Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Punainen lokakuu




Viime vuonna tähän aikaan mulle iski neljänkympin villitys ja vaihdoin ektorppeihin mustat päälliset. Ihanat sinällään, kuin maukas lakritsi, mutta kyllä valkoinen on aina valkoinen ;) Viime syksyiset kuvat löytyvät täältä. Kesällä päälliset vaihtuivat muuton myötä taas valkoisiin ja nyt viimeksi Ikeassa käydessämme nappasin kärryyn parit punaiset tuikut + tyynynpäälliset. Iiih, mulla ei ole koskaan muulloin kuin jouluna ollut sisustuksessa punaista, mutta tykkään! Eikä nämäkään ole "joulunpunaiset" vaan sellaiset syvänpunaiset. Ihan hirmu kiva muutos pienillä jutuilla. Kuuluuko sun syksyysi joku tietty väri tai muu juttu?

-Sally-


15 kommenttia

  1. todella kivan näköstä!
    Itse en osaa punaista käyttää mutta kyllä se vain näyttää hyvältä, jos joku muu osaa käyttää.
    Mistä muuten on kuvassa näkyvä tähtiviltti?
    ps. teillä on ihana koti, ja sulla yks parhaista blogeista mitä seuraan!

    VastaaPoista
  2. Moikkis **henna** ! Lämmin kiitos kommentistasi. Ei meilläkään oo koskaan ennen ollut punaista sisustuksessa, mutta hyvin näyttää istuvan valkoisen ja harmaan kaveriksi. Tähtipeitto on ostettu minimanista 9,95 eur ;) Lexingtonin lipputyynyt Stockmann.

    VastaaPoista
  3. Kivasti piristää tuo punainen väri. Meillä se kuuluu edelleenkin vain jouluun... pitäisköhän mennä jollekin väriterapiakurssille :)

    VastaaPoista
  4. Minä olen samanlainen laitan punaista vain jouluna sisustukseen. Nyt kun olen seuraillut näitä blogeja niin mieli tekee ottaa itsekkin punaisia lyhtyjä jo esille.

    VastaaPoista
  5. Virpi & Villa Brickyard: Joo, eikun väriterapiaan kaikki ;) Tuo punainen taitaa olla meille suomalaisille vieras väri, kun ei sitä löydy maamme lipustakaan.. Mullakin meni 41 vuotta ennenkuin olin tarpeeksi ROHKEA sisustamaan punaisella! Itse asiassa pari viime jouluakin on olleet meillä vallan valkoisia.

    VastaaPoista
  6. Teillä on aina yhtä kaunista! Tuo punainen sopii erittäin hyvin. Ei ole ollut punainen minunkaan sisustuksessa muulloin kuin jouluna, ja vain pieni ripaus sellainen. Mutta arvaat varmaan, mitä uutta väriä laitoin tänään olohuoneeseen. Sinulta ostamasi lilat tähtityynynpäälliset löysivät sohvamme... On ne ihanat!

    VastaaPoista
  7. Kati: Tumma luumu sopii syksyyn! Kiva, kun tykkäsit niistä ;) Eikös teilläkin ole ektorpit?

    VastaaPoista
  8. Sama juttu on täälläkin, ainoastaan jouluna punaista, mutta lauantaina yllätin itseni (vieläkään en oikeen ymmärrä???) ostin 2 tyynyä ja torkkupeiton Masku Kodista! Ne oli niin ihanat ja pörröiset.. =D Värejä oli muitakin, mut ne punaiset otin mukaan.... Hmmmm.... onko jo joulua vai ????

    VastaaPoista
  9. Mulle tuli otsikostasi ensimmäisenä mieleen se biisi "... keltainen toukokuu, mikset sä jo tuu..." :)
    Lokakuu sen sijaan on ehdottomasti jotain mustaa ja harmaata, tosin itsekin piristäisin noita synkkiä värejä jollakin tehosteella. Punaista meillä on ollut vuodenajasta riippumatta sohvatyynyissä, mutta saas nähdä miten käy kun muutamme uuteen kotiin. Ehkä punainen menee vähäksi aikaa kaappiin jäähylle.

    Teillä on kaunista!

    VastaaPoista
  10. Pia: Sä oot ollut kans ihailtavan rohkea! Postilaatikkoon tipahti juuri kaksi joululehteä. Tuntuu, että joka vuosi vaan aikaisemmin..

    Anne: Kiitti. Punainen on mulle ihan uus tuttavuus, mutta tykästyin oitis ;) Olkkari oli pakko järkätä, kun oli vielä viikkoa aiemmin ollut täysi KAAOS koulupapereineen ym. Nyt kaaos on kipattu yläkertaan ja paprut järjestetty. Siitä juttua ensi viikolla.

    VastaaPoista
  11. Punainen..olen vissiin nyt niin seestynyt ja vanha, että haluan laittaa jouluksi kotiimme punaista. Pojalleni tämän kerrottuani hän tokaisi että nyt on kyllä äitillä menny sisustushommat överiksi. Kaikki kun tietää että se kera oranssin ja keltaisen EI OO mun väri. Mutta liitytään tänän punastuvaan jengiin. Löysin blogiisi ja jatkossakin täällä vierailen. Ihana kakku aiemmin postattuna ja tuo rappioromantiikkatorppafiilis oli ihan kuin mua. Sielunsiskot siis ??

    VastaaPoista
  12. Reissuja ja romantiikkaa: Kiitti. Pitääpä tulla vastavierailulle blogiisi ;)

    VastaaPoista
  13. Iiiks, ihanan näköistä :) Hih, mä niin muistan kuin eilisen päivän sun 40villityksen mukanaan tuoman mustan kauden :) Mulla meinas tulla musta kausi rytinällä, mutta nyt se on vaan rajoittunut tuohon seinään ja muutamaan esineeseen. Hyvältä näyttää nuo punaiset. Mä en uskalla ottaa mitään punaista esiin ennen joulukuuta, ettei joulufiilis mene. Niin kuin viime vuonna, kun aloin viettämään joulua lokakuulla ;) Mutta mun syksyn väri on harmaa. Ja oliivin vihreä. Ikeassa tänään hipelöitsin kaikkia joulujuttuja ja itseasiassa ostinkin jo lahjapaperia ja kortteja. Siitä se pian joulu jo tuleekin :)

    VastaaPoista
  14. WAU! Iahnasti punainen sopii olohuoneeseesi <3 Kohta joulu tuo lisää punaista <3

    VastaaPoista
  15. Maria: Joo, muistan ;) Mä olen kyllä yllättynyt tuosta punaisesta, sillä se ei ole meillä olkkarissa livenä millään muotoa jouluinen, vaan lämmin ja kodikas. Mun "sielunvärini" on sininen ja rakastan viileitä sävyjä. Jokin siinä punaisessa kuitenkin vaan just nyt sykähdyttää!

    Sari: Kiitti. Kiva, kun ehdit vauva-arjestasi kommentoimaan. Tahaton kirjoitusvirheesi sai aikaan päivän parhaat naurut täällä päässä: luin nimittäin kommentistasi, että LAHNASTI sopii punainen olohuoneeseen! Tarkoitit kuitenkin varmaan että Ihanasti ;D ;D

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★