Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Valkoiset tuolit

 


Veronpalautusrahat käytimme tänä vuonna Ikean Henriksdal tuoleihin. Tässä kuussa niihin sai Ikea-kortilla lisäksi valkoiset päälliset kaupanpäälle! Kävi hyvä säkä! Pari vaihtopäällistä vois ehkä olla fiksua hankkia vielä lisäksi, vaikka tässä ruokailemmekin usein vain aikuisporukalla. Puunväriset jalat tuovat kivasti lämpöä sisustukseen, ettei kaikki ole aivan vitivalkoista. Noi ruokapöydällä olevat pikkukuuset olivat Ikeasta loppu, kuten moni muukin joulutavara jo, mutta löysin pikkuisia valkokuusia, joita myytiin kolmen pakkauksissa, joten sellaiset saivat lähteä myös mukaan, ja ovat vieläpä ihan oikeat (ostaessa vielä luulin näitä männyiksi, mutta googlettaminen paljasti latinankielisen nimen picea glauca kuuseksi ;)


Nyt onkin sitten vuorossa enää täydellisen ruokapöydän etsintä. Tykkään tästä meidän lasipöydästä kyllä, sillä se luo hauskan illuusion, koska näkyy läpi, mutta pöytä on nykyisellään meille vähän pieni. Mulla on ollut jo pitkään haaveissa sellainen kulunut, vanhan ajopuun näköinen ruokapöytä, kahdeksalle tai jopa kymmenelle hengelle. Habitare messuilla sellaisen bongasinkin, mutta hinta alkoi kolmosella (eikä ollut siis kolme sataa vaan kolme tonttua!). Eli haaveisiin taitaa vielä jäädäkin.
 
Yhden haaveen toteutimme viikonloppuna ja paistoimme kolmen kilon pikkukinkun. Ai että, se maistui hyvältä. Nyt jaksaa tehdä jouluvalmisteluja ja jatkaa siivouksia ;) Myös polttopuita tilattiin lisää, että päästään keskitalven yli.

Mukavaa uutta viikkoa!
 
-Sally-


10 kommenttia

  1. Oi veronplautukset kuluivat tällaisellä opiskelijalla kampaajakäyntiin ja tavallisiin ruokaostoksiin sekä vähän joululahjoihinkin. Ps. Eikai toi kinkku oo jo tän jouluinen, siis nam!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lämmin kiitos viestistäsi. Opiskelijaelämä ja kotiäitiys ovat vielä tuoreena muistissa ;) Kiva kuulla, että säkin sait palautusta! Mulla menee verotus joka vuosi aika lailla tasan, nytkin sain vaan parikymppiä takas. Pitäneekin korjata, että tuolit hankittiin miehen veronpalautusrahoilla ;) Mutta meillä on kyllä yhteiset rahat.

      Kinkku oli tän jouluinen, joo. Painotus sanalla oli. Iltateen jälkeen sitä ei varmaan jää, kun tehdään kinkkuvoileivät....

      Poista
  2. Kauniit tuolit ja sopivat juurikin teille <3 Ihania kuvia muutenkin, kaunis tunnelma :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Johanna. Viestisi lämmittää sydäntäni kovin.

      Poista
  3. Ihanat tuolit ja sopivat teille kyllä täydellisesti! <3

    Hei kerro mulle, kun löydät sellaisen ajopuisen pöydän (harmaata lankkua olevakin kelpaa ;). Mä haluun kans! Budjetti on sitten reilusti alle tonni :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Ihanainen. Lielahden Kodin Ykkösessä oli yläkerrassa ihan kelpo pöytä alessa rapiat 800 eur. Jalat olis tosin aika cottage henkiset ja meni ristiin molemmissa päissä. Mutta kansi oli paksu ja hieno!

      Poista
  4. Puuseppä Anne Salo oli tehnyt Kokkolan asuntomessuille ihanat pöydät,kuin ajopuuta. Kysyppäs paljonko hänellä maksaisi pöydän teettäminen. Olen myös tähtifani kuten säkin, mistä sä olet ostanut noita tähtiä joita sulla on tässä postauksessa? Entäpä se olkkarin seinällä oleva iso tähti? Vuokko

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Vuokko, lämmin kiitos vinkistäsi. Kierrätyspuusta valmistettu vanha pöytä juurikin on haaveissamme. Muistatko, missä talossa pöydät oli? Voisin nimittäin plarata Kokkolan Asuntomessuilla nappaamiani kuvia "sillä silmällä".

      Tähdet on niin kauniita, aivan kukkien veroisia.Rakastuin niihin palavasti 25 v sitten ollessani vaihto-oppilaana Jenkeissä. Ikkunan valotähti on KodinYkkösestä, pieni peltitähti Larsmossa sijaitsevasta Matildan pihapuodista, iso valkoinen peltitähti samasta paikasta. Olen nähnyt niitä vuosia sitten myös Blossomin valikoimissa ainakin mustana.

      Terkuin, Sally

      Poista
    2. Hei!

      Ne pöydät oli kohteessa Villa White, aivan mielettömän upeita.Olohuoneen pöytä maksaa noin 450 e ja keittiön pöytä n 1300 e. Minusta ei mitenkään paha hinta kun ajattelee että ne on tehty alusta loppuun käsityönä. Kiitti tähti-vinkistä, tuolla Matildalla ei taida olla verkkomyyntiä?
      Vuokko

      Poista
    3. Voi kiitos, Villa Whiten muistankin! Upea kokonaisuus ihan siellä merenrannassa. täytyypä tutkia kuva-arkistojani toissa kesältä..

      Matildan pihapuoti on avoinna sop. mukaan, mutta nyt Joulun alla se palvelee 13.-23.12. joka päivä! Kannattaa piipahtaa muutenkin, jos etsii uniikkeja joululahjoja ym. Jaana valmistaa taidokkaita amerikkalaishenkisiä käsitöitä vuoden ympäri. Yhteystiedot löydät täältä http://www.matildanmaailma.fi

      Ps. Jos menet käymään, niin kerro Sallyltä terveisiä ;)

      Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★