Sisustuksen TOP5 meillä

Monessa blogissa onkin jo kiertänyt tämä haaste eli nyt esittelen teille sisustuksen 5 parasta asiaa meidän kodissamme. Kiitos kaunis Maria haasteesta ;) Yleisesti ottaen pidän nykyisessä kodissamme erityisesti valoisuudesta, valkoisuudesta ja hyvistä säilytysjärjestelyistä. Juuri näihin samoihin seikkoihin ihastuin jo ensivisiitillämme! Mutta katsotaanpa, miltä nämä asiat näyttävät käytännössä:
 
 
1. Valoisuus
 
Olohuoneemme on suuri ja avara, huonekorkeutta enimmillään yli 4 metriä. Vaalea parketti on kaunis ja olohuoneen yhdeksästä pienestä ja suuremmasta ikkunasta tulvii luonnonvaloa sisään monesta eri ilmansuunnasta. Olisi sääli peittää ikkunoita verhoilla, niinpä olen laittanut vain keveät valkoiset sivuverhot olohuoneeseen + sen yhteydessä olevaan ruokailutilaan.
 
 
 
2. Valkoisuus
 
Valkoinen koti rauhoittaa. Se on minulle vastapainoa kiireelle ja stressille. Ympäristö tulvii värejä ja virikkeitä ja kaipaan sen vuoksi kodilta vastapainona vaaleutta ja harmoniaa.
 
 
 
3. Tekstiilit
 
Tekstiilit luovat kodikkuutta ja lämpöä sisustukseen. Rakastan tyynyjä! Ja torkkupeittoja, vilttejä, taljoja. Olen vuosien mittaan saanut kuulla monenlaista vinoilua ystäviltä ja tuttavilta kotimme niiden määrästä ;) Olkkarissa meillä on kaksi kolmenistuttavaa sohvaa vastakkain ja niillä yhteensä 6-7 tyynyä. Vierashuoneen sängyllä tyynyjä on vähintään saman verran, samoin makkarissamme. Mutta mielestäni tyynyjä ei voi koskaan olla liikaa!
 


 
 
4. Tähtitavarat ja Amerikka
 
Vuonna 1988 lähdin vaihto-oppilaaksi Jenkkeihin ja olin yhtäkkiä Suomityttö suuressa maailmassa. USA-vuoteni on kuitenkin vielä tänä päivänäkin osa minua ja se luonnollisestikin näkyy kodissamme. Rakastan tähtitavaroita ja Lexingtonin & Gantin tekstiilejä. Olohuoneemme kruununa komeilee suuri valkoinen peltitähti!
 
 
 
5. Säilytystilat
 
Aiemmin keväällä näytinkin silloiset säilytystilamme -- tai niiden puutteen (tuo juttu löytyy täältä ;). Nyt tilanne on onneksi huomattavasti parempi ja käytännöllisyyttä rakastavana ihmisenä arvostan suuresti kunnollisia säilytystiloja ja siksi listaan ne myös tänne. Meillä on vihdoin varastotilaa miehen autotallitavaroille, kaksi käyttöullakkoa, kodinhoitohuone, 2 ikkunallista vaatehuonetta sekä 9 metriä kaappeja! Mielestäni säilytystilaa ei voi kuitenkaan koskaan olla liikaa eli kummasti tuota tavaraa kertyy näidenkin kaappien perukoille ;)

 
Nappaa sinäkin haaste mukaasi ja mieti, mitkä ovat sinun kotisi viisi parasta asiaa!

Sunnuntaiterkuin,
 
-Sally-

19

Toivepostaus: Ruokapöydässä

Kun parikymppisenä muutin pois kotoa, sain äidiltäni keittokirjan, johon oli kauniilla käsialalla ja rakkaudella kirjoitettu "tulevalle kokille". En nimittäin ollut tuohon aikaan kovin kiinnostunut keittiöhommista, mutta osasin hienosti polttaa esim. perunankeitinveden pohjaan. Mutta "siperia opettaa" eli nyt 20 vuotta myöhemmin taidot ovat kummasti kehittyneet -- tai niin ainakin perheenjäsenet keitoksiani kehuvat! Mielestäni perheen yhteiset ruokailuhetket ovat tärkeitä eli mahdollisuuksien mukaan meillä pyritään syömään yhdessä. Aina se ei tietenkään ole mahdollista, mutta pääosin pyrin noudattamaan tätä linjaa, sillä "perhe, joka syö yhdessä, myös pysyy yhdessä". Oletteko samaa mieltä?
 
