Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Blogitaivaan tähdet

Koska kamera meni sököksi syyslomalla enkä voi ottaa/näyttää kuvia, niin nythän on oiva tilaisuus kertoa teille, mitä blogeja itse seuraan ;) Oikeasta sivupalkista osa niistä löytyykin ja kun bloggerin käyttäjäraati sivulta tarkistin, niin olen itse kirjautunut lukijaksi 96 blogiin. Hopsansaa -- yllättävän monta! Vakituisesti seuraan ehkä kuitenkin noin 25-30 blogia eli aina kun uusi juttu tulee eetteriin, niin pinkaisen oitis lukemaan, jos vain olen koneen ääressä. Netti on nykyisin liki 24/7 ulottuvilla, sillä läppärin lisäksi pääsen myös kännykällä surffaamaan. Kuvat aukeavat kännykässä melko hitaasti, joskus en jaksa jäädä niitä edes odottelemaan, mutta tekstit on kätevä lukaista + omaan blogiin tulleet kommentit hyväksyä kännykällä. Sisustuslehtien selaaminen on tämän vuoksi jäänyt parin viime vuoden aikana vähemmälle, sillä blogeja lukemalla pääsee erinomaisen hienosti jyvälle sisustuksen uusimmista virtauksista ja kaikesta kiinnostavasta. Lehden mennessä painoon moni juttu on jo nimittäin blogeista tuttu -- joskus jopa aikapäiviä sitten.
Mutta sitten asiaan eli mitkä ovat omia suosikkiblogejani. Paremmuusjärjestystä ei tässä kategoriassa ole, sillä seuraavaksi mainitsemani blogit ovat kaikki omalla tavallaan mukaansa tempaavia:

  • Kaikkein kauimmin olen tainnut seurata Hanniksen eli nykyisen Toukokuun tytön blogia. Hanniksella tuntuu intoa ja energiaa riittävän, vaikka neljä "pojankoltiaista" siellä häslää arjessa mukana. Blogi on ulkoasultaan nuorekas ja helppolukuinen + extrana talonrakennus, jonka käänteitä seuraan mielenkiinnolla ja odotan heidän muuttoaan uuteen kotiin lähes yhtä innokkaasti kuin joulupukkia ;)

  • RuusuTapetilla blogia kirjoittaa kahden pojan äiti Nanna, jonka elämänkatsomusta, hauskoja edesottamuksia, sisustusideoita ja rempseää kielenkäyttöä on ilo seurata. Nanna ei pelkää tarttua aiheeseen kuin aiheeseen, jos se vain jollain tasolla puhuttelee häntä. Nanna ja Hannis myös linkittyvät toisiinsa in the real life, joten lukijana on mielenkiintoista seurata esim. heidän Köpiksen reissunsa saldoa kahdesta eri näkövinkkelistä.

  • VaniljaHouse blogiin olen viehättynyt juurikin siksi, että jaamme blogin kirjoittajan Niinan kanssa rakkauden viisisakaraiseen tähteen. Löysin tieni Niinan blogiin aikoinaan ihan sattumalta, mutta päätin jäädä pysyvästi. Joka kerta siellä vieraillessani inspiroidun kivoista kuvista ja niiden tunnelmasta! Blogin ulkopuolellakin ollaan vaihdettu ajatuksia ja moni asia tuntuu yhdistävän meitä.

  • Sama ihmeellinen yhdistävä tekijä on minulla ja Syrup & Honey blogin Marialla. Jokin ihme lanka on sitonut elämämme yhteen ja ollaan vaihdettu paljonkin ajatuksia  blogimaailman ulkopuolella. Marian valkoista kotia, tunnelmakuvia ja sisustustyyliä on myös ilo seurata. Varma maku + ripaus luksusta arkeen = Toimii! Tänä vuonna aiomme myös treffata livenä viimeistään glögimukin ääressä.. Jänskää!

  • Kotoisaa arkea blogin Helin tapasin sattumalta tänä kesänä Ikeassa. Jokusen kerran vaihdoimme katseita huonekalujen välissä ja sitten Heli yllätti kysymällä, että "mahdatkohan olla Sally" ;) Hihhih, pieni tämä maailma! Ja ihme juttu, että joku mut oikeesti tunnistaa ton blogin yläreunassa olevan peukalonpään kokoisen kuvan perusteella. Helin elämänmakuiseen blogiin tutustuin vasta viime vuoden lopulla, mutta koukkuun jäin ja jännityksellä nytkin odotan, että mihin elämänkiemurat häntä kuljettaa..


