Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Makuuhuoneen uusi vuodeaika

Näistä puulaatikkoyöpöydistä se sitten lähti. Ideointi nimittäin ;)  Petasin vuoteemme käyttäen hyväksi olohuoneen olemassaolevia tyynyjä, sillä tummansininen saa väistyä Joulun ajaksi olkkarista ja makkariin se näyttäisi sopivan vallan mainiosti.





Eiks tekiskin mieli sukeltaa tuonne vuoteen pehmeään syleilyyn suklaan ja jonkun hyvän kirjan kanssa?
 
Kuvan Lexington Holiday-ruutuviltti on uusi hankinta. Sisustustekstiilit ovat nyt Stockmannin kantiskortilla alessa -20% sunnuntaihin 2.12. asti. Olen vissiin ollut kiltti, sillä sain yhden joululahjan tässä samalla etukäteen..

-Sally-

15 kommenttia

  1. Ihanan houkutteleva sänky, tekisi tosiaan mieli sukeltaa pehmeisiin peittoihin. Todella kaunis kokonaisuus. Itse juuri katselin noita stockan alejuttuja. Mukavaa viikonloppua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, Elina! Mun oli tiedätkö pakko itekin testata, että oliko sänky oikeestikin pehmee ja otin vauhtia + sukelsin peittoihin ;) Ja just sellainenhan se oli kuin miltä näyttääkin! Ihana!

      Poista
  2. Aivan ihanat raikkaat kuvat, itselläni on juuri tuo vaaleanharmaa pellavapussilakana myynnissä, tervetuloa katsomaan viikonloppuna! Mukavaa loppuviikkoa!
    XX

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kutsusta, Päivi! Valitettavasti emme pääse tänä viikonloppuna, kun ajelemme katsomaan kummipoikaa Keski-Suomeen. Mutta toivotaan teille ihanaa tunnelmaa ja hyviä myyntejä! Lunta ainakin pitäisi olla eli tunnelma siltä osin kunnossa ;)

      Poista
  3. Wau, hieno kokonaisuus, juuri tällaisen haluan itselleki!

    VastaaPoista
  4. Olen harrastanut tuota nyt parinakin iltana. :) Toisella kerralla otin syliin läppärin ja toisella kerralla sisustuslehtiä.. ja herkkuja tietty. Niin parasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih. Mä en oo raskinut vielä syödä sängyssä. Kuppi kuumaa kaakaota vois kyllä olla kiva.. Tai viikonloppuaamuna kahvit sänkyyn ;) Tää on kyllä ihan parasta tässä pimeässä ja kylmässä vuodenajassa, kun voi käpertyä peittoihin lukemaan! Mukavaa viikonloppua!

      Poista
  5. Vastaukset
    1. Voi kiitos, AnuElina. Mietin ekaks, että tuleeko makkarista liian levoton, kun on ruutua, raitaa ja tähtiä. Mutta ihana sekamelska siitä syntyikin -- ja ihan mun näköinen ;)

      Poista
  6. Ompa upea petaus!:) Ja laatikkoyöpöydät on ihanan kekseliäät!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos lili. Houkuttelevan pehmeä petaus ;) Yöpöydistä vielä sen verran, että parhaat asiat ovat usein ihan yksinkertaisia..

      Poista
  7. Voih -- mua alkoi juuri taas ärsyttämään se meidän sängynpääty;) -- on siis vieläkin tekemättä se huppu...
    Tosi ihanan näköinen vuode:)
    Terkkuja, Kati

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti. Sori, jos kuvani muistutti sua omista tekemättömien töiden listasta.. ;) Mutta älä huoli, sulla on vauva, siinä on käsityötä koko vuodeksi! Happy Friday!

      Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★