Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Toivepostaus: Sallyn tähtitavarat



Tähti on symboli, josta on olemassa lukuisia muunnelmia. Mutta tiesitkö, että tähtiä on kuvattu jo muinaisessa kalliotaiteessa aikojemme alussa? Se oli mullekin yllätys. Viisisakarainen tähti on mun oma lempparini ja edustaa mielestäni rohkeutta ja tavoittelemisen arvoisia asioita -- eikä suotta, sillä sanotaanhan elämämme hienoimpia asioita usein juuri tähtihetkiksi. Juuri säännönmukaisuus tekee tähdestä mielestäni niin kauniin katseltavan ja melkeinpä vain kukka voi yltää kauneudessaan sen edelle. Tää eka kuva on muuten napattu tänään. Ihanaa, kun saatiin viimein lunta! 


Ne, jotka ovat olleet blogilukijoina jo pidempään, tietävät, että olen heikkona kaikenlaiseen tähtitavaraan. En tosin niin heikkona, että hamstraisin kaiken, missä on tähtiä, mutta pidän ikkunassa tähtiverhoja kesälläkin, samoin pöydällä tähtitabletteja, kaitaliinoja, hyllyssä ja lipaston päällä tähtitavaroita ja sängynkin petaan mielelläni tähtilakanoin. Mulla on myös tähtikoruja, avaimenperiä, tähtivaatteita - jopa autossani on tähtikeula. Sohvalla meillä on parhaillaan pitkään haaveilemani harmaavalkoiset Gantin tähtityynyt sekä saman sarjan torkkupeitto. Vielä en tiedä, ovatko ne siinä kesälläkin, mutta voi olla hyvinkin mahdollista ;) USA:sta ostettu Amerikan lippukin meiltä löytyy, ei tosin seinältä, sillä melkoinen lakana se on kokonsa puolesta ja nykyiseen sisustusmakuuni liian värikäs. Parhaimpia tähtihankintojani on tähän mennessä ollut kesällä 2010 löytämäni yli metrinen barn star, valkoiseksi maalattua peltiä, jonka hankinnasta kirjoitin aiemmin täällä. Se komeili itseoikeutetusti edellisen kotimme seinällä enkä raaskinut luopua siitä, vaikka talomme uusi omistaja olisi mieluusti halunnut sen jäävän sijoilleen. Nyt tähti koristaa tämän kotimme yläkertaan vieviä portaita ja joka kerta se on mielestäni yhtä wau, kun kuljen siitä.



Näissä kollaasien kuvissa on meillä olevia tähtitavaroita, sillä erotuksella etten alkanut kaivelemaan laatikoissa ja kätköissä olevia tähtiä esiin eli siis esillä olevat pääsivät kuviin. Ikkunoissa olleet paperitähdet ja jouluisimmat tähtikoristeet myös keräsimme nyt Loppiaisen mentyä pois, mutta kaikki muu tähtikama on meillä sisustuksessa ympäri vuoden. Hassuinta tässä höpsötyksessä taitaa olla se, että nykypäivänä maksamalla tietyn summan voisi taivaalta nimetä yhden tähden omakseen! Tai ei sitä varsinaisesti edes omakseen saa, mutta voi nimetä sen haluamallaan nimellä ja laittaa siitä sitten vaikka kuvan makuuhuoneen seinälle. Lisäksi Google Sky ohjelmalla voisi sitten paikallistaa tuon pienen tuikkivaan taivaankappaleen koordinaatit ja tuijotella maailmankaikkeutta... Ihan kreisiä! Mulla onneksi riittää tähtösiä  ja tähtihetkiä tavaroiden lisäksi omissa perheenjäsenissä ja elämän hienoissa pikku nyansseissa. Suuri haaveeni on myös päästä joskus näkemään Hollywoodin Walk of Fame. Se on juurikin tuo kuuluisuuksien katu, jossa on yli 2000 viisisakaraista tähteä, joista jokainen on omistettu jollekin julkisuuden henkilölle hänen työstään viihdeteollisuuden hyväksi.

-Sally-




17 kommenttia

  1. Ihana postaus!!! Tähti on jostain syystä munkin lempparikuvio, ollut jo vuosia,vuosia :)
    Tosi kivoja tähtitavaroita on sulla <3

    VastaaPoista
  2. Marika: Kiitos ;) Just piipahdinkin sun blogissa.. ja huomasin, että unohdin tykkänään näyttää kaapissamme olevat tähtijuomalasit! Kiva idea laittaa niihin tuikut. Sä oot tosi kekseliäs.

    VastaaPoista
  3. Taisit sekoittaa mut!:D Tähdet on myös mun sydäntä lähellä, mut senhän sä tiesitkin!:) ja ens viikolla tähtiä nakutellaan myös iholle!

    VastaaPoista
  4. Kiva postaus, olen tykännyt sun blogissa tähdistä :)
    Itsellä on vastakkain tähdet/sydämet, en vielä tiedä kumpi on voitolla.

    Toivottavasti pääset Hollywoodiin katsomaan tähtiä. Itse näin ne edelliskesänä ja Kaliforniassa on hurjasti muutakin mahtavaa katsottavaa, suosittelen.

    Mukavaa vuotta 2012 toivottelee Jossu Elämän talosta!

