Sisustus & lifestyle since 2009

Search

ARVONTA

Blogin lukijamäärä pyörähti viime viikonloppuna uudelle sataluvulle. Hei vaan kaikille ja tervetuloa mukaan!

Nyt on lupaamani arvonnan aika!

Edit: ARVONTA-AIKA ON PÄÄTTYNYT 25.1.2012 klo 18.00

  • Mukaan pääset klikkaamalla itsesi lukijaksi + kirjoittamalla tämän jutun kommenttiboksiin, mistä saat virtaa näin tammikuun pimeällä eli mikä/ mitkä asiat pitävät sinut pirteänä! Eli jos olet jo vakkarilukijani, käy jättämässä terveisesi kommenttilaatikkoon, jotta olet mukana. Ja mikäli et ole vielä kirjautunut lukijaksi, voit tehdä sen blogin oikean reunan sinisestä napista "liity tähän sivustoon" (tätä varten tarvitset google-tilin, omaa blogia sinulla ei tarvitse olla).
Arvontapalkintona tämä -Home Sweet Home- taulu.


  • Arvonta-aikaa on 19.-25.1.2012 ja keskiviikkona 25.1.2012 klo 18.00 mennessä osallistuneiden kesken arvotaan yhdelle onnelliselle tämä ainutlaatuinen Home Sweet Home tikkaustaulu!

  • Kommentoimalla saa yhden arvan, mutta extra-arvan voi halutessaan tienata, jos linkittää arvonnan blogiinsa (muistathan mainita, jos linkität, niin tiedän tuplata voittomahdollisuutesi ;). Ja ulkosuomalaisille tiedoksi, että tällä kertaa myös ulkomailla asustavat voivat osallistua arvontaan.


Tikkaustauluja valmistaa pohjalaisella ammattitaidolla hyvä ystäväni Jaana, jonka uuteen blogiin pääset tutustumaan tästä. Myös Jaanalla on lukija-arvonta käynnissä eli sinne vaan klikkailemaan! Viekäähän Sallyltä terkkuja ;)  Näitä Jaanan valmistamia  tikkaustauluja muuten myy esim. Lundagård nettikauppa Purmossa ja Jaana tikkaa tauluja myös tilaustöinä itse haluamallasi tekstillä. Kesäaikaan tikkaustauluja sekä ihastuttavia nappisilmänalleja ja wanhaa tavaraa voi ostaa Jaanan pihapuodista nimeltä Matilda. Tämäkin arvontapalkinto on tilaustyö ja ajattelin tilatessani juuri sinua, lukijani. ♥ Siksi taulu on valkoinen ja Sallyn "tavaramerkkinä" siinä komeilee tietenkin tähti ;) Pihapuodin yhteystiedot ja kuvia valmiista tauluista löydät täältä. Itselläni näitä tikkaustauluja on jo useampia eri teksteillä eli olen ihan hurahtanut näihin ;)




Perjantain ja lauantain mä istun koulunpenkillä, joten toivottelenkin jo nyt
hyvää loppuviikkoa ja viikonloppua!
Niin ja arpaonnea tietty ;)

-Sally-




Huom. Alimman kuvan tikkaustaulut ovat Sallyn omia eivätkä liity tähän arvontaan.

52 kommenttia

  1. Virtaa saan aurinkoisista pakkasaamuista ja siitä, että joka päivä päivä pitenee ja kevättä kohti mennään.
    Kahdella arvalla mukana tässä kivassa arvonnassa.

    VastaaPoista
  2. Tällä hetkellä saan virtaa ihanasta avomiehestä ja kissoista, jotka jaksaa temmeltää iloisesti ympärillä päivittäin. Plussaa on tietenkin myös se, kun tietää kesällä pääsevän ulkomaille vihdoinkin reissuun :)

    VastaaPoista
  3. Käsitöitä tekemällä ja ulkoilemalla riittävästi.

    VastaaPoista
  4. Yhdellä arvalla mukana! Näin pimeinä iltoina lueskelen blogeja, nautin kahvia ja möllöilen vain sohvalla :)

    VastaaPoista
  5. Virtaa saan liikkumisesta, itsensä hemmottelusta ja käsitöistä.
    Mukana arvonnassa ! Munkin blogissa arvonta,käypä osallistumassa ;)

    VastaaPoista
  6. Musta tuntuu etten saa virtaa mistään ja oon koko ajan väsynyt. Vuorotyöläisenä ei ehi joka päivä kunnolla ulkoilemaan joten sitä on koko ajan jossain horroksessa :/

    Toivottavasti tänä vuonna kevät tulee aikaisin :)

    Ja terveisiä lähden viemään tästä samantien.....

