Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Kuka olet?

Olen: Sally 41 v. mutta ikä on vain numero!

Perheeseeni kuuluu: Mies + 4 muksua.

Soittoääneni kännykässä: Iron Maidenin Trooper.

Toteemieläimeni: Karhu (voima, varmuus, itsensätutkiskelu, parantaminen).

Maailmankatsomukseni: Aika avara.

Mottoni: Parikymmentä pitkää vuotta se oli "Mikä ei tapa, se vahvistaa". Mutta nykyään mottoni on ennemminkin "Be the change you wish to see in the world."



Asun: Ahtaasti vuokralla. Tämä tilapäinen ratkaisu on kyllä kestänyt nyt jo vuoden päivät.

Palkkani: Tulee kerran kuussa. Muuta mainitsemisen arvoista siinä ei olekaan. 

Lapsuuden unelma-ammatti: Taiteilija. Melkoista taiteilua tämä elämä on kyllä ollut.

Erityistaitoni: Hyvä värisilmä, pikkutarkkuus, muutosta rakastava, ajankäytön mestari, jolla on lisäksi taito soveltaa.

En osaa kovin hyvin: Sietää epäoikeudenmukaisuutta tai keskinkertaisuutta, en myöskään ajaa moottoripyörällä, soittaa nokkahuilua tai puhua ranskaa.

Kerään: Coca Cola esineitä, vanhoja puulaatikoita/ kirstuja, ulkomaisia sisustuslehtiä..


Parhaat puoleni: Olen lojaali, luotettava, periksiantamaton ja tavattoman rohkea.

Elämän tähtihetki: Niitä on neljä eli lasten syntymät ♥♥♥♥

Haluaisin matkustaa: Aikakoneella.

Kaikki olisi hyvin, jos: Maassa olisi rauha ja ihmisillä hyvä tahto. Ei vaan, miksi pitäisi elää "sitku" elämää eli olla onnellinen vasta sitten kun lapset ovat isoja, olisi isompi talo, asuntovaunu, vene tai asuntolaina maksettu. Muistetaan elää nyt, tänään, sillä arjessakin voi olla kultareunat.

Jos saisin päivän olla mies: Älkää mieslukijat pahastuko, mutta testaisin varmaan, että onko miehenä oikeasti mahdotonta tehdä montaa asiaa yhtä aikaa, siis vaikka valmistaa ruokaa kolmella hellanlevyllä samalla kun pyykkikone on pyörimässä ja laittaa toisella kädellä lapselle laastaria kun kaksi muuta nahistelee yläkerrassa, jolloin joku pimpottaaa ovikelloa, johon vauva tietenkin herää, samalla kännykkä soi, autonavaimet on hukassa, koira oksentaa, viikon ruokaostokset pitäisi kirjata kauppalistalle, noutaa postista HM paketti, viedä tavaroita kirpparille, olla siisti ja huoliteltu ja hyvällä tuulella, kun puoliso tulee viideltä töistä ja kysyy, että "What's for dinner, honey?"


Hävettää tunnustaa: Uskon avaruusolioihin.

Lempituoksuni: Tuore kahvi, puhdas pyykki, merituuli, nuotion savu, korvapuusti.

Inhokkiruokani: Kouluajoilta tilliliha ja kanaviillokki. Nykyään olen kaikkiruokainen!

Lempiaineeni: Kuvaamataito ja kässä. Rakastin myös biologiaa ja ainekirjoitusta.

Inhokkibiisini: Jukkapojan renkutukset, Emmerdalen tunnari.

Lempileluni: Kääk, ei mulla oo leluja. Käviskö auto?

Inhokki-ilmaukseni: evvk, siidee, ihquu, lol, no ei tod.

Jos olisin
  • Historiallinen henkilö, olisin: Kleopatra.
  • Rakennus: Vapauden patsas.
  • Auto: Mercedes-Benz SL 500 AMG
  • Säätila: Viilentävä tuulenpuuska.
  • Sarjakuvasankari: Mikki Hiiri.


Nyt on sinun vuorosi kertoa, kuka olet?
Nimittäin Sally*s blogin kävijälaskuri pyörähti tällä viikolla yli 200 000 sivun avausta ja tahtoisin kovasti tietää kuka olet ja mikä toi sinut blogiini?

Kaikkien ensi lauantaihin 28.7.2012 mennessä vastanneiden kesken arvon yhdelle onnekkaalle tanskalaisen BO BEDRE sisustuslehden kesänumeron (josta muuten löytyvät myös kaikki tämän postauksen ihanat kesäkuvat ;)

Viikonlopputerkuin,

-Sally-

16 kommenttia

  1. Heippa hei!
    Olen Annika 45+. Perheeseen kuuluu mieheni lisäksi kaksi aikuista lasta ja koira.
    Omaa blogia olen pitänyt keväästä lähtien ja blogiisi eksyin kai ensimmäisen kerran sisusjuttuja lukemaan. Rakastan käsillä näpertelyä. Myös kirppareilla kiertely ja vanhat tavarat ovat intohimoni. Tervetuloa tutustumaan blogiini.

    VastaaPoista
  2. Heippa.
    Minä olen Pauliina noin nelikymppinen kolmen lapsen äiti.
    Koulutuksen olen saanut kauneudenhoitoalalle ja shoppailen aivan liikaa vaatteita sekä sisustusjuttuja;)
    Blogissani on juttua niin perheestäni, vaatteista, sisustuksesta, hiuksista, kosmetiikasta kuin myös muista näpertelyistäni, tervetuloa katsomaan.

