Sisustus & lifestyle since 2009

Search

#KUTSUMUA JA KOTIJUTTUJA


Kylläpä viikko on taas vienyt mehut. TGIF. Kaksi muksuista on ollut flunssassa ja pois koulusta, itse kiikun jossain välimaastossa. Viikonloppu tulee oikein sopivasti.

Annon pallovalot löysivät paikkansa olkkarin peilistä. Tai peili oli itse asiassa alunperin eteisessä, mutta siirrettiin se viikonlopuksi tähän. Musta ruokapöytä lähti nimittäin tori.fi kautta uusille omistajille ja olkkari näyttää nyt kieltämättä vähän orvolta.. Jotenkin se vaan oli kokonsa ja värinsä puolesta aivan liian hallitseva tässä uudessa kodissa, joten sai lähteä. Haaveilussa (edelleen) sellainen harmaantunut kierrätyspuinen pöytä - tai jotain sinne päin. Kattolamppukin on odottanut jo 2 kuukautta lattialla. Tahtoisin laittaa sen nimittäin ruokapöydän päälle, parhaalle paikalle.Ruokapöytä oli aiemmin tässä!

- Instagramissa kiertää kiusaamisen vastainen kampanja #kutsumua. Ootko jo mukana?

Presidentti Sauli Niinistö toimii kampanjan suojelijana. #kutsumua-kampanjan ideana on ottaa kuva kahdesta sanasta, josta toinen kuvaa sitä lokeroa, johon ihminen on yritetty tunkea ja toinen sellaista ominaisuutta, jonka tahtoisi muiden itsessään näkevän ja muistavan. Tässä mun:- Ole rohkea! Uskalla puuttua kiusaamiseen.


4 kommenttia

 1. Kyllä se täydellinen pöytä vielä tule vastaan :) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mäkin luulen.. Mietittiin kyllä mustan petsin poistamista pöydästä, mutta kun ei ole oikein tiloja tehdä sitä missään muualla kuin olkkarissa, niin tehtiin nyt sitten näin ;)

   Leppoisaa viikonloppua!

   Poista
 2. Oi miten kaunis toi peili on ja calot sopii siihen hyvin. Kutsumua kampanjaankin ehdin jo osallistua ★

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. Peili on Ikean Songe. Huomasinkin, että olit osallistunut kampanjaan. Hyvä hyvä!

   Viikonloppuja!

   Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★