INSTAGRAM

Syyspihan loistavat kaunottaret

 
Kerrankin oli ilta, ettei satanut, vaan ulkona oli kaunis kuutamo ja hämärtyvässä illassa oli kaunis sininen kajo. Varjelin näitä lyhtyjä, etteivät rikkoontuisi muutossa, sillä pidän kovasti niiden ulkonäöstä. Pinkit krysanteemit ovat runsaista sateista huolimatta vielä voimissaan, joten saavat olla ensipakkasiin asti tässä. Kanervat sensijaan kestävät hyvin talven yli. Lopetan niiden kastelun aina ensimmäisten pakkasten tullen ja suihkutan sen jälkeen kukat kevyesti hiuslakalla. Siten saan ne pysymään hieman pidempään hyvännäköisinä! Kurpitsalyhdyt pitäisi myös kaivaa esiin ja suunnitteilla on tähtiaiheista kranssia tms. sisääntulon koristukseksi.
 
Happy Sunday!
 
-Sally-
 
 
 

2 kommenttia

 1. Onpas kauniit lyhdyt! Eikö teillä satanut eilen illalla...meillä tuli ihan järkyttävästi vettä :)

  Ja hei, teidän eteinen on tosi tilava ja ihanasti sisustettu! Mä oon kans miettinyt tuota mattoa, mutta meillä ei taida olla paikkaa, johon se sopisi. Ellei sitten olkkariin...hmmm :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi. Eilen satoi juu, ja sitä edellisenä iltana ja vissiin sitä edellisenäkin. Nappasin kuvat jossain puolen viikon maissa, kun oli kaunis kuutamo ;)

   Joo, eteisestä tuli kiva munkin mielestä. Se on tosi haastava, kun se on aika pitkä ja siinä on 6 ovea. Mutta tuolla matolla sain sen ryhtiin. Muutos syntyi oikeastaan sen kummempia suunnittelematta, sillä meillä oli siinä jo matto ym. mutta jotain vaan napsahti mulla Ikeassa, kun näin nämä poistonurkassa. Vinkkinä voisin sanoa, että raidat näyttää helposti valkoisen sohvan kanssa keltaisilta (ainakin meidän Ektorppien kanssa kävi just näin) ja raita on aika psykedeelinen, jos on taipumusta esim. migreeniin.

   Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★ Anonyyminä ei valitettavasti voi kommentoida ollenkaan.