Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Stockholm Furniture & Light Fair 2012 - Osa III: Loput herkut

Juttusarja päättyy ja vuorossa on Tukholman messujen "loput herkut". Aloitetaan vaikka mun omista lemppareista eli tähtijutskista ;)









Seuraavaksi rustiikkia Colonial -tyyliä ja lipputyynyjä:








Entä, mitä tykkäätte näistä? Ihan kamalia vai kamalan ihania?

















Kappas vaan, allekirjoittanutkin oli päässyt viimeiseen kuvaan ;) Noi kaikenlaiset käkikello -kellot ovat muuten sitten tämän kevään kuumin kellotrendi!

Viikonlopuksi on luvattu taas vaihteeksi pyryä. Hyrrr. Lauantaina ajelemme kummipoikamme 1v. synttäreille. Miten nopeasti tämä pikkuisen ensimmäinen vuosi menikään.. Viime vuonna viemisinämme oli mm. vaippakakku. Voit halutessasi lukaista jutun täältä ;) Nyt paketissa on Plaston sininen mopo, satukirja ja haisaappaat. Jokohan pikkumies kävelee?

Mukavaa viikonvaihdetta!

-Sally-

9 kommenttia

  1. OOOOOH!!!! Ja minä sekosin nähdessäni kaikki noi <3ihanat<3 tähtijutskat!! Ja toi FARKKUTUOLI, aivan UPEE, vitsit meillä olis just ton mallinen tuoli ja vanhoja farkkuja "miljoonat"! Pitäisköhän toteuttaa :O) Kerran oon sen jo päällystänyt hyvällä menestyksellä mutta kuosi ei enää miellytä, Kiitti ihanasta vinkistä!!! Tuuhan osallistuun mun blogissa arvontaan, tähtiä ja musta-valkoista sisustuspakettia palkintona ;O)

    VastaaPoista
  2. Voi mitä kuvia! Kiitos, kun otit mukaan messumatkalle. Uskon, että näiden postausten myötä tuli nautittua parhaat palat ja jalatkaan eivät alkaneet pakottaa :)

    Hyvää syntymäpäivää tädille myös!

    VastaaPoista
  3. Viherkasvikuplat tosi jees, voisin ottaa heti. Tällaisista jo haaveillut aikaisemminkin. "Designpalosammuttimille" olisi myös käyttöä. Juuri eilen pohdiskelin sammuttimien ostoa. Muistatko kenen valmistajan nuo sammuttimet olivat?

    VastaaPoista
  4. Mahtavia juttuja <3

    Mieleen jäi farkuista tehty sohva... todella upea, mutta en sitä meille ottaisi ;) Ideoita varmasti sait tuolta! :)

    VastaaPoista
  5. Minna: Oujee ;) Arvaa vaan, olinko itse innoissani kaikkien näiden ihanuuksien keskellä!

    Johanna/Omamaamansikka: Good point! Jalat oli kyllä muussina illalla. Mutta kummasti sitä jaksoi vielä vetäistä laivan parketilla pikkutunneille..

    Johanna/Taloja ja toiveita: Toi "kukkakupla" oli kyllä hauska idea. Vaahtosammuttimet oli muistaakseni täältä http://www2.brandslackaren.se/ Harmikseni niitä ei taida saada myydä Suomessa, jos en ihan väärin muista.

    Mia - Willa Oliviasta: Messujen pääteema oli innovatiivisuus. Kierrätys on myös päivän sana eli noi kaksi yhdistämällä voi syntyä vaikka vanhoilla farkuilla verhoiltu soffa. Farkuista oli tehty myös mattoja ja tyynyjä, jotka oli tosi kivoja nekin! (Asiasta toiseen, mä en hei muuten pääse sun lukijaksi, vaikka kovasti haluaisin. Voisitko laittaa mulle uudestaan kutsun sähköpostiini? Kiitti.)

    VastaaPoista
  6. Ihania juttuja kyllä! Täytyy ensi vuonna mennä itsekkin! Muistatko sattumalta enää kenen tuo läpinäkyvä laatikosto on?

    -Sitruuna

    VastaaPoista
  7. Sitruuna: Toi läpinäkyvä laatikosto taisi olla tanskalainen mosaique tai joku sentapainen. Ideana oli hyvin liukuvat lokerot ja kyseinen lipasto oli kenkälipasto eteiseen ja sitä sai eri määrillä noita lokeroita. Tosi kiva idea! Mäkin tykkäsin ;) Harmittaa, etten napannut esitettä mukaani, mutta matkalaukku oli jo ilman esitteitäkin hitsin painava... Ensi vuonna menen messuille itsekin uudestaan! Ja ihan omalla ajallani (siten säästyn laivan kokoustiloissa opintomatkaan kuuluvilta pakollisilta seminaareilta). Ajattelin lentää Stockikseen ja yöpyä hotellissa. Messukeskus on vain 9km päässä keskustasta ja kulkuyhteydet on loistavat!

    VastaaPoista
  8. No johan oli kunnolla tähtien tuiketta ja paljon muutakin. Nuo koristellut palosammutiimet oli hyvä idea.

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★