Sisustus & lifestyle since 2009

Search

WUFF'S - SISUSTUKSEEN SOPIVA KOIRANKUPPI + ARVONTA






BLOGIYHTEISTYÖ | Nyt kaikki lemmikkien ystävät kuulolle! Tämän syksyn Habitare-messuilla oli esillä Think Todayn tuoteuutuus: Wuff's sisustukseen sopiva koirankuppiteline. Tuotteen idea on tarjota keskikokoiselle/ isolle koiralle kätevämpi ruokailuhetki ja tuoda samalla koiraperheelle käytännöllisyyttä ja silmän iloa kotiin.

Kuvausmallina toimi ylöjärveläisen lukijani ihana kultainennoutaja Bella ja kuppiteline sopi mielestämme loistavasti juuri tämän kokoiselle koiralle, jonka säkäkorkeus on 40 cm tai enemmän. 

- Ensin kunnon rapsutukset, sitten syödään!




- Wuff's koirankuppitelinettä on saatavilla mustan metallijalan lisäksi raikkaan pinkkinä

Irrotettava taso on akryyliä (suositellaan käsinpesua) ja sen voi valita joko valkoisena tai kirkkaana ja kiva lahjaidea on esim. kaiverruttaa lemmikin nimi akryylitasoon. Voi myös valita, ottaako setin yhdellä isolla kupilla vai kahdella pienemmällä. Kts. kuva täältä.

Vinkki: Tuotetta on tulossa jossain vaiheessa myös valkoisella rungolla ja kivana uutuutena tulossa myös matalampi malli, joka sopii pienille koirille sekä kissoille!




Ruokakuppiteline pinkillä rungolla nyt 49,- 
(ovh. 64 eur) kun toimit 19.10.2014 mennessä! 

Tilaukset ja tiedustelut: susanne.hamari(at)thinktoday.fi



Think Today on ylöjärveläinen ekodesign yritys, jonka tuotteissa hyödynnetään sekä kotimaisten että ulkomaisten rakennus- ja sisustusalan valmistajien, maahantuojien ja jälleenmyyjien hukka-ja jätemateriaalia, jotka yritys jalostaa uusiksi tuotteiksi. Valikoimassa on kekseliäitä tuotteita moneen eri käyttötarkoitukseen - kotiin tai lahjaksi! Kuvissa näkyvä luun muotoinen ruokakupin alusta on myös tuotevalikoimassa.

Lähimmän jälleenmyyjäsi löydät täältä. Huom. Uutuustuote saatavilla toistaiseksi vain Think Today kaupasta os. Elopellontie 1 I, Ylöjärvi. Avoinna keskiviikkoisin 15-18. Tuote voidaan myös postittaa.

Kaikki osat voi kätevästi irrottaa ja pestä.


ARVONTA!

Nyt yhdellä teistä on mahdollisuus voittaa itselleen Wuff's koirankuppiteline ja räätälöidä sen mieleisekseen: siis mustat vai karkkipinkit jalat, kirkas vai valkoinen akryylitaso, 1 iso vai 2 pientä ruokakuppia? Riittää, kun kerrot koirasi nimen/rodun (tai ystäväsi koiran, jos haluat antaa tuotteen lahjaksi) + miten tämä tuote sopii mielestäsi sisustukseen. Niin ja sähköpostiosoite tietty mukaan. Palkinnon arvo on 64 eur.

Arvonta-aikaa on yksi viikko eli ensi perjantaina 17.10.2014 kerron sitten voittajakoiran nimen! Onnea arvontaan. Voit tuplata arpaonnesi osallistumalla myös Sally*s facebook sivulla. Pääset sinne tästä.






Erityiskiitokset vielä kauniille koiraneideille Bella ja Nelly sekä heidän aina yhtä hyväntuuliselle emännälleen!

84 kommenttia

  1. Mustat jalat, valkoinen akryylitaso ja 2 pientä ruokakuppia sopisivat meidän kääpiövillakoira-Matille. Remontoimme viime kesänä keittiömme musta-valkoiseksi, joten olisi kiva saada koirankin jutut sisustukseen sopiviksi :)

    unelmiaonnesta(at)gmail.com

    VastaaPoista
  2. Mein Tahvo on aito Bordercollien ja Englanninspringerspanielin sekoitus. Tuo kuppitelinehan on kaunis, siis sopiva sisustamaan luppakorvakoiran ruokinta paikkaa. t: Raija-rouva (raijakon(at)gmail.com)

