Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Christmas in Colorado


Joulu ollaan kotimaassa, mutta keittiön jouluverhojen teksti vie ajatukset ihanasti Pohjois-Amerikkaan ja lumisille rinteille. Christmas in Colorado - Winter Park Resort.

Metsästin peuranpäätä joulukotiimme, mutten löytänyt sellaista mistään. Tai löysin, mutta kun seuraavan kerran istahdin pankkitunnareiden kanssa koneelle, niin ne oli myyty loppuun nettikaupan valikoimista. Siis yhden viikonlopun aikana! Niinpä tämä verhokappa oli todellinen löytö! 


Karkkikepit on houkuttelevasti esillä isossa lasipurkissa, johon on kietaistu beige tähtinauha. Pienet päärynät hedelmäkorissa saivat ylleen sokerihunnun. Kiva jouluinen askarteluvinkki, jonka voi hyvin tehdä lasten kanssa. 
 
DIY: Sudi hedelmät munanvalkuaisella ja pyörittele sitten sokerissa. Kuivuttuaan sokerikuorrutus kovettuu ja näyttää kauniilta ;)
 
-Sally-

4 kommenttia

  1. Hyvältä näyttää :) Meillä on olohuoneeseen hiipinyt myöskin alppi/cottage tyyli, joten verhoista löytyy samankaltainen peuranpää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Toi cottage-tyyli on nyt just mulla niin "in". Ostin höpsö sellaiset sarvetkin, kun en kerta valkoista peuranpäätä saanut, niin pitihän ne sarvet sitten ainakin saada ;) Tulenkin oitis kurkkimaan sun alppityyliäsi.

      Mukavaa Joulun odotusta!

      Poista
  2. KIITOS SALLY POSTISTA!kauhee houkutus olisi...avaanko-odotanko-avaanko...taidan malttaa mieleni ja sinnitellä vielä muutaman päivän.Hyvännäköinen verho yes.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tonttu sen paketin toi.. Malta vielä jouluaattoon, ystävä rakas.

      Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★