INSTAGRAM

Fiesta


Viime viikonloppuna kaikki matot olivat Kodin Ykkösessä -30%. Mua on koko kevään poltellut tämä pyöreä Fiesta matto, joka on kudottu vanhoista farkuista. 

- Eli arvaatte varmaan, että se löytyy nyt meiltä ;)


Paikkaa sille ei vielä oikein ole, mutta eiköhän sellainenkin sitten uudessa kodissa löydy ;) Meidän makkarin Meri-mattojakin näkyi olevan vielä saatavilla. Ne ihanat on myös kudottu farkuista!

Muuttolaatikoiden keskellä täällä siis asustellaan, mutta olkkari ollaan rauhoitettu vielä siltä rumbalta. Huomenna saadaan kivoja vieraita viikonlopuksi ;)

- Heleää Helatorstaita!

10 kommenttia

 1. Tuo on hieno matto! Luulin ensin kun en lukenut vielä loppuun saakka, että olet itse tehnyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihhih ;) Kaunis ajatus. Mutta olen päättänyt jättää eläkepäivien ratoksikin mukavia uusia harrastuksia kuten mattojen ja villasukkien kudontaa!

   Heleää Helatorstaita sinne!

   Poista
 2. Joo-o! On oikein kiva matto :) Se oliskin kiva jos osaisi itse tehdä :D Mutta onneksi näitä löytöjä sitten tekee! Ihanasti sopii teille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tää huuteli mun nimeä jo pari kuukautta sitten, kun näin ekan kerran ;) Oliskin niin taitava, että osais tehdä tällaisen ite!

   Poista
 3. Farkkumatto, kestävä ja kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan! ♥

   Helatorstaita sinne ;)

   Poista
 4. Tuota samaista mattoa olen hipelöinyt, niin kaunis se on! Sopii hyvin monelaiseen sisustukseen ja meillekin kävisi hyvin nyt uudenväriseen makkariin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on samanlainen maku ;) Mukavaa viikonloppua!

   Poista
 5. Hieno matto! Kivan eläväpintainen ja rento, silti napakan näköinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rento nimenomaan - ja näyttää ihan itsetehtyltä! Vaikken mä kyllä osais.. ;)

   Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★ Anonyyminä ei valitettavasti voi kommentoida ollenkaan.