    VastaaPoista
  3. Arvonnassa mukana laku labradorinnoutajan omistaja, joka ottaisi mustilla jaloilla, valkoisella tasolla ja kahdella ruokakupilla :)
    anne5@netti.fi

    VastaaPoista
  4. Ihana! Meillä on kotikotona juuri tuommoinen samanlainen mussukka kuin kuvassa. :)) Ilona on jo 10 vuotta, joten olisi hyvä ettei tytön tarvitse liikaa kumarrella.. Ruoka kyllä maistuu hyvin.. :)
    Luulisin että kotikodin sisustukseen kävisi hyvin juuri samanlainen setti kuin kuvassa. :) Ihana! Ja upeaa, että eläintenkin ruokapaikat ovat näin kauniita ja esteettisiä. <3
    aveckarolina@gmail.com

    VastaaPoista
  5. Tyylikäs !
    Topille aivan mahtava joululahja, kyllä laika tykkäisi kovasti.
    Topi osaa arvostaa laatua ja tyylikkyyttä.
    garanbola(at)gmail.com

    PNLT

    VastaaPoista
  6. lapinporokoiralla joululahjaksi. Mustat jalt, valkoinen alusta ja yhdellä kupilla

    VastaaPoista
  7. Tyylikäs ruokailuasema! Jään odottelemaan milloin kissojen vastaava ilmestyy :)
    Ystäväni on juuri tuollaisesta haaveillut koiralleen. Hänellä on Julius niminen husky. Uskoisin, että hänelle mieluisin kombo olisi mustat jalat ja kirkas taso. (Ja ehdottomasti kaivertaisin nimen tuohon tasoon, jos tuon sattuisin voittamaan, kiva idea!)
    pitsiminttu@gmail.com

    VastaaPoista
  8. Oikein hieno. Valitsisin mustat jalat ja kirkas taso, kaksi kuppia. Tulisi anopin hauvalle :)

    VastaaPoista
  9. Onpas hieno! Antaisin lahjaksi veljeni perheelle, heillä on Taika-niminen dalmatialainen. Ruokakuppi sopisi upeasti heidän tyylikkääseen valkoiseen keittiöönsä. Valitsisin mustilla jaloilla, 1 iso kuppi ja valkoinen taso. Mukana myös fb:ssä.
    s.kansakoski(at)luukku.com

    VastaaPoista
  10. Oi miten tyylikäs. Meidän whippetille toivoisi mustilla jaloilla, valkoisella tasolla ja kahdella kupilla varustettua ruokailutasoa, jos onni suosii. Se sopisi myös meidän sisustukseen& keittiöön, missä pääväreinä valkoista ja mustaa.

    pahanami1 @ gmail.com (poista välit)

    VastaaPoista
  11. Hups, pahanami1:n whippet on nimeltään Lilja :)

    pahanami1 @ gmail.com

    VastaaPoista
  12. Oi mikä arvonta. Tämä sopisi juuri kaimakoirasi Sallyn ruokailupaikaksi! Sally on ei puhdasrotuinen Dreeveri(on korkeampi jalkainen kuin normi Dreevut) joka ei metsästyksestä piittaa pätkääkään jotenka asustelee meillä sohvan ja sängynvaltijana =) Ottaisin mustilla jaloilla, läpinäkyvällä tasolla ja kahdella kupilla jos onnistaa arvonnassa =)

    Kisassa mukana Heli ja Sally
    hao@lailanet.fi

    VastaaPoista
  13. Siskoni koirille tuo olisi hyvä. Rodultaan ovat suomenlapinkoiria, Kuura ja Pihka :) Tuollainen olisi kätevä ettei vahingossa tönäise jalalla ruokakippoa ohi mennessä. Kivan näköinen :)
    moonangel_(att)hotmail.com

    VastaaPoista
  14. Meidän kääpiövillakoira Viivi rakastaa pinkkiä väriä. Kyllä olisi magee voittaa pinkeillä jaloilla oleva teline ruokakupille! Tuo luun muotoinen suojamatto on myös hauska!

    VastaaPoista
  15. Ihana! Keskikokoiselle villakoira Paavolle kävisi kahdella kupilla ja kuvan mukainen väritys 🐩.
    Peukut pystyyn! Tupla-arvat.

