INSTAGRAM

Eteisen uusi look


Remonteilla ja kodin muutoksilla on usein tapana paisua. Niin kävi meilläkin! Alkuviikon mattolöydöt Ikeasta käynnistivät nimittäin yllättävän eteisoperaation (kirjoittelin Ikea-löydöistä aiemmin täällä (klik). Stockholm Rand raitamatto sai jäädä eteiseen, sillä se on kokonsa puolesta passeli + ihanan lämmin ja pehmeä jalan alla. Tykkään siitä kovin! Tykkään myös tuosta peilin aiheuttamasta efektistä eli näyttää kuin koko eteinen olisi pelkkää raitaa! Rottinkituolin yläpuolella olevan peltisen ikikalenterin ostin viime kesänä Zoom Designista. Eteisen kello + Kartellin Componibili  ovat olleet meillä jo pari vuotta. Jostain syystä Pikkusisko on erityisen viehättynyt uudistuneesta eteisestä, vaikkei se vaaleanpunainen olekaan, ja hän pomppi tuon tuostakin kuviin illalla ;)

Kun eteinen tuli kuntoon, niin tuulikaappi rupesi myös yllättäen näyttämään tarvitsevan uutta silausta. Edellisen kotimme kynnysmatto ei ollut sopinut sinne, sillä se oli liian paksu eikä väliovi mahtunut aukeamaan. Pikkueteisen koko on vain 120 x 155 cm, joten ostimme rautakaupasta 120 cm palan eteismattoa, jota myydään metritavarana. Viimeistelin sen sitten vain sopimaan tilaan eli leikkasin pois tarvittavat millit listojen ja ovenkarmien kohdalta. Ja nyt on hyvä! Tilasta tuli jäsennellympi näin kuin että ulko-oven kohdalla olisi ollut vain pieni kynnysmatto. Ollaan omalla väellä kuljettu sisään ja ulos pääosin kodinhoitohuoneen ovesta, mutta mä ainakin rupean nyt käyttämään tätä pääeteistä!
-Sally-

7 kommenttia

 1. Meillä myös yleensä remontit paisuvat. Kaunista tuli eteistiloihin!
  Mukavaa lauantaiehtoota :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :) Sinä jaksat käydä ahkerasti kommentoimassa. Kiitos myös siitä! Mukavaa myöhäisiltaa!

   Poista
 2. Tykkään kovasti!!! Mahtava lopputulos ja tyylillä tehty! Kivaa la-iltaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikkis Marika! Kiitos kauniista sanoistasi. Pitkä eteinen leveni kummasti raitamatolla. Mukavaa viikonloppua teidänkin perheellenne!

   Poista
 3. Kivat muutokset! Minkä hintaista tuo matto oli? Nyt kun kurakelit on alkamassa, tekisi mieli laittaa meidänkin eteiseen tuollainen ratkaisu. Tuolla pienellä matolla ei tee mitään! :/ Se on koko ajan likainen, hankala imuroida ja aina vinksin vonkin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saara. Kuramatto maksoi Bauhausissa 9,95 eur/m2 ja sitä oli saatavilla 100cm leveänä sekä 200cm leveänä. Meidän pikkueteisen maton hinnaksi tuli 24 eur, sillä se leikattiin tosta leveämmästä rullasta. Mukavaa sunnuntaita!

   Poista
 4. Rand-matto sopii niin moniin tiloihin, värinsä ja materiaalinsa takia. Raikas lookki. Tykkään.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★