INSTAGRAM

Mahtava mustavalkoinen

Mukavaa keskiviikkoa! Mentiin miehen kanssa Ikeaan hakemaan Juniorin huoneeseen lipastoa. Ja kuinkas sitten kävikään?

 • Löytönurkkaan oli roudattu mallikappaleina olleita tuotteita, joiden hintaa oli alennettu reippaasti! Meidän eteisessämme komeilee nyt sitten tämä raidallinen Stockholm Rand blogimatto + musta rottinkituoli. Kuvan lampaantalja meillä oli jo ennestään, mutta tuolin selkänojalla oleva tyynynpäällinen on löytö niinikään (pitää vaan laittaa sisätyyny siihen vielä).

 
Ihan uskomaton säkä kävi kyllä! Eikä siinä kaikki -- onnistuin nappaamaan kärryyn vielä 2 kpl pientä Hektar kattovalaisinta vähän yli kympillä kpl! Ihanaa pelkistettyä tehdastyyliä. En vaan ole vielä keksinyt niille paikkaa, mutta eiköhän se tästä.. Näitä on siis olemassa kahta kokoa, tiesitkö muuten?

 
Ja vastaus kysymykseen on kyllä: Junior sai huoneeseensa lipaston, jota lähdettiin hakemaankin... sekä tämän viimeisen kuvan mustavalkoisen maton, joka oli sekin puoleen hintaan! Sallyllä on suu messingillä, sillä mies maksoi ostokset ja kantoikin ne vielä mukisematta autoon ;)
 
-Sally-

 

12 kommenttia

 1. Ihailin noita samoja viimeksi Ikeassa käydessäni, vielä en ollut valmis musta-valkoiseen meille, ihailen niitä edelleen vain muilla, eli
  HYVÄLTÄ NÄYTTÄÄ :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedätkö, mä mietin Krista ihan samaa tuolla Ikeassa! Mulla on menossa valkoisen/ pehmeän beigen kausi oman kotimme sisustuksessa ja olen ihaillut raikasta, rohkeaa ja uskaliasta mustavalkoista muiden blogeissa.. mutta vaaniva naislauma Ikeassa vahti jokaista mun liikettäni, että jos epäröisin hetkeäkään ja laskisin tavarat käsistäni muualle kuin ostoskärryyn, niin he hyökkäisivät oitis hakemaan ne itselleen ;) Mutta kotona odottikin suurin yllätys, sillä mustavalkoinen eteinen olikin kutsuvan kodikas!

   Poista
 2. Joskus sitä vaan onnistuu olemaan oikeassa paikassa oikeaan aikaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin juuri! Mielestäni eteinen saakin olla rohkea, sillä se on läpikulkutila eli siellä ei varsinaisesti oleskella. Meidän eteisaulassamme on 6 ovea, joten tila on hieman rauhaton, mutta raitamatto yllättäen kokoaa tilan ryhdikkäämmäksi.

   Poista
 3. Joskus lykästää :) Näyttää hyvältä ja musta-valkoinen on aina ajankohtainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Klassinen väriyhdistelmä. Joka toimii myös pukeutumisessa ;)

   Poista
 4. No onpa ollu säkä! Hieno homma ja hyvältä näyttää! :)

  VastaaPoista
 5. Hyvältä näyttää! Tuo blogimatto on tosi kiva, minnehän saisin meillä tuollaisen sopimaan ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ;) Monessa blogissa näitä näkeekin.

   Poista
 6. Vitsit mitä löytäjä! Huippuhyvä tuuri sulla. :D Kaikki löydöt on niin kivoja, että kotiuttaisin samantien meillekin. Kivaa viikonloppua!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Esmeralda, kiitti :D Onneksi mulla oli kantaja/maksaja mukana Ikea-reissulla, niin ei tarvinnut laittaa näitä kotona "piiloon".. Kivaa viikonloppua teillekin!

   Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★ Anonyyminä ei valitettavasti voi kommentoida ollenkaan.