    VastaaPoista
  16. Mahtava arvonta! Olisi ihana hemmotella rakasta Hessu koiraani uudella tyylikkäällä ruokakipolla! Hessu on rodultaan hieman harvinaisempi, Owczarek Podhalanski.:) Jos arpaonni suosii, ottaisin siis isolle koiralle sopivan yhden ison kulhon läpinäkyvällä tasolla ja mustilla jaloilla, todella hyvän näköinen!

    bebeh@netti.fi

    VastaaPoista
  17. Wau! Että tämmöinen arvonta :)
    Ihan mahtava sisustusesine ja helpottais varmaan siivoamista, kun on kippo irti maasta.
    Hovawart Pilke tarttis kyllä koroketta ruokakipolle, kun säkäkorkeus on 68cm. Mustajalkainen, kirkaslevyinen ja yks kippoinen sopis meille just eikä melkein!

    VastaaPoista
  18. Täällä asustaa pitkäkarvainen collie Ru ja hän olisi mielissään uudesta tyylikkäästä ruokakupista ( ainakin emäntä olisi ). Ottaisin varmaankin mustilla jaloilla, vaikka Ru-neitokainen pinkin ystävä :)

    VastaaPoista
  19. Mukana arvonnassa! Tytärpuoleni koira on kooijkerhondje ja sen nimi on Cleo. Mustat jalat ja kirkas akryyli kahdella kupilla olisi eniten Cleon mieleen! :)

    VastaaPoista
  20. Mukana arvonnassa..! Tarvetta olisi, nöffi ja ranskis kun kotona pyörii.. :) mustat jalat, valkoset kipot x2 ,Katja

    VastaaPoista
  21. Australianpaimenkoira tyttö Lumo 3.5v osallistuu arvontaan toivoen arpaonnen osuvan kohdalleen. Kahdella kupilla,mustilla jaloilla ja kirkkaalla alustalla :)

    VastaaPoista
  22. Nelli ja Pipa odottelevat desing-astiastoa , tytöt haluavat sen pinkeillä jaloilla ja kirkkaalla tasolla + kahdella kupilla ;))) pkkirsi@suomi24.fi

    VastaaPoista
  23. Topi ( eurooppalainen Laika) heiluttaisi mukavasti häntäänsä kiitoksena jos tuon ylellisen oloisen "ruokapöydän" saisi mustillajaloilla ja kirkkaalla tasolla.
    tuotae(at)gmail.com

    VastaaPoista
  24. Berninpaimenkoira Laku asustaa meillä ja valitsisi mustat jalat, kirkkaan alustan kahdella kupilla. Yhdellä arvalla mukana.

    VastaaPoista
  25. Mustat jalat ja valkoinen taso yhdellä kupilla. Dalmatiankoira pojat Toivo ja Pietu tahtoisivat uuden vesikupin ja tietenkin se sopisi hyvin poikien turkkienkin väriin :-)
    annapenders@suomi24.fi

    VastaaPoista
  26. Mustat jalat, valkoinen taso ja yhdellä kupilla. Tessu (labbis) haluaisin tämän mielellään joululahjaksi.
    mariah-79@suomi24.fi

    VastaaPoista
  27. Kultsuhan se täällä, kohta 4-vuotias Samu.<3 Mustat jalat ja akryylitaso. On tyylikäs. :)

    Ilolla arvonnassa mukana.

    Tiia

    tiia68@gmail.com

    VastaaPoista
  28. Kelpaisi varmasti myös meidän "nahkalassielle". Valkoinen runko olisi paras, mutta näistä valkkaisin mustan rungon, valkoisen tason ja kaksi kuppia. ec8477 (at) kolumbus.fi

    VastaaPoista
  29. Hieno!
    Mustat jalat, kirkkaan alustan ja kahdella kupilla jos onnistaa arvonnassa!
    Täälä asustaa Rottweiler Irmeli.

    lahtinen.jonna@gmail.com

    VastaaPoista
  30. Mustat jalat, kirkas taso, kaksi kuppia. Sellainen olisi oikein tyylikäs. :)

    pikkubambinblogi@gmail.com

    VastaaPoista
  31. Kultainennoutajallemme " iitalle " kelpaisisi mustilla jaloilla kirkkaalla tasolla ja kahdella kiponlla oleva uusi ruokailu paikka ♡ ps. Hau Hau terkut bellalle :) j.latvasalo78@gmail.com

    VastaaPoista
  32. Tyylikäs ja käytännöllinen teline. Isojen koirien kun ei saisi lattiatasolta syödäkään. Meillä touhuaa kaksi saksanpaimenkoiraa Osiris ja Awa.
    riikka_02@jippii.fi

    VastaaPoista
  33. mukana ihanan kupin arvonnassa. Kahdelle karvakaverille olisi siisti ateriapaikka jatkossa.