Meidän perheessämme on kolmenlaista ruokavaliota eli meillä joudutaan ostamaan ruokavaliorajoitusten vuoksi kolmenlaista eri maitoa: tavallista maitoa, laktoositonta maitojuomaa sekä soijajuomaa. Nämä kolme erilaista ruokavaliota aiheuttavat toisinaan hieman mietintää ruuanlaitossa, mutta koska teemme ruuat pääosin itse ja turvaudumme vain harvoin eineksiin, niin vuosien mittaan on jo oppinut valmistamaan ruokaa, joka sopii koko perheelle. Eli en siis tee kolmea erillistä ruokaversiota samasta ruuasta vaan esim. kastikkeet voi yhtä hyvin valmistaa ilman maitoa/ kermaa tai ainakin tarvittaessa käyttää soijakermaa ilman että maku kärsii. Vain harvoin siis joudun tekemään maidottoman version erikseen, mutta silloinkin on helppoa erotella yhdelle perheenjäsenelle oma annos ennen maidon/kerman lisäämistä ruokaan. Saattaa kuulostaa monimutkaiselta, mutta itse en pidä erityisruokavalioita hankalina arjessa, vaan ruuanlaitto sujuu meillä tältä osin jo rutiinilla. Eniten se varmaankin tuntuu rahapussissa + maito- ja jätskihyllyllä, kun kaikki kolme lasta käyttävät eri maitoa, mutta kaappiin meillä hankitaan vain maidottomia keksejä, muroja ja mysliä, sillä siten voin itse olla huoleti, että kukaan lapsista ei vahingossa syö mitään sopimatonta (ai juu, vierashetkiä ja meitä aikuisia varten yläkaapista löytyy aina dominoita ja suklaakeksejä ;).
 

Hahmottelen viikon ruokalistan aina etukäteen, sillä se helpottaa kummasti arkea, mutta en tee sitä tiukasti/ päiväkohtaisesti, sillä huomaan, että joinakin päivinä lapset ovat nälkäisempiä kuin toisina eli eivät ole syöneet koulussa kunnolla. Sovellan myös viikon ruokalistaa automarketissa/ lähikaupassa olevien tarjousten mukaan ja suosin kauden kasviksia ym. eli kesäaikaan meillä syödään paljon kasvispitoisempaa ruokaa kuin talvella. Olen myös sitä mieltä, että kun koulussa on ollut keitto- tai puuropäivä, ei kotona voi olla keittopäivä vaan tarvitaan "kunnon" ruokaa! Pääosin meillä on siis keittopäivä kerran viikossa + muina päivinä peruna/riisi/pasta linja. Näiden lisänä syömme lihaa, kalaa, makkaraa ja kasviksia, kastikkeella tai ilman. Meillä myös mies kokkaa ja viikonloppuisin tehdään usein koko perheenä ruokaa yhdessä, kun aikaakin on enemmän ja varsinkin aamupalaan panostetaan, sillä on mukava nukkua hieman pidempään ja syödä sitten hyvin ja monipuolisesti. Kunnon aamupalalla jaksaa ja viikonloppuisin teemmekin yleensä vain yhden aterian noin klo 14-15 ja sitten tuhdimman iltapalan, esim. riisipuuroa, kanansiipiä, lämpimiä leipiä, salaatteja. Välipaloina meillä syödään paljon hedelmiä, leipää ja muroja ja ruokajuomana lapsilla on aina maito, janojuomana vesi. Limpparia/ mehua meillä juodaan vain viikonloppuisin tai kun on juhlat, vieraita tai esim. haetaan noutopizzaa. Ja karkkipäivä on kerran viikossa.
 
 
Mutta mitä meillä sitten syödään?
 
Jos lapset saisivat päättää, niin meillä syötäisiin vain 
  • itse tehtyä pizzaa
  • tortilloja
  • paistettua lohta
  • spagettia + makkararahoja
  • kierremakaronia + kanakastiketta
  • makaronimössöä.
 
