Sisustus & lifestyle since 2009

Search

KORKKARIT JALKAAN



- Justiinsa vasta Tallinnan reissusta selvitty, kun seuraavat kekkerit pukkaa jo päälle ;)

Indiedays Blog Awards järjestetään tulevana lauantaina yökerho Tivolissa, Helsingin sykkeessä. Blogigaala on kutsuvierastilaisuus, jossa palkitaan Suomen blogimaailman vaikuttajat: vuoden blogiteko, blogiuudistaja sekä fotogeneettisin, säteilevin ja viihdyttävin blogi. Illan tähtivieraana ja juontajana on karismaattinen Axl Smith. Paikalla on myös nuoria huippubloggareita Ruotsista + Norjasta ja päivällä jo oheisohjelmaa.


Mutta taas se iänikuinen virsi eli mitä laittaa päälle? Mulla kun on vain pari luottomekkoa ja nekin mustia. Ongelma taisi tosin ratketa kuin itsestään, sillä näin toissa viikolla tangossa tämän Espritin tummansinisen kotelomekon. Siinä oli nimittäin "armahtavat" laskokset sopivasti vyötärön kohdalla ;) Tamaris nude korkkarit sain vuosi sitten Äitienpäivälahjaksi ja niitä on ulkoilutettu tähän mennessä vasta kahdesti. Guess laukku mulla on myös ollut jo ennestään.

- Eiks niin, että voin laittaa ylimmän kuvan nude korkkarit vaikka laukku onkin valkoinen?

Pukeutumiskoodi on "inspiration" eli menköön sitten vaikka sen piikkiin. Valkoisetkin korkkarit multa kyllä löytyy kaapista, mutta jotenkin noi nudet tuntuis jotenkin sopivammilta samanväristen sukkiksien kanssa.. Koruasian kanssa kamppailen yhtä lailla, mulla kun ei oikein ole kullanvärisiä killuttimia. Guessin laukussa on nimittäin kullanväriset yksityiskohdat, mutta laukkuhan on pääasiassa kainalossa, joten voin varmaan laittaa nämä korut. Voinhan?


Aivan mahtavaa päästä jälleen tapaamaan bloggaajasiskoja ja -veljiä! Me menemme tällä kertaa avec mieheni kanssa. Edelliskerrasta onkin vierähtänyt luvattoman kauan aikaa, taisi olla joskus viime kesänä. 

- Nappaathan rohkeasti hihasta, jos oot messissä! Ois mageeta saada kasvot kirjoituksille blogin takana.
 

13 kommenttia

  1. Voi hitsi, kun olen kateellinen täällä ihan, niin haluaisin niihin juhliin, ehkä ensi vuonna sitten...Ehdottomasti laitat nuo upeat nudet korkkarit, niin kauniit. Laukun ei pidäkkään olla nykyään samaa värikoodia, ei ei. Nuo korut ovat lostavat ja ihanat...Mitäpä täällä voisinkaan sanoa, että oikein upeaa iltaa sitten vaan upealle naiselle, katselen sitten myöhemmin kuvia, kun teillä on ollut siellä mukavaa...''oi, jospa voisin olla mukana''
    XX

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Päivi, kiitos. Tiedän, että olet hengessä mukana ♥ Ja ehkä seuraavalla kerralla sitten livenäkin. Sitä odotellessa ;)

      Poista
  2. mä oon tulossa myös paremman puoliskoni kanssa. Itsellä vielä hakusessa mitä päälle ja jalkaan mutta huomenna olen viisaampi, Korvikset sentäs valittuna :D Nähdään siellä. Ootko päivätapahtumassa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikkis! Hei kiva kuulla. Törmäillään siis!

      Lähdetään liikenteeseen heti aamusta eli tuun jo päivätilaisuuteen. Aivan upeat puitteet sielläkin tiedossa ;)

      Poista
    2. Kyllä kyllä, päivällä minäkin jo menossa. Nähdään siellä tai jo aiemmin. Mun pitäs treffata Kerttu ja Karla.

      Poista
    3. Voi kun kiva. Mä tuun kans messiin, jos sopii?

      Poista
    4. Juu, laita vaikka numeros mulle meilillä niin nährään ja mennään kimpassa, voin laittaa tietoa sitten missä yövymme jne

      Poista
  3. Nudet ehdottomasti jalkaan ja korutkin passaa oikein hyvin. Nyt on muotia sekoittaa metallin värejä, eli olet oikein tyylikkäänä siellä juhlissa. Hauskaa juhlaa, ehkä vielä joku päivä minäkin saan sinne kutsun :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi Outi ihanainen! Kiitos vinkeistä. ♥

      Viimeistään sunnuntaina sitten on luvassa ainakin tuonne instagramin puolelle tunnelmakuvia... Ehkä tänne blogiinkin, kunhan päästään kotiin.

      Poista
  4. Tällä kertaa aika moni ottaa miehensä mukaan, kun minä taas pyysin ystävää. Siipan mielestä juhlat voisivat olla osuvammat tyttöseurassa.

    Musta luottomekko käy ulkoilemassa huomenna (syömään Siipan kera)a taas lauantaina. Muuta istuvaa mekkoa ei olekaan, kun muut ovat liian isoja...Asusteet ovat vielä mietinnässä.

    Nähdään lauantaina!

    VastaaPoista
  5. molemmat passaa, ihana kokonaisuus! :) mun mielestä nude passaa hyvin laukun kaa, onhan se vähän kuin laukun kultanauha ja logo? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti. Tässä iässä haluaa jo vähän klassisempia juhlavaatteita, tosin en edelleenkään kaipaa mitään tantta-lookia ;) Korkkareilla ja laukulla voi sitten vähän leikitellä. Ja nudella mennään..

      Ihanaa viikonloppua! Te meinaatte käväistä messuilla?

      Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★