yhtä aikaa armeijassa Junnu Wainion kanssa ja elinkeinoministeri Mauri Pekkarinen on naimisissa äitini entisen työkaverin tyttären kanssa. Minun vanhin tyttäreni ojensi Jari Sillanpäälle kukkakimpun kesällä 1999 suorassa tv-konsertissa ja Jari nikkasi minulle silmäniskun kiitokseksi. Peer Güntin rumpali nakkasi mulle rumpukapulansa Rantarockissa 80-luvulla ja parhaan ystäväni kanssa istuimme kesällä 1985 kolme päivää Dingon Neumannin kerrostalon rappukäytävässä päivystämässä, jotta näkisimme edes vilauksen ihastuksestamme.. Tämä samainen nuoruuden ystäväni on muuten tänänykyä naimisissa erään toisen porilaisen rokkarin kanssa. Mieheni on kätellyt Perunateatterin Pauli Hanhiniemeä  ja kävellyt samassa väkijoukossa Keke Rosbergin kanssa Saksassa. Mieheni on myös halutessaan mestari imitoimaan Uuno Turhapuroa! Odottaa jopa aidosti sitä appiukon miljoonaperintöä ;)  Mikko Kuustonen on minun facebook kamuni  ja  Anssi Kela hyvän ystäväni fb-kamu. Toissa kesänä pääsin yhteiskuvaan messuilla "maajussi" Jussi Jukkolan kanssa. Viimeksi Helsingissä käydessämme hyväntuulinen Hjallis Harkimo käveli pikkupoikiensa kanssa aivan edestämme Espan puistossa ja samalla laivaristeilyllä Tukholmaan kanssamme oli myös tv-kasvo Minna Kuukka lapsineen. Mutta uskotko jos kerron, että olen ollut Mika Häkkisen juhlissa hänen Ranskan huvilallaan, sillä samalla joka paloi toukokuussa 2009.. Yeah, in my Dreams! Näen nimittäin paljon unia, mutta sinä yönä, kun Mika Häkkisen kartano paloi Ranskassa, näin samaan aikaan unen, joka oli todella elävä ja olisin voinut piirtää kartanon alakerran huonekaluineen ja pylväineen sen perusteella. Istuin unessa antiikkisohvalla Häkkisen sylissä siemaillen viiniä, mikä hämmensi mieltäni kovin, sillä luulin istuvani oman mieheni sylissä ja Mikalla oli hetkeä aiemmin ollut "peliä" tummahiuksisen naisen kanssa, joka sittemmin Marketaksi esiteltiin. Ennen heräämistä suutelin onneksi jo omaa miestäni hedelmäpuiden katveessa Ranskan taivaan alla korkkarit kädessäni keikkuen eli valtakunnassa kaikki hyvin ;)

Entäs sinä?
Kai sinäkin olet melkein sukua julkkikselle??

Kivaa aprillipäivää!
Ja ens kuun jälkeen on jo kesäkuu!


15 kommenttia

  1. Aivan ihana huhtikuinen postaus. Sait hymyn huulilleni, ja monta kertaa :)

    VastaaPoista
  2. Hauska postaus!! =)

    Minä en näitä julkkiksia käy nyt miettimään mutta välillä nauretaan miehen kanssa että meidän perhe on kyllä aika julkkis:

    -minä olen ollu telkkarissa Onnenpyörässä, MeNaisissa siinä siivousjutussa sekä nykytyön puitteissa monessa paikallislehdessä nimen ja kuvan kera

    -miehen maalaamia autoja on ollu lehdissä ja vissiin kyllä mies itekin, sekä hän on ollut Äijät-ohjelmassa myös maalaamassa niiden äijien kanssa autoa ja itse asiassa se auto oli meidän vanha auto joka sitten lahjoitettiin Hynyselle

    -yksi lapsista on kerran ollu telkkarissa koulutyön puitteissa, kun voittivat jonkun sellasen jutun että niiden pienoiselokuvat tms kuvattiin ammattilaisten kanssa ja esitettiin sit telkassa

    -lapsista useampikin (ellei kaikki, en oo ihan varma..) on ollu paikallislehtien sivuilla jossain kuvissa ja jutuissa (juttuja koulusta, hoidosta tms, kerran myös toimittaja kuvasi lapsia rannalla ja meidän tenavat sattu siihen sopivasti..)

