Sisustus & lifestyle since 2009

Search

KAMMOTTAVAT HALLOWEEN HERKUT





Halloweenin kunniaksi meillä nautittiin tänään hyytävä herkkuiltapala: hämähäkkimuffineja, muumiopillimehuja, popcornkäsiä ja kummitustikkareita. 

- Ja muksut olivat ihan haltioissaan!





Happy Halloween! Look what we had this evening: Spider cupcakes, mummy juice, ghost lollipops, popcorn gloves and marshmellows. Yummy. Kids absolutely loved them all!
 

13 kommenttia

  1. HUI, miten KAMALAN ihania herkkuja!!
    xx

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. - Böööö! Pari hämähäkkiä jäi vielä huomiseksi kahvin kanssa ;)

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Tänks. Ostettiin säästöpakkaus puuterittomia kumihanskoja, joiden sisään sujautettiin ensin punaiset karkit kynsiksi ja täytettiin sitten popcornilla! Ja oli muuten KAMALAN kiva syödä ne sieltä ;) ;)

      Poista
  3. Hih hii, mun pitää näyttää näitä kuvia huomenna meidän junnulle, kun hän aikoo tehdä halloween-herkkuja ystäviensä kanssa pe illan pippaloihin. Varsinkin nuo pikku muffinsit jaloilla ovat huiput!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeee. Oikaisin vähän ja ostin kaupan valmismuffineita + pussillisen Snörejä. Ja kummitustikkarit on kääritty nenäliinaan ;)

      Mukavia pippaloita sinne!

      Poista
  4. Olipas kivoja ideoita, meillä on juhlat maanantaina. Nuo popparikädet pisti heti silmään ja nuo teipatut pillimehut :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti. Meillä ei varsinaisesti ollut juhlat, kunhan vähän muksujen kanssa hassuteltiin...

      Popparihanskat on helppo tehdä. Hankit vaan puuterittomia kertakäyttöhanskoja ja paukkumaissia ;) Muumiomehut teippasin apteekin kangasteipillä, jota meiltä löytyi lääkekaapista. Silmät voi piirtää vaikka tussilla, mutta meillä oli näitä askartelusilmiä valmiiksi kotona.

      Kivoja juhlia teille! Vai pitäisikö toivottaa kammottavia juhlia ;)

      Poista
  5. Hauskoja juttuja, pillimehut ovat hauskat

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti. Nää nyt oli tällaiset kiireessä väsätyt ;) Mut osu ja uppos!

      Ihanaa viikonloppua sinne!

      Poista
  6. Hauska idea nuo popparikädet! Ja muumiomehut. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Nää oli kaikki siitä kivoja, että valmistuu äkkiä ja lapsetkin voi ottaa mukaan valmisteluihin. Täydellinen äiti tietty leipoo muffinit ite - ja laittaa jonkin karmivan yllärin sisälle ;)

      Happy Halloween!

      Poista
  7. Noi popparikädet ovat kyllä karmivan näköisiä.Harmi että omat lapset ovat jo aikuisia, eikä pääse tuollaisia hassutteluherkkuja valmistamaan, tai mitähän tuo mieheni sanoisi jos kotona odottasikin tuollaiset hyytävät iltapalaherkut :) Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★