    VastaaPoista
  34. Oih, ompas se kaunis ja sopisi täydellisesti ystäväni koirille, jotka sen saisivat jos voittaisin! :)
    Meeli ja Onni olisivat onnellisina tästä, ihanat Shetlannin lammaskoirat.

    katisarita(at)gmail.com

    VastaaPoista
  35. Suomen pystykorva Onni ja Einari,joka ottaisi mustilla jaloilla, valkoisella tasolla ja kahdella ruokakupilla. Sopivat mainiosti sisustukseen.
    seppo.savikko@gmail.com

    VastaaPoista
  36. Englannin sprinkut Ira ja Kerttu tykkäisivät kovasti musta-valkoversiosta.
    merja.ruotsalainen@kuopio.fi

    VastaaPoista
  37. Ehkä olisi juuri sopiva korkeus itäsiperianlaikallekin ja sopisi kyllä paremmin sisutukseen kuin nykyinen kuppiversio.
    hippu@outlook.com

    VastaaPoista
  38. Suomen pystykorva Onni ja Einari,joka ottaisi mustilla jaloilla, valkoisella tasolla ja kahdella ruokakupilla. Sopivat mainiosti sisustukseen.
    mirjahelena.savikko@gmail.com

    VastaaPoista
  39. Paavo labbis arvostaisi tätä kovasti :) mustilla jaloilla, kirkkaalla tasolla, yhdellä kupilla. Juuri remontoituun keittiöön sopisi kuin rusina pullaan.

    joerva@utu.fi

    VastaaPoista
  40. Mahtava tuote, jään innolla odottamaan kissaversiota! Meillä katit tuppaavat lotraamaan vesikupeilla ja tuo näyttäisi myös pysyvän hyvin pystyssä sekä olevan isoille kissoille parempi vaihtoehto kuin maassa lojuva pikkukuppi. Osallistutaan myös arvontaan ja jos arpaonni kohdalle osuu, ruokailupiste lähtisi vanhempieni Siru-nimisen suomenpystykorvan ruokailuhetkeä kaunistamaan! Mustat jalat, kirkas taso ja kaksi kuppia. Kävisi hyvin sekä kotiin että mökille! -Sari- (kissankarva85(at)gmail.com)

    VastaaPoista
  41. Mustilla jaloilla ja kirkkaalla tasolla. Ja tietysti vain yhdellä kupilla! Soveltuisi sekä labradorityttömme Ainon sekä keittiömme väritykseen täydellisesti :D

    amarita.rissanen@gmail.com

    VastaaPoista
  42. Meille on kuukauden päästä tulossa Leonbergin pentu :) Oon jo katsellut kaikenlaisia ruokakuppitelineitä, (vaikka ei ihan heti tarvikaan :) ) ja on ollut tosi vähän kivannäköisiä. Tää olis niin just passeli! Meille tulisi mustilla jaloilla, valkoisella tasolla ja kahdella kupilla.

    VastaaPoista
  43. Todella upea teline. Rinkeli-labbis olisi aivan haltioissaan jos voittaisi näin tyylikkään "ruokapöydän". Mustajalkainen(niinkuin itsekkin) kirkkaalla tasolla ja yhdellä kupilla on toiveena. eija.evesti@netti.fi

    VastaaPoista
  44. labbis ja thunder on nimi. musta valko versio on mieluisin.
    terveys1 (at) wippies.fi

    VastaaPoista
  45. Englannin sprinkku Matilda odottaa jo kovasti. mustavalkoinen olisi valinta. yhdellä kupilla. mariestrange(a)hotmail.com

    VastaaPoista
  46. Ja tästä se sitten lähti. Nimittäin uuden talon suunnittelu. Tontti järven rannalla, puutalo, jonne iso keittiö. Ja sinne 1-vuotiaalle kultaiselle noutajalle Millalle pinkkijalkainen, 1-kuppinen teline valkoisella tasolla.

    haaveilija

    VastaaPoista
  47. Viivi labradorinnoutaja olisi onnessaan emäntänsä kanssa mustajalkaisesta telineestä yhdellä kupilla. nuppu76@gmail.com

    VastaaPoista
  48. Svarta ben och klar acryl, två skålar, passar bra till vår Tassen.
    annemarigabrielsen@gmail.com

    VastaaPoista
  49. Mustat jalat, kirkas taso ja yksi kuppi. Ja Salsa-labradorille :)
    voilooa@gmail.com

    VastaaPoista
  50. Musta labradorinnoutajani Candy ja hänen seropi "isosisko" Shanda jakaisivat mielellään noin tyylikkään ruokakuppitelineen :) Mustat jalat, kirkas taso ja yksi kuppi. Kyseinen ruokakuppiteline istuisi kuin nenä päähän anoppilan uudistettuun keittiöön, jossa vierailemme usein. Tällähetkellä ruokailuissa käytössä normaali metalliruokakuppi, joka ikävästi liikkuessaan kolhii keittiön seinää :/ Tämän kisan jos voittaisin loppuisi seinän kolhiminen ja koirat omistajineen olisivat enemmän kuin iloisia!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hupsis meinasi s.postiosoite unohtua :/
      ilonhippusia@gmail.com

      Poista
  51. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  52. mustat jalat, kirkas taso, kaksi kuppia. kaksi pientä koiraa, Sasu ja Kalle...