    Että saiskos olla nimmari?? =D

    terkuin Melkein julkkis Heli =D

    VastaaPoista
  3. Mukavaa aprillipäivää Sinullekin! Mulle on juotettu tänään suolalla terästettyä vettä.

    Mun suurin julkkistapaaminen lienee, kun J. Karjalainen jonkun ravintolan tungoksessa joutui ottamaan olkapäästäni kiinni. Hetken aikaa tunsin, että suonissani alkoi virrata musiikki mutta siihen se sitten jäi.

    Anthony Hopkins New Yorkin katuvilinässä ja Arnold S. oli mennyt hotellin sviittiin juuri ennen meitä yksityishissillä (saimme käyttää hotellin yksityishissiä, kun tuplarattaat olivat muihin liian suuret!) sekä Martha Stewartin miestä tv-elokuvassa esittänyt näyttelijä Kiitospäivän-aterialla noutopöydän jonossa - siinäpä nämä minun "sukulaiseni".

    VastaaPoista
  4. Ihana juttu :) mutta voiko tuo uni olla totta vai puijaatko? Pakko kommentoida myös Johannalle, teillä Pohjois-Amerikassa on sitten "melkein sukua julkkiksellekin" isompaa kuin täällä, ihan huippu hauska juttu :)

    VastaaPoista
  5. Kivaa Aprillia kaikille ;)

    Pakkasakka: Jutun kirjoittaminenkin sai hymyn kohoamaan suupieleeni -- kiva, että se välittyi myös tekstistä!

    Heli: Kiitos piiiiiiiitkästä viestistä ;) Olettepas te olleet monessa mukana!! Mähän oon siis melkein sukua julkkikselle, kun oot mun blogikamu!

    Johanna: Vähänkös oon kade sulle tosta Arnoldista ;) Olin koko 14-vuotiaan sydämelläni nimittäin ihastunut Conan Barbaariin! Mua ei oo tänään vielä onnistuttu puijaamaan.. painotus sanalla VIELÄ ;)

    Fredrika: Uni oli hyvin todentuntuinen kyllä. Ja kylmät väreet hiipivät selkäpiissä, kun näin kuvissa, minkälainen Häkkisen kartano oli, sillä yhtäläisyyksiä uneeni oli monia. Mutta en osaa selittää sitä, tiedän vain mitä näin. Myös unennäön ajankohta oli mielenkiintoinen, sillä sillä samalla hetkellä kartano paloi osittain. Ja sehän ei palanut minkään juhlien yhteydessä, vaan siellä oli palohetkellä ainoastaan Marketta ystävättärensä kanssa + palvelusväkeä. Marketan rakas koira jäi valitettavasti liekkeihin :/

    Unissakävely eli insomnia on minulle todellinen ongelma, ja kait jotkut näkevät oikeasti enneuniakin. Hotellissa + kyläpaikoissa minun on pakko nukkua verkkahousut jalassa, sillä saatan löytää itseni yöllä aivan muualta kuin vuoteesta. Makuuhuoneessamme on parveke, jonka ovessa meillä on turvaketju, ettei satu ikäviä yllätyksiä yöaikaan.

    VastaaPoista
  6. Heli: Pitää vielä lisätä, että muistan tuon teevee ohjelman, missä sitä autoa maalattiin ja luovutettiin Hynyselle!

    Fredrika: Olin just kertonut aamukahvilla uneni Häkkisestä miehelleni (siis silloin 2v sitten), kun hän avasi tekstiteeveen ja luki sieltä tuoreimmat uutiset, että mm. Häkkisen kartano oli osittain palanut Ranskassa.

    VastaaPoista
  7. Mahtava kirjoitus, Sally <3 "Pakko" kai tähän on jotain nyt kommentoida, ihan tosijuttuja nämäkin. Unia ei kai kehtaisi kirjoittaakaan :)