No melkein viikon ruuathan siinä tulikin. Pari nimeä kuulosti hieman eksoottiselta, eikö vaan? Ehkäpä hieman selvennän näitä ruokalajeja teille.. Itse tehdyssä pizzassa teen paksun pannupizza -tyyppisen taikinan, josta sitten teemme pari uunipellillistä pizzaa yhdessä tai vaihtoehtoisesti jokaiselle omat pizzat. Lapset tykkäävät laittaa pizzaansa jauhelihaa, tonnikalaa ja pepperonimakkaraa. Me aikuiset vaihtelemme täytteitä, mitä milloinkin sattuu kaapista löytymään. Esim. kinkkusuikaleet, aurajuusto ja persikka ovat taivaallinen yhdistelmä! Pizzakastikkeen teen aina itse, salaisen reseptin mukaan ;) Tai eipä tuo nyt kovin salainen ole, raaka-aineina käytän siihen paseerattua tomaattia purkista, ketsuppia, valkosipulia, oreganoa, basilikaa ja mustapippuria. 
 
 
Tortilloihin teen tomaatilla + chilillä maustetun, aavistuksen tulisen jauhelihakastikkeen, jonka käärin sitten tortillatyynyiksi uunipellille ja käytän muutaman minuutin uunissa, jotta tortillalätyt lämpenevät. Käytämme aina isoja tortillalevyjä ja suosin yrteillä maustettuja lättyjä, sillä niissä on vähän makuakin mukana ;) Aikuisten kastikeversiossa saatan käyttää jauhelihan lisänä purkillista valkoisia papuja tomaattikastikkeessa, jos kaapista sattuu niitä löytymään. Lautasella sitten jokainen lisää omat lisukkeensa päälle, esim. kermaviiliä, tomaattisalsaa, jalapenoja, sipulirenkaita, ananasta, kurkkua, salaattia, oliiveja ym. Helppo syödä haarukalla + veitsellä eikä leviä/ valu tortillarullan päistä lautaselle.
 
Kala on terveellistä ja lohta syömme vähintään kerran viikossa. Ihan ehdoton lemppari koko perheellä on paistetut lohimedaljongit. Ne ovat paitsi kauniita, myös yllättävän helppo valmistaa. Lisänä on yleensä perunaa + kermaviilikastiketta, toisinaan itse tehtyjä lohkoperunoita tai uuniperunaa.
 
Spagetti + makkararahat ovat meidän muksuilla usein toiveena! Eli spagetti nyt on spagettia, mutta mitä ihmettä ovat makkararahat? No nehän ovat ihan tavallista lenkkimakkaraa, joka onkin leikattu poikittain eli ohuita pyöreitä makkaranpaloja, jotka paistetaan pannulla. Niistä tulee ihanan rapeita ja meheviä ja muksut kutsuvat niitä meillä sen vuoksi makkararahoiksi ;)
 
Kierremakaroni on muotonsa puolesta meidän perheenjäsenten lemppari, sillä kastike menee ihanasti kierteisiin ja saa makaronin maistumaan mehevältä. Kanakastikkeen kanasuikaleet paistan pannulla, maustan ja kaadan joukkoon soijakermaa. Toisinaan teen maitopohjaisen curry-kastikkeen ja kaveriksi tällöin sopii paremmin riisi. Syömme paljon basmati + jasmini riisiä, sillä pidän niiden ihanasta tuoksusta ja niitä pystyy ostamaan 2 kg tai jopa isommissa pusseissa.
 
Makaronimössö sitten taas on kiireisen arjen nopea ruoka. Sillä välin, kun pussillinen sarvimakaronia kiehuu kattilassa, ehtii paistamaan paketillisen jauhelihaa, jonka maustaa sipulilla, valkosipulilla ja grillimausteseoksella. Kun makaronit on huuhdeltu, paistettu jauheliha kaadetaan niiden päälle kattilaan ja sekoitetaan -- siitä lasten keksimä nimi makaronimössö. Ja sitten heti syömään! Toinen hukuttaa annoksensa ketsuppiin, mutta osa meillä haluaa ruuan maun tulevan esiin ilman ketsuppia. Makuja on monia.
 
