INSTAGRAM

Kannat kattoon


Tuhannet kiitokset onnitteluista ja ihanista viesteistänne edelliseen postaukseen! Sisustusalan opinnot on nyt saatettu päätökseen, juhlittu opiskelutovereiden kanssa valmistumista ja vannotettu toisiamme, että yhteydenpito säilyy vaikka tiemme erkanevat.

Koulun päättäjäisiä vietimme siis eilen Lapinniemen kylpylähotellissa Tampereella. Virallisen osuuden päätyttyä suuntasimme joukolla kaupungille - skumpalle! 
Ihana uusi Samppanjabaari Santé toivotti meidät tervetulleiksi! Se sopi sisustukseltaan ja atmosfääriltään just päivän henkeen - eikä siellä ollut MM-lätkäkisakatsomoa ;) Miellyttävä, intiimi  ja sopivan pieni 40-paikkainen kohtaus- ja seurustelupaikka sijaitsee aivan Tampereen sykkeessä, osoitteessa Hatanpään valtatie 2. Poiketkaa ihmeessä! 

- Mäkään en kehdannut juoda siellä shampanjaa korkkarista, vaikka olen joskus uhannut tehdä sen, kun valmistun. Aito samppanja nautittiin siis sivistyneesti lasista!

Terassit ammottivat tyhjyyttään, sillä miehet olivat liimaantuneet lätkäruudun ääreen - ja naisilla oli parhaillaan käynnissä keskustassa "Likkojen lenkki" ;)

Ratinan stadionilla (vas.) rokkaa viikon päästä Bon Jovi - lämppärinään ihana Jonne Aaron!


Alkuillasta pyörähdettiin vielä kattoterassilla + herkuttelemassa espanjalaisilla tapaksilla.. kunnes mä tylsimys lähdin kotiin katsoon viisuja. Tänä aamuna herätessä se tuntui kyllä oikein fiksulta päätökseltä ;) 

Lapset halus nimittäin jo aamupäivälä puisto/pyöräretkelle. Nyt grillin ja pihvien paiston kimppuun! Illalla vois ihan pikkuisen tsiigata lätkää ;)


9 kommenttia

 1. Paljon onnea vielä täältäkin! :)

  VastaaPoista
 2. Paljon Onnea valmistuneelle,toivottelee vielä Vilijaana.Oli mukava tavata ja tehdä kauppoja kanssasi ;)

  VastaaPoista
 3. noniin ... Jotain uutta on taas alkamassa.Onnittelut valmistumisen johdosta pitkin halauksin.Kun nyt muistutit tuosta Ratinan keikasta,yritän kuumeisesti valita lähdenkö sinne vai Norrbotteniin antiikkia ostamaan.Hyvää uutta viikkoa.

  VastaaPoista
 4. Onnea paljon ja isoin halauksien kera.Kohti uusia tuulia.

  VastaaPoista
 5. Lämpöiset onnittelut valmistuneelle kera halausten! :)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★ Anonyyminä ei valitettavasti voi kommentoida ollenkaan.