    VastaaPoista
  7. Ompeleminen on mahtavaa, teen lapsille vaatteita ja kaikkea kodin sisustukseen. Siitä todella pidän. Ulkomaan matkakin olisi haaveissa mutta ajankohta on vielä hieman epävarmaa.

    VastaaPoista
  8. Itse saan virtaa tytöstäni, herääminen kun jokin osuu päähän on aina yhtä piristävää :D Ja kaikki suukot, halit ja hellinnät piristävät päivää kuin päivää! Onneksi olen vielä tytön kanssa kotona, en vaihtaisi mihinkään.

    VastaaPoista
  9. Tähän aikaan vuodesta mulla on enemmän aikaa lukea, siispä kannan kirjastosta kotiin isot pinot luettavaa.
    Teen myös käsitöitä, tällä hetkellä virkkaan pyöreitä mattoja, suunnittelen piha- ja puutarhaprojekteja ensi kesälle ja käyn jalka- ja kasvohoidoissa, joihin sain lahjakortteja jouluna.
    Kahdella arvalla mukana, ihana palkinto ja Jaana on minunkin tuttuni tuolta naapurikunnasta!

    VastaaPoista
  10. Minä saan virtaa uudesta sisustuksesta. Odottelen uutta kirjahyllyä ja olen ostellut uusia pienempiä sisustus juttuja ja innolla odotan, että pääsen sisustamaan kämppää uudestaan.

    VastaaPoista
  11. Piristysruiskeita tällaisena aikana ovat liikunta ulkoilmassa sekä uudet jutut sisustuksessa:)

    Ja siitä kun huomaa päivä, päivältä päivien pitenevän...

    Terkkuja sinne!

    VastaaPoista
  12. Juuri tällä hetkellä tuntuu kuin ei virtaa tulisi yhtään mistään,johtuu varmaan tästä sairastelusta. Mutta päivä kerrallaan ja aina jokin asia päivässä saa tyhjiltä tuntuvat akut latautumaan. Eiköhän se ole kaikki se puuhasteluni joka samalla vie ajatukset pois kivuistani jotka saavat minut jaksamaan päivästä toiseen. Ja pikku miehen hyväntuulisuus:)
    Hyvää loppuviikkoa sinulle

    VastaaPoista
  13. Jos jonain aamuna nään lumisten puiden lomasta auringonsäteen, en voi olla piristymättä!:) Myös päivittäiset kävelylenkit pikkupakkasessa tuulettavat mukavasti kotiäidin päätä;)

    VastaaPoista
  14. Ehdottomasti mukana, linkittäminen ei taida kannattaa, kun on suljettu blogi ;)

    VastaaPoista
  15. Heipsan!

    Tammikuun virta valoisammista päivistä ja kauniista maisemista:) Puhumattakaan pienten taaperoiden syntymäpäiviä, joita onkin mukavasti tässä vuoden alussa :)

    VastaaPoista
  16. Oi mikä ihana palkinto, mukana vakkarilukijanasi. Virtaa antaa kirpeä pakkasilma, pikku hiljaa lisääntyvä valoisuus ja lupaus keväästä.

    VastaaPoista
  17. ulkoilusta saa ihmeesti virtaa...arvonnassa mukana

    VastaaPoista
  18. Onpa kivoja tauluja. :) Tammikuun pimeys ei ole helppoa, kun kesään on vielä niin pitkä aika (kevätkään ei minulle ole mikään riemuaika vaan liian valoisa ja märkä vuodenaika). Jaksamista edistävät hamsterin varastot, eli pakastemarjat! Kaikkia yleisimpiä marjalajikkeita löytyy ja nyt on juuri oikea aika syödä niitä puuron tai rahkan kanssa, piirakoissa ja hilloissa. Nam!

    VastaaPoista
  19. Piristysta saan auringosta,joka aina valilla paistaa vaikka taalla Israelissa on myos talvi ja aika kylmaa...

    VastaaPoista
  20. Yhdellä arvalla mukaan. Kevättä odotellessa lisävirtaa saa suunnittelemalla uusia juttuja siemenluetteloista puutarhaan ja kasvihuoneeseen.