 
 
Tiedetään, että ruualla ei saa leikkiä, mutta toi meidän muksujen keksimä nakkiräpylä oli kyllä niin hauska, että siitä oli pakko napata kuva! Viikonloppuisin hieman herkutellaan. Olutta meillä ei juoda laisinkaan, mutta hyvän ruuan kanssa toisinaan viiniä. Maustan ruuat rohkeasti, mutta kuitenkin niin, ettei ruuan alkuperäinen maku peity liikaa. Valkosipulia meillä käytetään paljon ja lapsetkin ovat hyvin tottuneet siihen. Tänään on lasagnepäivä. Teen sen aina alusta saakka itse, sillä vain siten voin olla varma, että se riittää + sopii kaikille. Sitä paitsi, itse valmistetussa juusto + tomaattikastikkeessa on lisäksi aivan eri potku kuin kaupan valmiskastikkeissa! Tänään meidän Junior saa lätkäharkkojen jälkeen maistaa kokeeksi laktoositonta versiota. Olemme nimittäin viime aikoina hieman lieventäneet hänen maidotonta ruokavaliotaan eli kun ruuanvalmistuksessa on käytetty juustoa, olemme antaneet hänenkin syödä samaa ruokaa (tofut ei meidän muulle perheelle kun oikein nappaa). Huomenna uuniin menee kalkkunanfilerulla + seuraksi uuniperunaa ja salaattia. Koska uuni on jo valmiiksi lämmin, laitan samalla usein myös jälkkärin tulemaan. Piirakkaa on tänä syksynä syöty monessa muodossa, nyt tekisi mieli jotain suklaista -- ehkäpä vaikka mutakakkua!
 
-Sally-


6

Täydellinen herrasmies vai luksusrenttu?

Nyt mennään kyllä aika kauas tämän blogin tyypillisimmistä aiheista, mutta vaihtelu virkistää eli kertokaas leidit, mitä yhteistä on näissä kuvissa?



Huippumuotia ja partavesiä mainostetaan nimittäin tänä päivänä tällaisilla karvanaamoilla, luksusrentuilla etten sanoisi!

Myönnettäköön, että parransänki on kyllä aika miehekäs ja joissakin tapauksissa parralla saavutetaan varmasti uskottavuutta (esim. Joulupukki olisi kyllä pelkkä tonttu ilman partaansa). Mutta that's it! Tosin "aina ei ole karvoihin katsominen", sillä mainoksen tehtävähän on joko ärsyttää tai ihastuttaa (lue: jäädä mieleen).


Mulla on hyllyssä kirja nimeltä Täydellinen herrasmies. Se kertoo siitä, kuinka toiset kutsuvat tyyliksi ja hyväksi mauksi sitä "vainua", jolla jotkut miehet osaavat aina valita oikean puvun, paidan, solmion tai kengät. Tyylikkään pukeutumisen taidon voi kuitenkin opetella jokainen, joka tutustuu miestenmuodin klassikoihin ja niiden historiaan. Aina tyylikäs mies on oikein pukeutunut niin työssään kuin vapaa-aikanaan ja viimeinen silaus saadaan aikaan vaikka kellolla - tai sitten sikarilla.

Salaseuroja, sikarinsavua ja sivistystä
"Nerous on valmius nähdä rajattomasti vaivaa, ja samaa voidaan sanoa herrasmiehestä. Aito herrasmies ei jätä mitään sattuman varaan. Moitteeton pukeutuminen ei vielä riitä, ei edes yhdessä viimeiseen asti huoliteltujen hiusten kanssa. Koko ilmeen tulee olla täydellinen. Olisiko aika käydä parturissa tai kannattaako parranajo jättää ammattilaiselle, koska lopputulos on silloin silmin nähden - ja käsin tunnustellen - parempi kuin itse suoritettuna. Herrasmiehen on esitettävä itselleen nämä ja monta muuta kysymystä heti aamiaisen jälkeen. Aamiaisen, jonka hän nauttii pyjamassa, tohveleissa ja aamutakissa..."


Parta miehen mukaan
"Ohuiden viiksien vetovoima on niiden ilmentämässä hillittömässä maskuliinisuudessa. Parrankasvun pitää nimittäin olla varsin voimakasta, jotta saa syntymään kapeat mutta vahvat viikset. Tällaisten viiksien käyttäjä viestittää: säilytän aina hillityn ulkokuoren, mutta sen alla kytee aktiivinen tulivuori."


"Huoliteltua täyspartaa pidetään ajattomana klassikkona. Useimmat miehet kokeilevat täyspartaa jossain elämänvaiheessa, mutta vain harvat jättävät sen pysyväksi. Yleensä tällainen suurella vaivalla kasvatettu parta ajetaan lopulta pois, koska parrankasvu ei ole riittävä tai koska parta kasvaa liian epätasaisesti."