    Melkein julukkis, juu...Seurustelin Aki Sirkesalon kaa vuoden Giddyups-bändin aikoihin. En oo oikein vieläkään päässyt hänen kuolemastaan yli, jäimme todella läheisiksi ystäviksi. Joka sana hänen ihanasta persoonastaan on totta!!! Sitten tietty pyörin koko nuoruuteni rokaten Tavastialla, joten kaikki nuo 80/90-luvun rokkarit olivat myös nuoria silloin, siis esim Tumppi Varonen, Mikko Kuustonen, Maukka Perusjätkä, Jore Marjaranta, Sami Saari jne. ovat ihan oikeesti ystäviäni. Juu ja Kari Kuivalainen myös, kovin rakas hänkin. Tokiossa bailasin Scorpionsin roudarin kaa (tää on niiiiin tyhmä detalji, että tottakai oli pakko mainita). Äiti oli OMO-mainoksessa joskus. Billy Idolin kaa musta on kuva Hesan lentokentällä. Itse kun lauloin kuorossa niin olimme telkkarissa ja kävimme levyttämässä siinä Pitäjänmäen legendaarisessa studiossa. J.Karjalaisenkin kaa tuli joskus juotua viiniä ja se kirjoitti mulle runon valkosen Marlboro-askin paperiin, tallella on. Jocke Bergin & muiden Kentin poikien kanssa biletettiin niiden yhden keikan jälkeen stadissa. Eppujen kundit oli mun luona bileissä (pidin aikoinaan hyviäkin bileitä aina Tavastian jatkoksi). Ja nää Jarkko Valteet ja Osku Heiskaset sun muut on kans tuttuja, samoissa piireissä pyörimme nuorina. Johnsonin Tipe on melkein naapuri, samoin Ben Granfelt.

    Onhan noita kun on semmoinen hauska ja menevä ja rokkaava nuoruus kuin mulla. Varsinkin vanhimman lapsen mielestä on erittäin hauskaa kun kerron (suodattaen, hih) kenet kaikki tunnen ihan oikeasti, niin että siis puhumme/soittelemme/käymme kahvilla jne. Teinin on vaikea muistaa, että mekin olemme joskus olleet nuoria, ja että nykyisin julkkis on saattanut 20v sitten olla ihan tavis :D

    Iloa viikonloppuun! Kramisar!

    VastaaPoista
  8. Anonyymi: Wow, mikä stoori, mikä nuoruus, mikä tyyli! Tosi mahtavaa luettavaa. R.I.P. Aki Sirkesalo. Tosta Billy Idolista olen kyllä kade, ja siitä että olet ollut Japanissa ;) Omallekin teinille on tullut vakuuteltua, että "ilman nuoruuden tyhmyyttä ei synny vanhuuden viisautta"... Vaikken tietenkään kadu mitään ;)

    VastaaPoista
  9. Lapsena leilittiin leikkia "minun aidin aidin siskon tyton miehen...ja lopuksi arvata kuka se on ja paadyttiin Jari Komulaiseen,joten eikohan se Mauno Koivistokin sitten vahan sukua ole...
    Isani on ollut yhteisella paivallisella Ahtisaaren pariskunnan kanssa ja hanesta on kuva keskustelemassa vastapaata istuvan Eeva Ahtisaaren kanssa.
    Israelin Suomen edellinen suurlahettilas on mieheni siskon miehen seta ja han Suomessa asuessaan vieraili useaan otteeseen vanhemmillani,joten sukulainen myoskin...?
    Joskus 90-luvun alussa nain Sylvester Stallonen parin metrin paasta poistuvan ravintolasta Eilatissa,missa han kuvasi erasta Rocky-elokuvaansa.
    Mieheni on entinen ammattilaisjalkapalloilija,joten leikekirja on taynna lehtileikkeitaan.
    Itse olen ollut useaan otteeseen paikallislehdessa perheyrityksemme haastatteluissa.Isastani on juttuja joka vuosi kymmenissa lehdissa.
    Kaitpa naita olisi enemmankin,kun vain muistais...

    VastaaPoista
  10. Oi olihan postaus! Siis aivan älyttömän mukava! Kiitos! Ja oikein ihanaa viikoloppua sinne!

    VastaaPoista
  11. Pakko vielä kommentoida. Tuo uni tuntui niin uskomattomalta, että ajattelin sun aprillaavan. Mutta uskon kyllä, niin enneuniin kuin etiäisiinkin. Toisissa ihmisissä on herkkyyttä nähdä ja vaistota asioita, se on hieno juttu. Itselläni on ollut jonkinlaisia herkkyyskausia sen asian suhteen, mutta jollain tavalla olen myös halunnut pysyä etäällä ja ikäänkuin kieltäytynyt näkemästä. Enkeleitä haluaisin kyllä nähdä :) Iloa päivääsi!

    VastaaPoista
  12. onko aidosti odotettavissa "appiukon miljoonaperintö"

    VastaaPoista
  13. Marjo ja PaaPii: Kiitos.

    Anonyymi: No ei sentään ;) Pitihän sitä aprillia jotenkin sekoittaa tuohon tekstiin..

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★