    VastaaPoista
  21. Saan virtaa rakkaudesta vaikka se välillä myös toimii päinvastoin:)

    Yhdellä mukana

    VastaaPoista
  22. Mukana yhdellä arvalla. Energiaa tuo lupaus keväästä ja kunnon hikijumppa työpäivän jälkeen :)

    VastaaPoista
  23. Mukana Arvonnassa! Tulin heti;)!
    Voimia ja energiaa saan upeasta miehestäni, joka jaksaa uskoa/kannustaa ja lapsistani! Maailman rakkaimmat!
    T, Tilda

    VastaaPoista
  24. Arvonnassa mukana kahdella arvalla! :) Piristystä pimeyteen tuo ulkoilu, lumitöiden teko, käsityöt, leivinuunin lämmittäminen, nämä kaikki ihanat blogit.. Ja tässä talven mittaan oon innostunut lintujen ruokinnassa, ihan höyrähtänyt suorastaan. Meillä on kohta ihan täysmittainen ravintola meidän pihalla! :D

    VastaaPoista
  25. Virtaa saa kun lähtee koirien kanssa lenkille :) kahdella mukana arvonnassa=)

    VastaaPoista
  26. Virtaa saan meidän rakkaista lapsista - mukava seurata heidän kasvua ja kehitystä sekä tietysti leikkejä (ovat niin aitoja ja spontaaneja)! <3 Myös ulkoilma piristää ja enenevä valoisuus, kun kevättä kohti mennään! Osallistun yhdellä arvalla.

    T: Nipsu

    VastaaPoista
  27. Virtaa tulee syömällä terveellisesti, ajattelemalla positiivisesti ja tietysti päivän pidentyessä valon määrä kasvaa ja siitä sitä ajatusta tulee kevääseen,kesään ja kauniisiin hetkiin.

    VastaaPoista
  28. Virtaa saa kivoista omista asioista ja toistenkin tyytyväisyydestä ja hyvästä olosta. Tällä hetkellä uusi työ on minulla aika kuluttavaa ja voimaa vievää, eikä sitä virtaa paljoa muuhun ylimääräiseen enää riitä.
    Hei ja yhdellä arvalla mukana tällä kertaa.

    VastaaPoista
  29. Virtaa saan ulkoilusta ja kyllä myös näistä blogeista, sillä joskus, kun ei huvittaisi oikein mikään, osuu täältä silmiin jotakin, joka saa mielettömän inspiksen heräämään.
    Mukana arvonnassa kahdella arvalla!
    Ja oikein mukavaa viikonloppua sinulle!

    VastaaPoista
  30. Mukana kahdella arvalla (kommentti + linkitys) :)

    http://www.omakotivalkoinen.fi/

    Virtaa saan hyvästä musiikista, erityisesti menevistä 80-luvun hiteistä sekä kunnon yöunista! :) Myös kahvi maistuu pimeään aikaan ja hyvä ruoka tietysti! =D

    VastaaPoista
  31. Virtaa päiviini saan pienen Erityisen ihanan tyttäreni (6kk) leveistä hymyistä.

    VastaaPoista
  32. Noi taulut ovat todella suloisia! :)

    Pimeän aikaan tarvitsen vähintään tunnin pidemmät yöunet kuin kesäaikaan ja aamuni alkavat kirkasvalolampun loisteessa meikaten. Minä kärsin selvästi valon puutteesta ja yleensä huhtikuun tienoilla alan taas tuntea herääväni talviunilta... :)

    Itselläni ei ole blogia, joten mukana vain yhdellä arvalla.

    Pakkasterveisin,
    .erin.

    VastaaPoista
  33. Ai nii mistä saa virtaa, pienet jutut, tuleva talviloma ja kevään odotus auttaa jaksamaan!:) Onneksi tuli lunta,mieli virkistyi kummasti kun tuli valoisaa!

    VastaaPoista
  34. Minä saan virtaa ulkoilusta ja käsitöistä. Linkitin myös eli extra-arvan kera arvontaan mukaan.=)

    VastaaPoista
  35. Virtaa saan luonnonvalosta. Asun täällä pohjoisemmassa missä valoa ei kyllä juuri talvella näe mutta aina kun se pikkiriikkisenkin vilahtaa niin kyllä mieli paranee :)
    Samoin kuin yhteiset löhöilyillat avopuolison kanssa piristävät kummasti.

    cyberesque@hotmail.com

    VastaaPoista
  36. ulkoilemalla saan virtaa. ja ajattelemalla että kohta on kevät. :) Sisustmalla kevättä kotiin. Yhdellä arvalla mukana.

    VastaaPoista
  37. Vastoinkäymistenkin keskellä saan voimia iloisen värisestä tulppaanikimpusta ja pienistä onnistumisista.

    VastaaPoista
  38. Virtaa saa tästä Suomen talvesta ja askartelusta, jonka olen taas aloittanut kahden vuoden tauon jälkeen. Kahdella mukana.

    VastaaPoista
  39. Virtaa tosiaankin pitää välillä hakemalla hakea, kun näin tammikuun pimeillä vielä liikutaan.

    Itseäni piristää peruslaiskan avomiehen yllättävä oma-aloitteisuus kotitöissä:)Virtaa antaa myös takapihan suunnittelu tulevaa kevättä silmällä pitäen!

