Sisustus & lifestyle since 2009

Search

PARHAAT KOTIBLOGIT -LEHTIUUTUUS




Uusi suomalainen sisustuslehti, Parhaat Kotiblogit, ilmestyy lehtipisteisiin ensi viikolla. Ekan numeron teemana on kevät ja keväisiä blogikoteja on mukana yli 20!

Meidän kotimme kevät on tänä vuonna sininen ja löytyy tästä ekasta numerosta. Mukana on muitakin tuttuja bloggareita mm. Mustikkamäen Tiina ja Modernisti Kodikas Kerttu. Lehti esittelee oikeita koteja, jotka on sisustettu elämistä varten. Koteja, joissa asutaan, unelmoidaan, kokataan, rentoudutaan. Lehti kertoo tarinoita, jotka tekevät jokaisesta kodista oman näköisen. Ja kuvia, jotka kätkevät sisäänsä elämänmakuisia tarinoita.


http://kotiblogit.businesscatalyst.com/

47 kommenttia

  1. Pakko ensi viikolla tarkkailla lehtihyllyä, ihanaa saada uusi lehti tutkailtavaksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, mäkin odotan, että minkälainen se on selailla - ja tietty, että keitä muita tuttuja sieltä löytyy!

      Poista
  2. Pakko käydä heti ostamassa,teidän koti on kyllä niin super ihana<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Iitu. ♥ Tää meidän asuminen on vähän tällaista väliaikaista sorttia, kun vuokralla asustellaan.. Mutta tää on meidän näköinen sekamelska, paljon ikeaa ja tähtiä, skandinaavinen sekoittuneena rentoon amerikkalaiseen beach house -tyyliin ;)

      Poista
  3. Vautsi!
    Ihan huippu idea kaikille blogien ystäville!
    Täytyypi kytätä lähikaupan lehtivalikoimaa, ettei jää lehti hankkimatta...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, niin mäkin ajattelin silloin, kun pyydettiin mukaan ;)

      Poista
  4. Tätä lehteä kyllä odotan niin innolla:)

    VastaaPoista
  5. Mikä voi olla tämän lehden idea? Blogeissa jokainen kodeista esitelty kyllästymiseen saakka, miksi ihmeessä kukaan haluaisi vielä ne paperillakin? Ennustan lehdelle lyhyttä ikää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi. Katsotaan nyt, mitä tuleman pitää..

      Poista
  6. Kyllä minä ainakin suuntaan kiinnostuksella ostamaan tuon uuden lehden. En jaksa seurata kovin montaa blogia niin ehkäpä siitä saa vinkkejä mitä kannattaa alkaa seurata tämän Ihanaisen Sallyn lisäksi. Mistä olette hankkineet olkkarin hienon kattovalaisimen? Olen katsellut itselle uutta mutta tuon tapaiseen en ole vielä törmännyt. Jos siitä olisi pienempi versio, sopisi meidän miniolkkariin. Kiitos kivoista leivontaohjeista myös!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Ansku, kiitos kauniista sanoistasi. ♥ Meidän olkkarin kattokruunu on RoomLightin "Alladin" ja se löytyi ihan sattumalta Askosta, kun oltiin haeskelemassa keittiöön ruokapöydän valaisinta. Aleprosentti oli niin houkutteleva, kun valaisin oli laitettu poistopöytään, että päätettiin ostaa se, vaikka on meidänkin olkkariimme ihan liian iso...... mutta mä näin sen "sieluni silmin" toivottavasti joskus rakennettavan uuden kodin isossa olohuoneessa!

      Poista
  7. Vaikka kaikki lehdessä esitellyt kodit ovat varmasti kauniita, mutta jotenkin jo nykyisten lehtien tarjonta bloggaajien kodeista kieltämättä vähän tympii. Ei oo kiva katsella lehdestä samoja koteja, joita pääsee ihan ilman eestä blogeissa katsomaan.

    Mutta ostan silti ainakin ekan lehden. En halua tuomita ennen kuin olen lehden nähnyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Veit jalat suustani ;) Suomalaiset sisustuslehdet ovat munkin mielestä viime vuosina vähän laahanneet jäljessä, sillä monet kivat sisustusideat oli esitelty blogeissa jo kauan ennenkuin sisustuslehdet oli kauppojen hyllyllä. Blogien seuraamisessa ehdoton etu onkin pysytellä niiden ansiosta esim. sisustustrendien aallonharjalla! Ja vieläpä ilmaiseksi. Mutta ehkäpä nyt kun bloggarit ovat saaneet päättää, mistä kirjoittaa/mitä näyttää lehden artikkelissa, voi mukana olla myös jotain erilaista tai muuten kiinnostavaa. Kuten sen viisaasti sanoitkin, ei pidä tuomita ennenkuin on lehden nähnyt ;)

