Sisustus & lifestyle since 2009

Search

AURINKOA PÄIVÄÄSI!



Yhden vuorokauden sisään mahtuu uskomaton sääspektaakkeli: -7 asteen pakkanen, eilisiltainen lumimyräkkä, yöllä alkanut vesisade, kova tuuli ja nyt sininen taivas ja upea auringonpaiste +8! Sekä viikon paras päiväkin vielä ;) 

- Tää on täällä ihan perjantaifiiliksissä! 





Vapaa viikonloppu, hieno keli, vain yksi juniorijääkiekkopeli huomiselle, muuten tiedossa ruhtinaallisesti aikataulutonta eloa. Syötiin just lohimedaljonkeja ja kyytipojaksi tilkka valkkaria. Oih, kevät. ♥

- Kellot ja aikataulut syrjään, nyt nautitaan viikonlopusta! Tee säkin samoin ;)

21 kommenttia

  1. Siis niin samoilla fiiliksillä täälläkin viikonloppua aloitellaan. Jee, huomiseksi on luvattu lisää auringonpaistetta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa viikonloppua, AnniK! Sunnuntaina saapuu jo räntä- ja vesisateet..

      Poista
  2. Kauniit kuvat kauniista olohuoneestanne...mukavaa, että siellä on aurinkoa, meille tupsahti kesä tänään, +22, mutta taitaa olla vain käväisemässä :-))
    Mukavaa viikonloppua!
    XX

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanainen! ♥ Mä oon niin kade noille teidän +22 lukemille!!! :D

      Poista
  3. Kyllä on ollut tosiaan niin kummallinen vuorokausi sään puolesta, että huh heijaa!

    Tänään mietin ulkona talvitakissa kävellessä, että taisi sittenkin tulla laitettua liikaa päälle, mutta muistissa oli vielä yöllinen lumituisku. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedätkö, mietin just samaa, kun pääsin töistä ja auton mittari näytti +8.. Ainoa säätila, mikä puuttui, oli raekuuro, salaman isku ja sateenkaari! Kaikista muista saatiin 24 tunnin sisään nauttia :DD

      Mukavaa viikonloppua teille!

      Poista
  4. Olin tänään Tallinnassa työmatkalla. +10C, mutta oli todella tuulista. Kevät tekee kuitenkin voimakkaasti tuloaan ja päivä pitenee! Ihanaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä oli kans kova tuuli aamulla. Lauttaliikenne pelasi kuitenkin ihan normaalisti?

      Ihanaa viikonloppua teille, Lumo!

      Poista
  5. No älä muuta sano! Jätin jopa torstai-illan lenkkeilyt väliin kun oli sellainen lumimyräkkä.. ja eilisaamuna naureskelin kun mies väitti että illalla klo 17 paistaisi aurinko. Mutta niinhän se tottavie paistoi! Kuulemma Lempäälässä on golfkenttäkin taas jo auennut - vai missä se olikaan.

    Aurinkoista viikonloppua sinne parin kilsan päähän! Meillä myös mukavan rento viikonloppu - toki molempina päivinä toisen tytön tanssitreenejä ja esityksiä mutta noin niinku muuten :) Tänään aion etsiskellä itselleni uusia silmälaseja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uskomaton sääspektaakkeli kyllä. Mua ei kans ois saanut ulos to-iltana millään!

      Ihanaa viikonloppua!

      Poista
    2. Hei, tuli mieleen arvon leidies, että alettaiskos pelaan golfia? Mä pelasin ihan tosi paljon joskus aikoinani, mutta nyt on jääny vallan, kun ei ole oikein kavereia siihen (miestä ei lasketa) :)

      Ihania kuvia Sally ja ihanaa lauantai-iltaa <3

      Poista
    3. Kiitos ihanainen! Ja huikee idis hei;) Mutten tiedä, riittääkö mulla aika.. Palataan!

      Poista
    4. Hyvä idea joo mutta sama, riittääkö aika?! Mies kun ainakin saa kentällä kulumaan ties kuinka monta tuntia... Millon tekisin sit blogia? Mä olen btw pitänyt golf-mailaa käsissäni tasan kerran - joskus kouluaikoina kun käytiin liikuntatunnilla Ruotulassa lyöntejä harjoittelemassa... Onnistuin lyömään niin lujaa (?) maahan että maila katkesi :D Että sillä pohjalla... Pitäiskö meidän ensin pitää suunnittelupalaveri?!

      Poista
    5. Palaverin paikka, ehdottomasti. Mä oon pelannut viimeksi 90-luvun lopulla "edellisessä elämässäni" ja vannonut ettei koskaane nää, mutta never say never. Ihan parasta liikuntaahan se on! Ja meillä noi isommat lapset jaksaa aina kysellä, että koska me aletaan golffaan.. ;)

      Poista
  6. Makee tuo kynttilävaasi:) mistä oot hankkinut? Ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ootpas tarkkasilmäinen! Lasihurrikaani on Iskusta, ostettu kohta 2 vuotta sitten, mutta ainakin Tampereella näin niitä myynnissä vielä vuodenvaihteen tienoilla. Siinä on teksti "Since 1898" ja hintaa oli muistaakseni noin 15 eur (ostin niitä aikoinaan 2 kpl).

      Ihanaa viikonloppua!

      Poista
  7. Onko tuo Lexingtonin valkoinen tyynynpäällinen jotain vanhaa mallistoa vaiko ihan jotain uutta? Mistä olet sen ostanut? IHANA ! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikkis! Lexingtonin valkoinen lipputyyny taitaa olla kevät 2011 mallistoa, jos en ihan väärin muista... Tiesin jo silloin, että just valkoisuutensa vuoksi se tulee pysymään mun favouriteissa pitkään! Harmi, kun niitä ei saa enää..

      Ihanaa viikonloppua!

      Poista
  8. Ihania ja tunnelmallisia kuvia, minä ihastuin tuohon hopeiseen maljakkoon, mistähän löytäisin samanlaisen? Meillä on ollut aurinkoista, mutta erittäin kova tuuli vielä tänäänkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, metallimaljakko on Ikeasta ja ostettu syksyllä 2012. Pidän siitä, koska se on viehättävästi hieman marokkolais -tyylinen!

      Poista
  9. Hei Sally! Löysin juuri blogisi ja ihastuin ikihyviksi, meillä on tosi samanlainen maku! Olen uusi bloggaaja, tervetuloa kurkkaamaan: http://villavalko.blogspot.fi

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★