    VastaaPoista
  3. Laura,34v.,neljän lapsen äiti.Tykkään sisustusjutuista,valokuvaamisesta ja käsitöistä.Olenkohan lukenut tätä vuodenpäivät.Googlasin varmaan tähtiaiheisia tekstiilejä tai jotain,sieltä jostain löysin tämän =)

    VastaaPoista
  4. Hei! Pompin blogista toiseen ja päädyin tänne, kunnes taas jatkan matkaa :) Olen 25-vuotias kolmen lapsen äiti ja sossutantta, asustelemme melkein valmiissa täyskaksikerroksisessa Teri-talojen Victoriassa jonka olemme hartiapankkivoimin kyhäilleet mieheni kanssa. Olen juuri aloittanut bloggailemaan omaksi huvikseni ja ehkä pienenä motivaattorina takaraivossa näin saada jokainen nurkka sisustettua loppuun. Vanhin poikamme on pian 5v ja meillä on lisäksi pian 1v identtiset kaksostytöt, joten vilinää piisaa. Mukavaa kesää!

    VastaaPoista
  5. Neljäkymppiä lähenee kovaa kyytiä (vielä reilu vuosi täysiin kymmeniin). Olen yhden tytön äiti, työnimike ope, harrastelen monenlaista luovaa (mm. valokuvausta) ja kai blogien pitämistä voi harrastukseksi kutsua :D Blogiisi tulin mutkien kautta ja ihastuin siihen.

    VastaaPoista
  6. Olen 39 v (vielä pari kuukautta), 5 lapsen äiti Pohjanmaalta. Ammatteja löytyy lastensairaanhoitaja, terveydenhoitaja, yrittäjä, pian opiskelija, mutta ennenkaikkea ÄITI :)
    Tänne löysin tieni aikoinaan varmaan blogisurffailun kautta. Luen blogeissa lapsielämästä, tuunauksista, käsitöistä ja sisustuksesta eli olen melko kaikkiruokainen :)

    VastaaPoista
  7. Hei, olen Tiina 34 v. Kaksi lasta ja talo pikkukaupungissa. Olen vasta löytänyt blogiisi. Tehdään remppaa miehen kanssa rintamamiestalossa, jonka ostimme vuosi sitten kesällä. Kaikki maalaisromanttinen on suosikkini.

    VastaaPoista
  8. Olen lastenlasten mummo, joka tykkää lueskella ja selailla nettiä ja siten tännekin osasin.

    VastaaPoista
  9. Viiskymppinen Hane tuolta huushollistani...asustelen rivarissa Länsi-Suomessa. Pari vuotta olen sisustellut asuntoa valkoiseksi (?!) ja maalaisromanttiseksi...sarkaa on vielä paljon kyntämättä !
    Siitä on kyllä aikaa kun ekan kerran täällä kävin...tutustuttiin varmaan niitten "kirppisjutskien" kautta ;o)

    VastaaPoista
  10. Hei ! Olen Leena Tampereelta ja etsin sisutuksesta kiinnostuneita uusia ystäviä ja mikäs sen parempi kun verkostua saman henkisten ihmisten kanssa. Siksipä nyt siis tänne myös kirjoitan ja toivon saavani uusia sisustusalasta ja sisustuksesta ja stailauksesta kiinnostuneita ihmisiä.

    Hyvää ja Aurinkoista Kesää.

    VastaaPoista
  11. Moikka! Minut löydät blogista Uusi kaunis päivä. Vietän tällä hetkellä aikaani kotona vauvani kanssa. Ja elän samalla parasta aikaa elämässäni : )! Tänne löysin erään toisen blogin kautta (jo jokin aika sitten) ja nyt pitäisikin liittyä lukijaksi, jotta muistan tänne tulla vähän useamminkin!

    VastaaPoista
  12. Mummo 56 v,omaishoitaja miehelleni.Kierrätyksen kannattaja,siihen etsin vinkkejä ja tuunausohjeita blogeista.

    VastaaPoista
  13. Moikka Sally, ihqu postaus! :D Siidee lukea susta itsestä faktoja. Mun nimi on Kaisa, ikää on numerointa 29 ja voisin allekirjoittaa tuon sun vastauksen sitku-elämisestä. En edes muista miten tänne ensimmäistä kertaa päädyin, mutta tällä kertaa tulin ihan vain katselemaan viimeisimpiä päivityksiäsi.

    VastaaPoista
  14. Heips!
    Olen Tuula ja päädyin googlaamalla jotakin asiaa raksan asioista. Huomasin, että olimme silloin vastaavassa elämäntilanteessa: juuri myyty edellinen Koti, muutettu evakkoon, päälle nelikymppisiä jne. Me tosin rakennamme parasta aikaa ja muuttokin jo häämöttää.

    VastaaPoista
  15. Hei,
    olen 40+ myöhäis-herännäinen romantikko (voikohan noin edes kirjoittaa???).

    Tosiaan muutama vuosi sitten hotellikuolemalta välttyäkseni otin kaupan lehtihyllyltä kevyttä sisustusaiheista luettavaa illaksi ja se oli sitten menoa ... Outo fiilis, kun yhtäkkiä huomaa "tulleensa kotiin". Osa tunnistanee sen kanelin tuoksuisen lämpöisen fiiliksen siulun sisällä. Ympäristö vaihtui mustasta ja kromista valkoiseen ja rottinkiin, kiireestä rauhalliseen elämän menoon.

    Opetellen nauttimaan juuri tästä hetkestä toteuttaen unelmia (no ainakin niitä pienempiä).
    Blogisi lukijaksi päädyin onnellisen sattuman kautta :)

    VastaaPoista
  16. Arvonta-aika on päättynyt ja tanskalainen sisustuslehti postitettu Tiinalle! Kiitos kaikille arvonnassa mukana olleille ;) -Sally-

    VastaaPoista