Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Indiedays Inspiration Blogipartyt

Perjantai-ilta 16.11.2012, ravintola Adams, Helsinki. Upeat puitteet, upeat juhlat, upeita ihmisiä. Kiitos Indiedays! Oli erityisen mukava tavata päätoimittaja Satu Mäkilä + tiimi. Nautittiin kuohuvaa ja herkuteltiin upeilla cocktail-paloilla, joita oli tarjoilemassa mm. vaatesuunnittelijana tunnettu Antti Asplund. Illan ohjelmaosuudessa esiintyi nuori runoilijapoika Miki Liukkonen (kirjoittanut runokokoelman Valkoisia Runoja), jonka jälkeen lavan valloitti energiaa tihkuva Fuse! (laulusolisti Susanna Alexandra on muuten myös inspiration bloggaaja ;).
 


Ovella kaikki saivat nimilaput. Bongasin bileissä myös omia "tuttujani". Tai oikeammin sekä Lumo Lifestylen Lumo että Koti Kolmelle Anne bongasivat punaiset korkkarini ja tulivat rohkeasti kysymään, että mahdatkohan olla Sally ;) Jee. Punaisilla lähdin siis liikenteeseen, kun ne nousivat lukijaäänestyksessä selvästi mustien ohi (kiitos kaikille kommentoimassa käyneille). Ja olihan ne kiva piristys muuten kokomustaan asuun. Vaihdettiin kuulumisia myös Rillan Koti blogin Rillan kanssa sekä kiva uusi blogituttavuus mulle oli Painted by Cakes blogin Emma (upea Emma ja aivan upeita kakkuja, kurkatkaahan blogiin!).
 




Mutta oli kyllä hiuskarvan varassa mun osallistuminen näihin bileisiin. Edellisenä iltana iski nimittäin kauhea päänsärky, heikotus ja nousi kuume ja kun nukahdin sohvalle kesken lauseen iltaseitsemältä, niin mieskin hieman huolestui (hänellähän taisi kyllä olla sama tauti viikkoa aiemmin). Kuumemittari ilmoitti tylyt lukemat 38.4, mutta koska perjantai-aamuna lämpö oli jo asteella pudonnut, päätettiin kuskata lapset mummulaan ja suunnata nokka kohti Helsinkiä. Kaulakoru ja hajuvesi unohtuivat siinä hötäkässä kotiin, mutta kamera ja korkkarit olivat onneksi mukana. Halvat oli huvit meikäläisen osalta eli ei siinä kuulkaas montaa drinksua tarvinnut illan aikana nauttia, kun hotellille karkasimme hyvissä ajoin ennen puoltayötä nukkumaan. Olo oli vähän kuin Cinderellalla eli kaikenkaikkiaan uskomaton fiilis ihmeparantumisineen ja nopsaan takaisin vaaka-asentoon ennenkuin kello lyö 24.00 keskiyöllä ja vaunut muuttuu takaisin kurpitsaksi ;)

-Sally-
 

10 kommenttia

  1. Punaiset kengät olivat oikea valinta!

    Oli kiva tavata livenä!

    Itsellänikin oli väsy, antibioottikuuri korvatulehdukseen päällä, lähdimme ennen kymmentä. Kotona katsottiin Kova laki ja sitten nukkumaan... Ja heräsin 12 h myöhemmin!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Lumo. Nukuit sitten kellon ympäri ;) Wau! Mäkin tarttisin vissiin jonkun "hevoskuurin". Kun ei tuu kunnon pakkasia, niin kaikenmaailman pöpöt jyllää.

      Mukavaa uutta viikkoa!

      Poista
  2. Kiva, että pääsitte tosiaan paikan päälle! Noita flunssia sun muita vitsauksia on nyt yllin kyllin liikenteessä.

    Punaiset kengät olivat livenä vieläkin näyttävämmät kuin kuvissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Anne. Mutta kyllä siellä kieltämättä tunsi hieman alemmuuskompleksia, kun paikka oli täynnä nuoria ja nättejä muotibloggareita ;) Oli kiva tavata teidät!

      Poista
  3. Mukavat kemut ovat varmaan olleetkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, oli tosi mukavaa! Mulla oli vähän lämpöä, mutta se toi vaan lämpimän punan poskipäihin ;)

      Poista
  4. Kuin myös, oli mukava tavata :) Ja punaiset kenkäsi olivat ehdottoman oikea valinta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Rilla. Sä olit kans yksi illan tyylikkäimmistä leideistä eikä susta kyllä yhtään huomannut, että yhtä sun toista oli unohtunut lähtiessä kotiin ;)

      Poista
  5. Wautsi! Pahus, että meillä sattui ne työpaikan pikkarit samalle illalle. Tuolla olis mieluusti ollut mukana :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Maria, mä tiesin, että sä olet kuitenkin hengessä mukana! Jokos glögipannu olis kuumana tällä viikolla?

      Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★