Myös aakkosjärjestyksessään näitä blogeja seuraan vähintäänkin antaumuksella:




Mutta sitten on myös niitä, joiden seuraamisen olen jättänyt vähemmälle/ kokonaan, sillä blogit ovat muuttuneet liian ammattimaisiksi, kirjoittajat menneet esim. Indiedaysiin jne :/ Ei niistä sen enempää, mutta monessa blogissa se "juju" piilee juuri niissä elämän makuisissa teksteissä, eikä ole niin väliä kieliasulla ja kuvien resoluutiolla. Mutta hei, suosittele mulle uusia blogituttavuuksia tai mainosta vaikka omaasi ;) Annetaan hyvän kiertää!




Mikä on sinun blogitaivaasi nouseva tähti tällä hetkellä?


-Sally-

23 kommenttia

  1. Kiitos ihanista blogivinkeistä! Uusia, kivoja on joskus vaikea löytää ilman suosituksia :)

    VastaaPoista
  2. Upea blogi sinulla, löysin tänne pari viikkoa sitten ja päivittäin käyn katsomassa täällä ja ihastelemassa! Minun rakkauteni on myös tuo viisisakarainen kuvio ;D Tervetuloa kurkkaamaan mun blogiin!

    VastaaPoista
  3. Voi kiitos Sally! Olet itse minulle inspiroiva ja annat näkökulmaa ja uusia ajatuksia!
    Tämä antoi mukavia vinkkejä myös uusista blogeista.:))
    Terkkuja, Tilda

    VastaaPoista
  4. Ihania blogivinkkejä, kiitti! =D Taisinpa jäädä lukijaksi jokaiseen... siinä tämä ilta taas meneekin, kun ne lukee kaikki läpi - jos edes tämä ilta riittää...!

    VastaaPoista
  5. Kiva postaus näin koti-illan ratoksi. :) Seuraamiesi blogien perusteella voisit tykätä myös Suklaamarengin blogista: http://suklaamarenki.blogspot.com.

    Tervetuloa kurkkailemaan myös minun blogiini, kirjoittelen siellä elämäni pienistä inspiraatiosta ja innostuksista.

    -SJ-

    VastaaPoista
  6. Hei IHANA postaus :-))) mä kun en näkäjään ehdi itse oikein blogeja seurata juuri nyt, niin sain tämänkin viestin blogini lukijan kautta :-) Mulla olis useampi suosittelun kohde, laittelen myöhemmin kun pääsen koneelle.

    T. Hannis with iPhone

    VastaaPoista
  7. Kiva olla antaumuksellisuuden kohde- heh!! :)

    Mukavaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
  8. Vautsi, kiitos paljon Sally tästä huomionosoituksesta!! Olen saanut monta uutta lukijaa varmasti tämän postauksesi ansiosta!! Ihan uskomatonta, että kuulun jonkun top-vitoseen!!!! <3

    VastaaPoista
  9. Ooh minäkö!!
    Kiitos ja kumarrus!!<3

    Kiva kuulla että tykkäät!Niin minäkin kovasti sun blogista!! <3

    VastaaPoista
  10. Annetaan vaan hyvän kietää ja kunkin blogin löytää asemansa. Tietyt blogit ovat todellakin sitä, "mitä pitää kirjoittaa tai minkälaisia kuvia pitää näyttää". Aika säälittävää. Myöskin moni bloginpitäjä kirjoittelee juttuja ilmeisesti itsetunnon tukemiseksi, köyhät kyykkyyn meiningillä. Näin se vaan on. Ihmeen paljon faneja tietyt pinnalliset blogit kuitenkin kerää lukijoita ja niitä " aah, ihanaa, mahtavaa, upeeta "- kommentoijia. Itse tykkään aidoista, elämänmakuisista blogeista. Niissä vierailen ja niihin kommentoin, mikäli blogger niin sallii..

    VastaaPoista
  11. Jatkoa..Suosittelen lukemaan blogia : Tästä kaikesta. Se pistää asiat ja arvot kuosiin, kädet ristiin ja toivomaan blogittarelle ja hänen perheelleen kaikkea hyvää.

