Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Unelmatalo

 

Meillä on puuhattu täällä kaikilta salaa "talonrakennusprojektin" parissa ja nyt on viimein aika esitellä valmista. Kerroksia on kolme ja huoneita kuusi. Talon väriksi valikoitui hattaramainen vaaleanpunainen, oikein kaunis sävyltään.. Pikkusisko täyttää tänään 6v. ja kokee jymy-yllätyksen tarhapäivän jälkeen, kun näkee, mikä jättipaketti häntä kotona odottaakaan ja mitä sen sisältä paljastuu!


- Ihan oma nukkekoti!



Isovanhempien kanssa yhdessä toteutimme tämän Pikkusiskon suuren haaveen. Meillä on puhuttu nukkekodin hankkimisesta jo monta vuotta. Mieheni oli suurena apuna kokoamisessa ja minä tapetoin seinät. Se olikin helpointa tehdä kokoamisvaiheessa, kun seinät eivät olleet vielä paikoillaan. Nukkekodin seinistä löytyy tähtiä ja raitaa, tietenkin! 

Nyt pääsee Pikkusiskon PollyPocketit ja muut miniatyyrit asumaan tänne ja leikit on helppo käynnistää, sillä nukkekodin kaunis julkisivu aukeaa saranoilla. Pieniä puisia nukkekotikalusteita mm. keittiön rakentamiseksi olemme vielä vailla. Olisiko sinulla ylimääräisiä? Laita mulle meiliä countrysally(at)wippies.com, niin sovitaan maksusta ym.


Juhlan kunniaksi maljakostakin löytyy tänä viikonloppuna vaaleanpunaisia tulppaaneja. Nyt siivoan ja sitten pikapikaa leipomusten + kakkupohjan tekoon! Maltan tuskin odottaa, että päästään iltapäivällä jo leikkimään nukkekotileikkiä!

30 kommenttia

  1. Vau mikä paketti odottamassa :) Voi kun olisin pikkusisko itse :) Meillä on samantyylinen nukkekoti neidillä, tosin äidin aikaansaamattomuutta seinät on edelleen paljaat... Onko tämä siis itse tehty vai ostettu ja jos ostettu niin mistä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lämmin kiitos Anu kommentistasi. Nukkekoti on tilattu Minimaailmasta. Tuli litteessä paketissa ja koottiin vain itse. Tukeva on ainakin näin ensituntumalta eli sopii hyvin 6-vuotiaan leikkeihin.

      Mukavaa viikonloppua!

      Poista
  2. Oikein ihana!! Tuollaista toivoin aina lapsena, mutta jäi toiveeksi:)).
    Terkkuja ja onnea synttärisankarille!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Kati. Nukkekoti on varmasti monen tyttölapsen haaveena ;) Välitän onnitteluterveiset Pikkusiskolle! Kivaa viikonloppua teille!

      Poista
  3. Tuo on kyllä oikein ihanan värinen. Meiltä nimittäin löytyy lähes samanvärinen ihanuus pikkuneidin huoneesta. Senkin kokoamisesta löytyy tarinoita blogistani n. vuosi sitten. Harmi, etteivät blogini tunnisteet toimi tällä hetkellä tuolla sivulaidassa, niin olisi helpompi löytää se. Mistä muuten löysit noi pienitähtistä tapettia, jos saa udella? Muistan kun aikoinani metsästin ympäri ämpäri sopivia tapetteja ja lopulta päälystin osan huoneista scräppäys paperilla, osan tapetilla ja osan maalasin. Noin viikko sitten sain muuten laitettua vähän lattiaa. Siitä on vielä postaus tuloillaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Cride. Nettikaupan kuvassa oli aika ärtsyn pinkki, mutta paketista paljastui onneksi kauniin vaaleanpunainen talo. Pitääkin käydä kurkkimassa sun vanhoja postauksia ;)

      Tähtitapetti on K-raudasta, mallin nimi on Regatta (kuitutapetti, hinta 42e /rulla). Oli tätä pikkutähteä sekä tosi suurta! Ja harmaana + beigenä ainakin. Kiinnitin ihan tavallisella Erikeeper tyyppisellä liimalla nukkekodin seinään.

      Mukavaa viikonloppua teille!