      Poista
  8. Mielenkiinnolla odotan:)
    Varmasti kiinnostaa monia, vaikka anonyymi onkin toista mieltä.
    Kyllähän muutkin sisustuslehdet esittelevät ihan oikeiden ihmisten (mitä bloggaritkin ovat) koteja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, meillä jokaisella on oikeus mielipiteeseemme ja kunnioitetaan siis sitä. Hieman hassulta kyllä tuntuu tällainen murskakritiikki, kun lehtikään ei ole vielä ilmestynyt. Toivottavasti ette nyt hirmuisesti pety lehden juttuun meidän kodista, sillä nää samat nurkathan siellä näkyy kuin täällä blogissakin joka viikko :/

      Poista
  9. Vastaukset
    1. Niin mäkin ajattelin, kun kuulin tästä ekaa kertaa! Kerrankin jotain uutta!!

      Poista
  10. Todella tervetullut ja kiva uutuus! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotain erilaista, toivon mukaan ;) Itse tykkään, kun mukana on myös vinkkejä, mistä voi ostaa kyseisiä tai samantyylisiä tuotteita kuin lehden blogikodeissa nähdään, samoin siitä, että lehdessä vinkataan uusista blogeista lukulistalle.

      Poista
  11. Kaikkea sitä keksitäänkin...siis ei millään pahalla. Hauska miten kyseinen lehti jakaa mielipiteet jo ennen ilmestymistään...mielenkiinnolla odotan, että joku sen minulle tänne Varsovaan lennättää :-)) Kiitos mehevän Porkkanakakun ohjeesta, rakastan kyseistä kakkua!! Viikonlopun odotuksia!
    xx

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, johan on maailmankirjat menneet sekaisin, kun bloggarit kuvittelevat olevansa sisustustoimittajia! Hihhih, mä ainakin lähdin mukaan, koska idea oli hauska ja kerrankin joku keksi jotain uutta. Katsotaan nyt, mitä tuleman pitää.. Ei koiraakaan ole karvoihin katsominen ;D ;D

      Poista
  12. Mielenkiinnolla seuraan minäkin tätä keskustelua uudesta lehdestä. Onnea kuitenkin sinulle kauniin kotisi pääsystä uuteen lehteen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti AnniK. Eiks oo jännä, miten tää herättää keskustelua jo, vaikka lehti on vasta painossa ;) Mihinkähän sitä on oikein tullut lähdettyä mukaan...

      Poista
  13. Onpa mukava uutuus lehti tulossa, nyt kuulen ensi kertaa!
    Minusta on ainakin aina kiva ostaa lehtiä joissa on kauniita, ihmisten oikeita koteja! ( tosin osa jää puolittain aina lukematta) ja en ehdi suuren perheen äitinä seurata netissä niin paljoa blogeja , mitä ehkä haluisin...hauskaa että nyt saa lehdestä katella:)
    Onnea minunkin puolestani , kun olet päässyt mukaan:) Hieno juttu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanainen! Ja hyvä pointti toi, ettei voi aina roikkua netissä lukemassa blogeja niin paljon kuin haluaisi ;)

      - Parhaat Kotiblogit lehti kaupoissa keskiviikkona 12.2.2014!

      Poista
  14. En ole koskaan kuullutkaan koko lehdestä , kiva kun vinkkasit...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä kestä, Wilhelmiina! Pian jo kaupoissa ;)

      Leppoisaa viikonloppua!

      Poista
  15. Onpa se jännä miten tämä lehti jo "soppaa keittää" ennen ilmestymistään. No, siellä ollaan ja katsotaan miltä se näyttää. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä muuta sano.. Uudet asiat kohtaavat varsin usein muutosvastarintaa. Mun henk.koht. mielipide on, että jonkun olikin jo aika keksiä sisustuslehti uudelleen! :D

      - Viikonloppuja sinne!

      Poista
  16. Ihan kiva idea! Lehteä on aina kivempi selata kuin nettiä :) Toivoisin vaan että siellä nähtäisiin vähän tuntemattomampia blogejakin eikä vain niitä jotka on koko ajan jossain esillä. Noh, kohtahan se selviää, innolla odotan :) Ihanalta muuten näyttää tuo teidän makkari!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Cia. On siellä varmasti tuntemattomampiakin mukana! I hope. Ekassa numerossa on yli 20 blogikotia mukana ja lisäksi lehti tarjoaa blogivinkkejä ym, jotta voi laajentaa omaa lukupiiriään niiltä osin ;)

      Poista
  17. Oi vitsi, siellä lehden sivuilla nähdään <3 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, siellähän me ollaan aivan perätysten! Ihana juttu teiltä ♥