    VastaaPoista
  12. Hirmu kivoja kommentteja! Kiitos teille, ihanaiset!

    Ja mun omalta listalta unohtuivat seuraavat kivat blogit, joita myös seuraan: *nolostuu*

    Caisa K.
    Elämänpyörässä
    Esmeralda's
    Fru Fly
    Kirppu nimeltä Mandi
    Lundagård
    Project Mama
    Riuttala Old School
    Sateenkaarentaa

    VastaaPoista
  13. Hellurei, täällä uusi lukijasi. Kirjauduin kyllä lukijaksi jo varmaan viikko sitten, mutta kommenttia en silloin kerennyt jättämään... Kiva käydä kurkkimassa nuita listaamiasi blogeja kun ovat monet ihan uusi tuttavuus minulle, tänks siis listasta.:) Niin, ja vastavierailulle saa siis toki tulla Villa Violetiin!

    VastaaPoista
  14. Moikkis Salla ;) Ja tervetuloa lukijaksi! Kiitos vinkistä. Täytyypä piipahtaa blogissasi.

    VastaaPoista
  15. Listalta unohtui vielä:

    Mokkasin

    ;)

    VastaaPoista
  16. Kaunein kiitos ja kumarrus Sally ♥ Oli ihana postaus, jossain välissä otan aikaa ja käyn kaikki minulle uudet blogit läpi. Juu ja glögitellään pian :)

    VastaaPoista
  17. Moikka, blogi-vinkkauksen kautta täällä. Ihastuin kovin blogiisi ja klikkaan lukijaksi =)
    Syysiloa sinulle!

    VastaaPoista
  18. Löysin blogisi vasta ja jään kyllä taatusti lukemaan :) Ihana kun laitoit blogivinkkisi, löytyi itsellekin muutama uusi blogi ihmeteltäväksi:)

    VastaaPoista
  19. Hei vaan! Minulle uusia blogeja etsiskellessäni satuin ihanaan blogiisi ja liityin lukijaksi. Kiitos linkkivinkeistä!

    Tervetuloa vierailulle blogiini :))

    VastaaPoista
  20. Maria: Ollaan yhteyksissä! Allekirjoittaneen loppuvuoden kuviot menivät nyt hieman uusiksi, mutta glögimuki lämmittää aina ;)

    FanniAuroora: Tervetuloa lukijaksi! Toivottavasti viihdyt.

    Pampuliina: Tervetuloa lukijaksi. Kivoja blogeja ei voi olla koskaan liikaa..

    Marjukka: Sydämellinen tervetuloa sinullekin.

    Ja lisää vinkkejä kaivataan eli rohkeasti vain mainostamaan suosikkiblogejasi! Terkuin, Sally

    VastaaPoista
  21. Ensimmäiset blogit, jotka aikoinaan löysin ovat Kalastajan vaimo ja Sally (siis sinä). Ne ovat edelleen säilyneet ykkösinä. Muita ihania ovat esim. Kaunis pieni elämä ja Kotiliesi. Toki monia muitakin ihanuuksia lukulistallani on :-)

    VastaaPoista
  22. kiitos paljon maininnasta!!
    tulin sullekin kylään nyt oikein ajan kans ku otin tällaisen blogiajan perjantai-illan ratoksi ;)
    tykkään tosi paljon sun kodin kauniista sisustustyylistä ja se sohvapöytä olkkarissa on aivan ihana! ihastelen sitä kerta toisensa jälkeen ja mikä ihaninta on sen tunnearvo ja miten sen pelastit, tollaset jutut on tosi ihania :))
    kivaa viikonloppua! <3

    VastaaPoista
  23. Annikka: Kiitos, tässähän melkein punastuu ;)

    S: Kiitos kun kävit kylässä ;) Nykyään on niin kiire, etten ehdi aina sun blogiisi kommentoida, vaikka pikaisesti käynkin lukemassa uusimmat juttusi. Aiemmin ihmisillä oli tapana säästää kaikki, nyt kirppisikäluokka vie surutta aarteitakin myyntiin. Esim. omilla vanhemmillani on vieläkin huonekaluja ja pikkutavaraa, joita esim. äitini on ostanut ensimmäisistä palkkapusseistaan, eikä niitä voi sen vuoksi "hävittää", kun ne on aikoinaan niin pienistä rahoista hankittu ;)

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★