      Poista
  4. Mun blogissa yhden ystäväni kanssa kuolattiin sun olkkarin sisustusta. (Ks viimeisin postaus.) Se on just ihana!! Onko toi matto Ikeasta? Siellä on vähän tuon näköinen mitä olen itsekin haaveillut, ja jos se on toi mikä teidän olkkarissa on, niin päätös on ehkä sinetöity! :) Mut siis tosi kaunista, kiva seurata sun bogia! (Ja ehkä ihan pikkusen matkia. ;) Maton verran. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanainen ;) Sulla on kyllä tarkat silmät, Tårnby-matto on nimittäin Ikeasta! Aivan ihanan pehmeä ja lämmin. Eikä kalliskaan, kukkaro köyhtyy 99euron verran, jos malttaa olla keräämättä samalla reissulla kärryynsä muutakin ;) Ainoa miinus on, että ekoina kuukausina matto varistaa sellaista hiekansekaista roskaa hirveesti alapuolelle. Pelkäsin, että se hioo jälkiä vuokraemännän parkettiin, joten laitettiin alle sellainen solumuovi, jota käytetään yleensä laminaatin alla askeläänieristeenä. Nyt ei ainakaan oo sitä pelkoa. Olen tykännyt hirmuisesti! On just sitä beach house tyyliä, mitä säkin haikailet ;) Rentoa ja vaivatonta sisustamista.

      Kivaa viikonloppua!


      Poista
  5. Voi kun ihana! Onnea minultakin päivänsankarille. 6 v. on mahtava ikä! Jos Sally löydät jotain mitä voisin täältä hankkia nukkekotiin, niin mielelläni autan hankinnoissa. Olen itse sujuvasti ohittanut kaikki nukkekotihommat, joten en tiedä edes mistä etsisin.

    Tästä tuli hyvä mieli. Olette kaikki yhdessä järjestäneet ihan mahdottoman ihanan synttäriyllärin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Johanna! Jotain tähtitavaroita voisi tietty teiltä sieltä löytyä nukkekotiin! Ne ois aivan mahtavia! Tai Ralph Lauren miniatyyritekstiilejä ;) Pidä mut mielessä, jos näet sellaisia miniatyyritavaroita! Take care.

      Poista
  6. No tuosta ihanuudesta ei kyllä pikkutytön lahja paljon voi parantua, asuisinpa minäkin tuollaisessa kartanossa. Onnea sinne!! :-))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kerrotaan. Kaipa tuossa "kartanossa" kiteytyy hieman äidinkin omat nukkekotihaaveet ;)

      Ihanaa viikonloppua teille sinne!

      Poista
  7. Vastaukset
    1. Kiitos Minttu. Lahjansaaja tykkäs ihan hurjasti eli nappiin meni!

      Poista
  8. Voi että miten hieno, kyllä tyttö on upean lahjan saanut <3 <3 Mekin rakenneltiin kummitytölle joululahjaksi hevostalli, oli oikein kiva projekti ja saaja oli onnensa kukkuloilla :) Ihaninta on saada itse tehty lahja :) Onnea täältä myös <3 <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, sehän vasta hieno olikin! Mahtava idea.

      Me emme varsinaisesti itse tehneet tätä alusta asti. Koottiin vaan ja tapetoitiin osa seinistä. Nyt rakennellaan siitä pikkuhiljaa mieluinen ;)

      Onnitteluterveiset välitetty eteenpäin ;)

      Poista
  9. Vastaukset
    1. Kiitos Heli. Oispa oikeetkin talot tuommoisia! Myöhäisillan terkut sinne!

      Poista
  10. Hei !
    Mulla olis ruokasalin kalusto ja musiikkihuoneen kalusto ! Kiinnostaisko ne ?
    Tummaa "puuta". Laitan kuvia sähköpostiin...

    terv Hane

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hello! Kiitos, käyn kurkkimassa postit ja palailen sulle.

      Mukavaa viikonloppua!

      Poista
  11. Upea talo! Ja ihastuttavat tapetit! Tuosta sainkin idean meidän omaan vaaleanpunaiseen "huvilaamme", jossa asustaa Sylvanian eläinperheet :)
    Vaaleanpunaista viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos samoin teille, vaaleanpunaista viikonloppua ;)

      Poista
  12. Hurjan kaunis nukkekoti! Tuollaisella taitaisin minä leikkiä ja sisustaa kotia:D Onnea pikkusiskolle jälkikäteen!

    VastaaPoista
  13. Unelma lahja ja upea väri:) Nukkekotiin olen löytänyt puisia kalusteita mitä mielenkiintoisemmista kaupoista kuten Indiska, Tiimari, Honkkari jne. Olisi kyllä vielä ihana joskus tulevaisuudessa perehtyä nukkekodin kalusteiden tekemiseen minisorvin kertaa. Ehkä sitten joskus, kun tää 1:1 "nukketalo" on sisustettu loppuun. Ihania leikki- ja sisusteluhetkiä teille --- se on kivaa yhteistä puuhaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti ihanainen ;) Teidän oikea talonne on kuin vaahtokarkki! Ihana vaaleanpunaisen sävy!

      Noi ostopaikkavinkit oli kullanarvoisia! Tästä eteenpäin katsonkin maailmaa "vaaleanpunaisten lasien" läpi ;) Eilen illalla leikittiin niin ahkerasti nukkekotileikkiä, että vallan unohdettiin katsoa Putous! Onneks se meni tallenteisiin ja voitiin katsoa jälkikäteen.

      Mukavaa uutta viikkoa!

      Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★