"Ennenkuin pujoparta koki renessanssinsa 1990-luvun nuorisokulttuurissa, sitä pidettiin pitkään tyylillisesti ala-arvoisena. Herrasmiehen kasvoilla tällainen parta oli harvinainen."



"Kolmen päivän sänki joutui taistelemaan kauan ennen kuin se hyväksyttiin. Se nimittäin sotii räikeästi sitä perimmäistä sääntöä vastaan, että täysin sileäksi ajettu leuka on parran ainoa asiallinen vaihtoehto. Niin yleinen kuin sänkiparta luovissa ammateissa onkin, edelleen on vaikea kuvitella tällaista partaa lontoolaisella meklarilla tai korkea-arvoisella tuomarilla."

Partaan ja viiksiin liittyy siis monenlaista mieltymystä, joihin tuoksu liittyy oleellisena osana. Siisti ja huoliteltu mieshän tietenkin myös tuoksuu hyvältä ;) Muutaman viikon takaisella Tukholman reissullamme oli oiva tilaisuus päivittää mieheni partavesivarasto kuntoon. Yllätyin, kuinka vaikeaa valinta eli partavesimerkin vaihtaminen lopulta oli, mutta löytyihän se oikea viimein!

David Beckhamin ja Orlando Bloomin kuvilla mainostetut partavedet hukkuivat massaan tai olivat mielestäni kategoriaa "kärpäsmyrkky" ennemmin kuin laadukas partavesi. Lopulta valitsimme Chanelin Allure Homme Sportin - enkä ole katunut! (Kyllä, Chanelilla on myös miesten tuotteita ja minun mieheni tuoksuu nykyään taivaalliselta..) Mun suosikkinäyttelijäni Brad Pitt sen sijaan on varsinainen "pretty boy" ja on varmasti saanut kuulla monenlaista kommenttia ulkonäöstään vuosien mittaan. Olen silti huojentunut, että hänkin viimein älysi ajaa tuon kaamean risupartansa ;) Itse siis pidän ennemmin sileästä leuasta, mutta olisi kiva kuulla

onko sun ihannemiehelläsi parta ja onko parrakas mies automaattisesti renttu?



Kuvat: Stockmann Premiere -lehti 9/2012
Lainattu teksti: Täydellinen herrasmies - Klassisen miestenmuodin käsikirja (Bernhard Roetzel)

9

Say cheese! American cheesecake



Synttäreitteni kunniaksi herkuttelimme amerikkalaisella juustokakulla kera vadelmamelban ja mustikoiden. Tein näitä kaksin kappalein ja vein toisen meidän sisustusalan opiskelijoiden nautittavaksi.


Amerikkalainen juustokakku

Pohja:
200 g Digestive-keksejä
75-100 g sulatettua voita

Täyte:
400 g Philadelphia -tuorejuustoa
2 dl kuohukermaa
5 munaa
2 tl vaniljasokeria
1 dl taloussokeria
yhden sitruunan raastettu kuori ja puolikkaan sitruunan mehu

Murskaa keksit esimerkiksi kaulimella pakastepussissa. Lisää joukkoon sulatettu voi. 
Painele seos leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan, jonka halkaisija on noin 24 cm.

Sekoita täytteen ainekset sähkövatkaimella tasaiseksi ja kaada keksipohjan päälle. 
Paista 175 asteessa uunin alimmalla ritilätasolla noin tunti. Anna jäähtyä.

Tarjoa seurana raikasta vadelmamelbaa.


Vadelmamelba

200-300 g vadelmia
tomusokeria maun mukaan
1 tl sitruunan mehua

Painele marjat siivilän läpi. Mausta marjakastike tomusokerilla ja sitruunan mehulla.

***

Takana mukava syysviikko. Tänään oli jälleen koulupäivä ja perehdyimme tapetoinnin + maalauksen saloihin. Huomennakin opiskellaan ja menemme uudisrakennuskohteeseen oikeasti maalaamaan ja tapiseeraamaan (tai ainakin harjoittelemaan molempia ;) Kohteen omistajalla on rakennusfirma, joten asettaa hieman paineita työn onnistumiselle.

