Sisustus & lifestyle since 2009

Search

HERKUTTELUA MAALAISRANSKALAISITTAIN



Viikko käynnistyi mukavissa merkeissä, kun lounastimme hyvän ystäväni kanssa Tampereella. Paikkana oli Arto Rastaan isännöimä uudehko maalaisranskalainen ravintola LePot aivan rautatieaseman kupeessa.  Ravintola oli sisustettu lämminhenkisesti country -tyyliin ja saamamme palvelu erinomaista. Tarjolla oli ranskalaistyylinen lounasbuffet seisovasta pöydästä sekä mahdollisuus business-lounaaseen pöytiintarjoiltuna.

Ranskalaisen musiikin säestämänä alkuun oli tarjolla mm. vihreää salaattia, marinoituja oliiveja, maalaispastasalaattia, marinoituja herkkusieniä, pääruokana tänään savusaunatuoksuinen palvipossuperunagratiini, paakarin uunituoretta leipää ja jälkkärinä kahvia kera suklaamoussen.



- Elävää tulta, kattokynttelikköjä, suuria tammitynnyreitä, nahkatuoleja.

Olimme liikkeellä heti lounasajan alkaessa klo 11 ja paikkaan virtasikin mukavasti koko ajan väkeä. A la carte listalla näkyi olevan herkkuja aina klassisesta etanapannusta lähtien ja perjantaisin paikan erikoisuus on kokonaisena paistettu palvipossu! Menun löydät halutessasi täältä.



Juhlistimme kotiruokalounasta lasillisella viiniä piakkoin alkavien töitteni kunniaksi - ja olihan edellisestä tapaamiskerrastammekin vierähtänyt jo luvattoman paljon aikaa. Kuulumisten vaihdon ja iloisen naurun lomassa oli ihana huomata, että oikea ystävyys ei haalistu tapaamiskertojen vähäisyydestä, vaan juttu jatkuu siitä, mihin edelliskerralla jäätiin.

- Suosittelen paikkaa lämpimästi!

Bistro LePot
Pakkahuoneenaukio 1, Tampere
artorastas.fi

10 kommenttia

  1. Vesi herahti kielelle, tuonne täytyy päästä! Kiitos vinkistä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rento paikka, jonne on helppo piipahtaa niin lounasaikaan kuin myöhemminkin. Naapuriliikehuoneiston ikkunassa näytti olevan lappu, että siihen avataan lähiaikoina maalaisranskalainen LePot leipomomyymälä! Ooh.

      Poista
  2. Ooh, ihanan näköinen paikka! Kiitos vinkistä, pitääpä poiketa kun käyn Tampereella. :)

    VastaaPoista
  3. Kivannäköinen paikka ja sopivan huokea kotiäidillekin :)

    VastaaPoista
  4. Näyttää tosi hurmaavalta paikalta! :)

    VastaaPoista
  5. Kiitos vinkistä!
    En ole käynyt, mutta täytyykin laittaa korvan taakse tämä paikka:)

    -Anu

    VastaaPoista
  6. Kyseinen paikka oli pettymys, ihan perus s-etukorttiketjukamaa.

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★