      Poista
  18. Tänään ko. lehden bongasin. Ja ehdin jo omaan blogiini sitä pikkuisen "mainostellakin". Nyt sitten bongasin tämänkin viestiketjun ja vähän yllätyin... itse otin lehden heti innokkaasti mukaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ♥ Kiitti ihanainen! Kaikki uusi herättää helposti "vastarintaa", nou hätä. Lehtihän oli hypisteltynä oikein mukava paketti! Musta on mukava saada olla mukana tekemässä jotakin uutta :D

      Poista
  19. Varmaan sen takia herättää vastarintaa, koska heidän sivuillaan sanotaan, että bloggaaja kirjoittaa ja kuvaa kaiken ilmaiseksi, jonka jälkeen he saavat valita ottavatko koko artikkelia mukaan vai ei. Jos ottavat, niin saavat muokata kuvia ja tekstejä. Kuullostaa HIEMAN väärältä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi. Ai niinkö siellä sanotaan? Mua pyydettiin mukaan tähän ekaan numeroon ja juttu pysyi sellaisena kuin halusin = oman näköisenä. Ja kuvia korkeintaan rajattiin tms. taittoa varten eli ei muokattu mitenkään häiritsevästi. Ehkä tarkoitus oli kertoa lukijalle, että kustantaja pidättää itsellään oikeuden valita artikkeli mukaan eli että automaattisesti ei ole mukana, vaikka lähettääkin aineiston niille. Esim. tän ekan numeron teema oli KEVÄT ja itse ainakin kuumeisesti mietin tossa Joulun korvilla, että mistä ihmeestä esim. löydän kevätkukkia tähän hätään, kun kukkakaupat on täynnä hyasintteja ja joulutähtiä ja jutun deadline on heti Loppiaisen jälkeen ;)

      Sitten jos miettii asiaa toisinpäin eli jos haluaisin mainostaa lehdessä/ jos mulla olisi esim. sisustuskauppa, niin JOUTUISIN MAKSAMAAN, että pääsisin lehteen mukaan. Niinpä se, että tein kaiken ilmaiseksi ei ainakaan mun kohdalla närästä yhtään, sillä kyllähän tää antaa enemmän kuin ottaa eli on bloggaajalle tosi kiva kokemus ja lehdestä jää kiva muisto, kun/jos bloggaaminen joskus päättyy. ♥

      Poista
  20. Selailin blogiasi ja ihastuin juuri tuohon makuuhuoneen tapettiin ja tallensinkin koneelle kuvan mitä voisi näyttää tapettikaupassa. Sitten vielä ostin tuon lehden ja avasin sattumoisin juuri sen sivun missä tapetti näkyy lehdessäkin ja on se vaan niin kaunis! Mielelläni haluaisin tietää onko sinulla tietoa mikä tapetti ja mistä mallistosta vai onko jo ollut pidempään seinällä?
    Lehtijuttu oli hyvin onnistunut ja kauniit kuvat valittu lehteen :)

    Mukavaa viikkoa,
    Terveisin, Koti Preciosan Sandra

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikkis Sandra, kiitos kommentistasi. Me asumme tässä vuokralla eli tapetti oli jo seinässä, kun muutimme tähän. Huone oli 6v tytön huoneena aiemmin ja hän on kuulemma valinnut tapetin itse 1-2 vuotta sitten. Asiantuntevassa tapettiliikkeessä sinua varmasti osataan auttaa, kun otat kuvan mukaan. Voin toki myös yrittää selvittää tapettivalmistajan nimeä vuokraemännältämme :)

      Poista
  21. Kiitos vastauksesta. Kävinkin kuvan kanssa tapettiliikkeessä missä he ovat aina osanneet auttaa, mutta tämä oli ensimmäinen tapetti etteivät osanneet sanoa mistä tapetista on kyse :( Harmittaa kun sävyt olisivat niin täydelliset haluamaani tilaan eli ihan mielelläni kuulen josko vuokraemäntä muistaisi mistä tapetista on kyse! Ihanaa jos jaksat kysyä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikkis, joo mä kysäisen. Tapetti on super kaunis luonnossa! Kuva ei tee oikeutta :) Laitan tiedon tänne, kun/jos saan selville..

      Poista
    2. Hyviä uutisia Sandra! Tapetti on Designers Guild "Whitewell Pearl".

      Tässä linkki valmistajan sivulle, näkyi olevan vielä mallistossakin!!

      http://www.designersguild.com/fabric-and-wallpaper-showroom/all-collections/whitewell-wallpaper/whitewell/whitewell-pearl/#.UwZoEc79aSp

      - Nyt kipinkapin uudestaan sinne tapettikauppaan!

      Poista
    3. Voi kiitos tuhannesti olen todella onnellinen kun jaksoit nähdä vaivaa :) ihanaa viikonloppua!

      Poista
    4. Kiva, kun pystyin olemaan avuksi :) Ihanaa viikonloppua teille!

      Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★