    Niin ja tänään nautin hetken pilkottaneesta auringosta, suljin silmät ja imin kaiken paisteen itseeni:)

    VastaaPoista
  40. Hei
    Mukana ehdottomasti. Virtaa saan juuri nyt ihanasta lumisesta maisemasta; erityisesti niistä kaksi kertaa päivässä toistuvista sinisistä hetkistä, jolloin voi vain ihmetellä miten kaunista voikaan olla.

    VastaaPoista
  41. Hei, Olen uusi bloggaaja, joten olen pahoillani mikäli näitä osallistumisia arvontaan tuli useampi, tää hommeli on vähän vielä opettelua, hih! Saan virtaa näistä ihanista blogeista joita te touhukkaat kirjoittelette, upeita koteja - Sinulla ja Teillä muillakin! Saan virtaa kaikesta kauniista: kukista, kynttilöistä, kauniista sisustusjutuista, juuri maalatuista olkkarin seinistäni ja tietenkin hyvästä ruoasta ja kauniista valaisimista + pehmeistä matoista!!ihanaa, kohta on kevät! Aurinkoa päivääsi.
    tuisku

    VastaaPoista
  42. Virtaa saa siitä kun huomaa päivien pidentyvän ja valon lisääntyvän. Myös auringonpaiste antaa energiaa. Yhdellä arvalla mukaan!

    VastaaPoista
  43. Virtaa saa pyöräilemällä työmatkat lumisilla ja välillä loskaisillakin teillä. Jo aamulla töihin päästessään tietää tehneensä jotain :-)

    VastaaPoista
  44. MUkana yhdellä arvalla. Virtaa saan askarteluista, käsillä näpräämisestä ja pitkä tauon jälkeen taas nukkekotiprojektin jatkamisesta =)

    VastaaPoista
  45. Voi kun tietäisikin mistä saisin sitä virtaa... Jatkuvat monen kuukauden yöheräilyt vauvan takia on kyllä vieneet mehut tästä äidistä :( Mutta jos olisi normi tilanne vastaisin luultavasti että ulkoilusta ja käsitöistä.

    Ihania nuo taulut! Huipputeksti tuo Bless this mess :)

    VastaaPoista
  46. No höh, ehin liittyä jäseneksi, enne ku ees huomasin tätä arvontajutskaa, mutta osallistun nyt sitten tähänki :D

    No siis ehottomasti virtaa tullee siitä, ku talletin suosikeihin auringon nousu- ja laskuaikataulukon, harva se päivä katon siitä lukemat!! Siis tännään o täälä Oulun seuvulla aurinko noussu 57 minnuuttia aikasemmi ja laskenu 1 tunti 23 minnuuttia myöhemmi ku jouluaattona ja vauhti vaa kiihtyy!! Jos ei tuosta saa virtaa ni ei sitte mistää! :D

    Sulla o Sally ihana blogi, jatkan nyt sen sellailua ja tuu ihimeesä käymää kyläsä ehtiessäs!! Ai nii ja tulin tänne tuolta Live every momentin Minnan blogista.

    VastaaPoista
  47. Hmm...parhaiten olen viime aikoina saanut virtaa pulkkamäestä. Ihanaa kun lopultakin on lunta valoa tuomassa, tänä pimeänä vuodenaikana. Ja kesää kohti mennään!

    VastaaPoista
  48. Yhdellä arvalla (virallisesti) uutena lukijanasi mukana. Virtaa elämään tulee parhaillaan kävelylenkeistä, ihanaa että eteläisessäkin Suomessa on parhaillaan OIKEA talvi! Kyllä lumi sitten on ihana asia !

    VastaaPoista
  49. Liityin lukijaksesi, joten arvonnassa mukana. Mulle nämä talvet ovat vuosi vuodelta vaikeampia. Kun mä en näistä niin erityisemmin perusta :D. Virtaa saisin siitä jos söisin järkevästi, mutta kyllä alkusyksy ja -talvi meni vähemmän järkevästi syöden. Kevättä kohti - se antaa minulle virtaa ja tieto siitä, että enää 3 ½ kuukautta kun pääsee mökille. Lisää virtaa minulle antoi myös kilpirauhaslääkityksen annostuksen nosto, en siis syksyllä ollutkaan vain laiska ja paleleva omasta syystäni. Vaikka kilpirauhasen vajaatoiminta on minulla ollut jo useamman vuosen, silti ne arvot vaan heittelee joka vuosi.

    VastaaPoista
  50. Virtaa saan jumpasta/zumbasta,kodin sisustamisesta ja monista ihan pienistä arkisista asioista:)mukana yhdellä arvalla.

    VastaaPoista
  51. Virta on kyllä hiukan vähissä näin pimeän aikaan. Viimeinkin tullut lumi piristi kovasti, lisäksi liikunnasta saan virtaa.

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★