Ihanaa syysviikonloppua!
-Sally-
8

Baarijakkarat

Keittiössämme on 90-luvun peruja oleva baaritiski. Vuokraemäntä on hyvällä maulla stailannut keittiön tälle vuosikymmenelle, mm. maalannut ja ottanut baaritason päällä olleen yläkaapiston pois. Tällä muutoksella keittiö avartui valtavasti ja kaappitilaakin jäi jäljelle vielä hyvin. Työskentelytaso on kiveä ja helppohoitoisuutensa vuoksi ihanteellinen lapsiperheessä. Kivipinta on myös kaunis, kiiltävä ja ajaton. Ja rimmaa hyvin rosterikodinkoneiden kanssa. Tykkään!


Baaritasosta voi olla montaa mieltä ja nythän se alkaa olla muotia taas! Koska sitä ei voi pyyhkäistä näkymättömiinkään, niin päätin korostaa sitä ;) Vanhemmillani oli käyttämättömänä 3 kpl tällaisia industrial tyylisiä baarijakkaroita, jotka nekin muuten ovat 90-luvun peruja, joten käväistiin hakemassa ne meille! Ja sopivat kyllä ältsyn hyvin ;) Aamuisin unihiekat karisee silmistä, kun joutuu ottamaan skaban lasten kanssa, että kenelle riittää tuoleja! Näitä kun on siis vain 3 kpl.


Jos tämä asunto olisi oma, niin sähkömies saisi tulla laittamaan baaritason päälle vielä  pari kappaletta industrial tyylistä kattovalaisinta. Katto on ihanasti korkealla, joten ne korostaisivat tilaa mainiosti :)

Tiistaiterkuin,

-Sally-
 
 
 
Baarijakkarat: Piiroinen/Martela
Tähtimatot: Asko
2

Habitare 2012: Trash Hotel

Jo viime syksynä ihastuin Habitare-messuilla Trash Design teemaan, kuinka kekseliäästi tehdyillä valinnoilla saadaan vanhasta hylkytavarasta syntymään sisustuksellisia helmiä eli "toisen roska voi olla toisen aarre."
 



Tänä vuonna Habitaressa Trash teema oli jalostettu Trash Hotelliksi eli sisustettu kuvitteellisia hotellihuoneita, tarkoituksella osin ihan överiksi asti ;) Osa oli kivan kekseliäitä, osa taas tosi karuja (täytettyjä lintuja, epämukavan näköisiä sänkyviritelmiä ym). Pääosin sisustettuja huoneita piti katsella melko tarkkaan, että oivalsi, mitä kaikkea tilasta löytyykään.
 







Vanhat kartat ja karttapallot oli kivoja, "nappiseinä" ja kirjoista kasattu yöpöytä,  sekä tavallisesta toimistomapista + oranssista kartiosta tehdyt valaisimet! Ihan huippu oli mielestäni myös tuo "peuran pää" joka oli taiteiltu vanhasta fillarin satulasta. Grillattu broileri vanhassa kuvaputkiteeveessä sen sijaan oli yhtä karmiva kuin Hitchcockin linnut sen päällä.. Iiiks.

 
-Sally-
2

Onni syntyy pienistä asioista

Viikonloppuna on parasta, kun on aikaa tavata tuttuja! Hyvä ystäväni Johanna piipahti meillä päivällä ja kolean syyslauantain innoittamana väsäsin tarjolle tomaattimozzarellaleipiä, marjapiirakkaa ja pannullisen teetä.

 
Näillä eväillä jaksoikin pitkälle iltapäivään, joten ruuanlaitolla ei ollut kiirettä. On mukavaa omistaa ystäviä, jotka ovat kuin sielunsiskoja! Vai mitä sanotte näistä kukista, jotka olivat niin "white on white" että sydämeni hypähti ilosta ;)
 
Letkeää lauantaita!
Meillä ainakin on tänään sauna- ja leffailta :)
 
-Sally-
 
 

6

Habitaren parhaat 2012


Mukavaa myöhäisiltaa! Nyt mennään messumatkalle Habitareen! Ihania valaisimia, turkiskuoseja, ruostunutta metallia, peilipintoja, vähän jouluakin jo. Toki paljon paljon muutakin, mutta tässä postauksessa mun favoritit! Eli nappaa kiinni tuolistasi, tässä tulee tämänvuotiset messuherkut ;)







Hauska toteutus jääkaappimagneeteista :)



Honkametsä UPM.


Seuraavalla kerralla juttua huikeasta Trash Hotel näyttelystä messuilla.
Nyt mukavaa viikonloppua!

-Sally-



11