Sisustus & lifestyle since 2009

Search

BACK TO SCHOOL



Niin se kesä meni. Koululaisten pitkä loma loppuu ja aherrus alkaa tänään 8.8. kun kaupunkimme peruskoulut starttaavat syyslukukautensa. Muistan miettineeni tuolloin, 10 viikkoa sitten, että kuinkahan mahdamme saada kesän järjestymään - kymmenen viikkoa kun on kuitenkin melko pitkä aika, varsinkin kun kuviossa on mukana touhukkaat 6-10-12 -vuotiaat.

- Mutta hienosti me selvittiin! 

Heti kesän alussa oli kodinvaihto ja muutto, sitten Juhannus ja Tanskan matka. Heinäkuussa järkkäiltiin kotia kuntoon ja mahtui mukaan vähän kotimaan matkailuakin. Saatiin muuten hyvät naurut, kun Pikkusisko 6v. tokaisi takapenkiltä, että puhutaanko siellä Vääksyssä suomea? Ja miten lyhyt matka Suomessa onkaan joka paikkaan, kun vertaa kunnianhimoiseen leiskautukseemme ajaa Kööpenhaminasta illaksi Tukholmaan, kahden pysähdyksen taktiikalla ;) 



Tämä kesä yllätti myös helteillään, joita oli Ilmatieteenlaitoksenkin mukaan yli 40 päivää! Osin helteistäkin johtuen mun valmistujaisjuhlat on vielä pitämättä, kun on ollut niin paljon kaikkea - ja ajateltiinkin yllättää suku ja ystävät lyömällä kaksi kärpästä yhdellä iskulla eli pitää valmistujaiskekkerit yhdessä miehen viiskymppisten kanssa!

Jutun kuvat on muuten Tampereen Kukkaisviikoilta. Kotikaupungin tapahtumiinkin onneksi ehdittiin! Tosin sambaesityksen viimeiset tahdit taukosivat juuri, kun ennätimme reppuostosten jälkeen torille. Mutta joskus plan b on parempi kuin alkuperäinen - nähtiin nimittäin, kun tämä Dinner in the sky ravintolahärveli nousi ilmaan ;) Olipas muuten tosi jännä juttu! Sinne naisetkin painelivat vaan korkkareissaan... Uijui, uskaltaiskohan sitä joskus kokeilla?



10 kommenttia

  1. VAU! Olis kyllä kiva kokea toi Dinner In the Sky :D Itse tykkäisin (Y) Mutta helppohan se on täältä maasta katottuna sanoa... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, oli kivan näköistä - mutta aika tyyristä! Googlasin, että neljän ruokalajin illallinen (60 minsaa) maksaa 159 eur/ hlö. Auts. Aattele, jos ei pystyiskään syömään sitä noin korkeella...

      Poista
  2. Meillä koulut alkavat vasta 12.8., vielä muutama päivä armoa :)

    VastaaPoista
  3. Moikka ihana :)
    Oi, teillä lapset aloittivatkin koulun aikaisin. Meillä tosiaan alkaa vasta ensi ti. Mutta ah, niin paljon tekemistä on vielä sitä ennen. Tuo Dinner in the sky olisi mun, korkeanpaikkakammoisen, kauhuskenaario :D

    Hei, heitin sulle taas haasteen, käypäs nappaamassa se mukaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa ihana arki! Muksut on aivan onnessaan, kun koulut alkoi! Kummallisia lapsia ;)

      Toi "nouseva ravintola" oli kiva, niin sanoi meidän Kata 6v. Onnea teidänkin eskarilaiselle opintielle!

      Poista
  4. Ihana kesä on todella ollut. Mukavia muistoja kesästä onkin sitten talvipakkasilla mukava muistella. Jotenkin se syksy alkaa kolujen alettua, mutta nautitaanhan täysillä vielä näistä kesäisistä keleistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi AnniK, ihana kesä! Kyllä on mukava näitä hetkiä muistella, kun illat pimenee ja säät viilenee..

      Elokuu on vielä kesäkuukausi! Eiks vaan?

      Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★