    VastaaPoista
  5. Niina: Auts. Niin taisinkin! Sori myös Marikalle.. Ajattelin vaan niitä tähtilaseja. Hölmö minä :/ Mut se osa oli totta, että sä oot niiiiiiiiiiiin kekseliäs sisustaja! Aivan mahtavia juttuja oot keksinyt tähän asti.

    Jossu: Joo, samaa toivon itsekin. Mä löysin sun blogisi niihin aikoihin, kun kirjoittelit juttua Las Vegasista ja ahmin yhtenä iltana liki kaikki postauksesi!! Kivaa uutta vuotta sinnekin ja paljon TÄHTIHETKIÄ!

    VastaaPoista
  6. Niina: Piti vielä kommentoida, että en taida allergioitteni vuoksi uskaltaa koskaan rohjeta ottaa tatskaa. Mutta jos ottaisin, ei varmaan olisi vaikea arvata, että kyseessä olisi tähti(ä).

    VastaaPoista
  7. Jeejee, ihana postaus, surprise ;)
    Heh, joo mahottomaksi menee täälläkin, jopa nyt sen sisustusputiikin nimeenkin se piti törppästä :D Ja voit vaan kuvitella, että minkälaisia sisustustavaroita olen sinne tilaillu...ainahan ne voi viedä kotiin, jos ei tähtihulluja eksy mun putiikkiin :D
    Pitääkin itekkin tehdä tähtipostaus jossain vaiheessa....nyt vaan tammikuu menee putiikkia pystyttäessä, ettei ole liiemmälti aikaa postailla.

    Kivaa alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
  8. Päm: Thänks! Odotan innolla, mitä ihanaa oletkaan löytänyt putiikin valikoimiin!! Kivaa uutta viikkoa myös sinne teille :D

    VastaaPoista
  9. Voi kiitos ihanista sanoistasi! <3

    VastaaPoista
  10. Onpas tähtiä! Jatkuuko mielenkiinto myös tähdistä ennustamiseen, horoskooppeihin? Walk of fame on kiva kokemus ja varsinkin, kun voi katsoa minkä kokoisia jalkateriä tähdillä on!

    VastaaPoista
  11. IIIk, miten ihanii tähtei! <3 <3 <3 ;) Jaan kanssasi tähti-rakkauden... Kiva postaus! Itseäni kiinnostaisi nähdä myös piilossa majailevat tähtöset joskus... vaikka kevät siivouksen yhteydessä =D

    VastaaPoista
  12. Tähdet on kyllä tosi nättejä! Just kattelin tänään tätä postausta http://maalaisunelmaa.blogspot.com/2011/11/poikien-huone.html ja mietin, että suostuiskohan poika jos vaihdettais sen huoneeseen tollaset tapetit (tai suostuisko mies..). Pojalla on myös beige-valkoinen tähti-päiväpeitto, tilattu joskus HobbyHallista. Harmittaa edelleen, että mietin liian kauan samanlaisen vaaleansini-valkoisen tilaamista itelle.. olivat sit loppu, kun viimein olisin tilannut. Niin ja mulla on sohvalla beiget tähtityynyt. On kyllä nätit.

    VastaaPoista
  13. tähti on ihana kuvio, mutta niin on sydänkin miun mielestäni. Meillä nimittäin sydänkuvioita viljellään. ;) Hauskaa alkanutta vuotta!

    VastaaPoista
  14. Niina: Samoin, kiitos. Mutta kyllähän kaikki sun lukijat sen tietää ;)

    Johanna: Kyllä kiinnostus maailmankaikkeutta kohtaan on vahvana olemassa. Uskon jossain määrin myös yliluonnolliseen ja siihen, että maailmankaikkeudessa täytyy olla muutakin älyllistä elämää kuin me täällä Maassa.

    Miia: Juu, kiitos postausvinkistä. Täytyypä kaivella tosiaan laatikoita joku kerta ;) Me kun emme tässä väliaikaisasumuksessamme ole edes purkaneet kaikkia muuttolaatikoita.

    Heli: Tähti saa tilan näyttämään kodikkaalta, ihan samoin kuin ruudut ja lämpimät sävyt. Ainaski mun mielestä ;)

    Taija: Juu eiks oo jännä juttu, kun sydämellä ja tähtikuviolla on omat kannattajansa. Itsekin rakastan sydämiä ja käytän pulleaa sydäntä yleensä epävirallisen nimmarin yhteydessä.

    VastaaPoista
  15. Täällä myöskin yksi lempparikuvioista joka toistuu melkein talon jokaisessa huoneessa esim. suihkuverhossa ja matoissa kuten sinullakin on kivoja tähtimattoja vilissyt kuvissasi =)

    VastaaPoista
  16. Annimuori: Hei, kiva kuulla! Ja hyvä kun muistutit: mä nimittäin unohdin tykkänään tähtimatot!

    VastaaPoista
  17. Olipa melkoinen kuvasatsi!VOI KUN PÄÄSISIN PIAN LIVENA TSEKKAAMAAN NIITÄ.Vaikka meiltäkin löytyy tähti poikineen,on aina kivaa katsella niitä jonkun muunkin kodissa.Huomasin,että aika monta on muuten Matildasta lähtöisin! Vielä kun joskus innostut laittamaan sen tähtilipun seinälle,niin kehystän sen sulle mielelläni.Nyt sitten vaan toivotan tähtirikasta yötä.

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★