Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Coca-Cola tennarit




Sataa tai ei, mutta mulla on uudet makeet kevätpopot! Eiks oo hienot? Mustat Coca-Cola tennarit! 

Käväisin viime viikolla hakemassa nää Putiikki Rannalla lifestyle myymälästä, joka sijaitsee Tampereella Haarlan vanhan paperitehtaan Pannuhuoneessa. Hintaa näillä oli vain 30 eur, punaisessa kenkälaatikossa lukee jotain ihan muuta, joten kannatti tarttua tarjoukseen nopeasti! Putiikki Rannalla lifestyle myymälä tarjoaa asiakkailleen elämyksiä upeassa tiiliseinäisessä, korkeassa ja kaarevakattoisessa tilassa osoitteessa Haarlankatu 1, Tampere

Tampereen keskustasta löytyy myös Putiikki Rannalla City myymälä osoitteessa: Hallituskatu 7 sekä liike Helsingissä, Kauppakeskus Kluuvissa. Poiketkaa ihmeessä, jos niillä nurkilla liikutte! Myös nettikauppa löytyy (klik), mikäli Tre ja Hki eivät ole aivan kulkureitin varrella ;)

Putiikki Rannalla City, Hallituskatu 7, Tre




Viime viikon torstaina Tampereen keskustan liike oli poikkeuksellisesti auki klo 20 saakka ja tarjolla oli skumppaa, vaahtokarkkeja ja kanta-asiakasalennuksia ;) Myymälästä löytyy trenditietoiselle erinomainen valikoima muotibrändejä: Ralph Lauren Denim & Supply, Lois, Canada Goose, Lexington, ChillNorway, Marc O'Polo, Filippa K, Whyred, Morris, Odd Molly, Hunkydory, Parajumpers, Peak Performance, Supertrash, Ugg Australia, ViaVai, Mentor, Converse, New Balance, Art, Baltarin, Rosemunde, Balmuir, Jackpot, MAC. 

Toi kuvassa näkyvä Ralph Laurenin farkkutakki yritti kuiskutella mulle, mutta skumpasta huolimatta onnistuin pysytellä järjissäni. Mieltä lämmitti vielä edellisellä viikolla liikkeestä hankkimani sarvista tehty uniikki pullonavaaja sekä Lexingtonin merihenkiset kahvimukit. Sitäpaitsi shoppailuillan yleisöryntäyksestä johtuen sovituskoppeihin oli (onneksi) pitkät jonot ;)



Kevään opiskelustressi laukesi viikonvaihteessa ja kroppa sanoi kaputt. Bläääh. Muutaman päivän blogihiljaisuus ei siis johtunut shampanjajuhlista ;) Kokonaiset kaksi päivää makasin flunssan kourissa petin pohjalla, mutta ei jaksa enää. Mitä siitä, jos on vähän hutera olo ja ylähengitystiet tukossa, mutta toi makaaminen käy ihan työstä, sillä selkä on p***ana. Tää jokakeväinen allergiakauden alku nostattaa mulle yleensä kuumeen. Nuorena sitä jaksoi painaa vaan, mutta näin 40+ kroppa näemmä huolehtii jo itse, jollei älyä hidastaa tahtia..

Uudet popot odottaa jalkaan pääsyä. Sen voimalla taitaa tapahtua ihmeparantuminen jo huomenissa!

5 kommenttia

  1. Hauskat tennarit!

    Influenssa on lyönyt puolet kansasta petiin tänä keväänä. Itse olin maaliskuussa yli viikon sairaslomalla, pisin sairasloma sitten yli 20 v takaisen tapaturman. Kerrankin päätin hoitaa itseni kuntoon, enkä lähtenyt pää kainalossa töihin ennen aikojaan.

    VastaaPoista
  2. Ihana tennarikevät! Itsekin hullaannuin ostamaan elämäni ekat tennarit tänä keväänä. =)

    VastaaPoista
  3. Ou jee! Mutta enpä ole meillä nähnyt Cokis-tennareita. Täytyypä tarkastella ympäristöä tarkemmin :)

    VastaaPoista
  4. Ihanat kesäpopot! Pikaista paranemista ja kuivempia kävelykelejä täältä toivottelen :)

    VastaaPoista
  5. Toivon, että vointisi paranee...mutta mitkä tennarit, wow! Kiva vinkki ostopaikasta!
    xx

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★