    VastaaPoista
  53. Mustat jalat, kirkas taso, kaksi kuppia rescueprinsessa Laikalle ja hänen kulkuripojalleen Lucky Lukelle :) Varsinki Lucky syö yleensä niskat kyyryssä, kun poika on iso ja kuppi matalalla. Tarpeeseen siis tulisi :)
    vintagehelmi@gmail.com

    VastaaPoista
  54. Kookkaat Bichon Frise veljekset olisivat mustajalkaista ja valkoista tasoa omaavaa yksikuppista vailla!

    VastaaPoista
  55. Kahdella arvalla mukaan arvontaan. Tuplasin fb.ssa. Ruokakuppi tulisi yllätys lahjaksi kummipoikani perheen Lululle (Beagle). Valitsisin mustat jalat, kirkas akryylitaso ja 2 pientä ruokakuppia.
    texas-86(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  56. Meidän Eppu olisi niin onnellinen noin hienosta ruokakupista :) Eppu ja Epun "äiti" haluaisi mustilla jaloilla, kirkas lasi ja 2 kuppia :)
    Eppu ja Pia

    VastaaPoista
  57. mustat jalat ja kirkas lasi ja 2 kuppia.
    Muru suomenpystykorvalle :)
    elina_jokitalo(AT)LUUKKU.COM

    VastaaPoista
  58. Vaativien lasten kanssa erityisopettajana toimiva hyvä ystäväni hankki puolisen vuotta sitten portugalinvesikoiran pennun. Uroksen nimeksi tuli Hudson. Pentu, joka on nyt jo aikuisen kokoinen, tarvitsisi tuollaisen korotetun ruokailupisteen. Aktiivinen touhottaja varmasti myös sotkisi vähemmän, jos sen ruokapaikka olisi ergonomisempi.

    Koska kyseinen ystäväni on mies, hänen sisutusmakuunsa sopisi varmasti paremmin mustajalkainen, kirkaspintainen, kaksi kuppinen setti.

    Kuka on sanonut, etteikö lemmikkienkin tuotteet voisi olla kauniita yhtä aikaa kuin funktionaalisia? Tällainen kuppi on paljon esteettisempää jättää esille vieraidenkin tulle kuin esimerkiksi muovinen jäätelökippo, jollaista ystäväni nyt käyttää.

    VastaaPoista
  59. Kyllä meidän karvaiset Labradorinnoutaja tytöt ylpeänä käyttäisivät tätä kulhoa! Hivelee myös omistajan silmää, mustat jalat, kirkas taso ja yksi suuri kuppi. Tassut ristiin ja arpaonnea toivoen...

    VastaaPoista
  60. Newfoundlandinkoirat Assos, Ruffe ja Heluna tykkäisivät juuri tuosta pinkistä kupista omassa huoneessaan joka on sisustettu täysin valkoisen Ja pinkin sävyillä. Tyylikäs teline joka sopii sisustukseen kuin sisustukseen. Ei enään kamalia kuppitelineitä vaan tyyliä. Tykkään....

    VastaaPoista
  61. Labbikselle menisi, ja mielestäni on aika kivan näköinen noin koirankupiksi :)
    marvu954(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  62. Mukana arvonnassa ja juuri tuo kuvassa oleva olis meidän makuun!

    VastaaPoista
  63. Ihana ruokailuteline. Mukaan arvontaan kiitos ! Mustat jalat ja kirkas taso näyttää tyylikkäältä. Tämä sopisi juomatasoksi, joten yksi kuppi riittää.
    Terveisin Kultainen noutaja Iines ja emäntäni Päivi
    paivi.t-p@suomi24.fi

    VastaaPoista
  64. Meillä on reilu vuoden vanha valkoinenpaimenkoira, joka olisi enemmän kuin tyytyväinen jos tälläinen ruokakuppiteline korvaisi nykyisen metallihirvityksen! :) Keittiömme on melko pieni, ja nykyinen ruoka-ja juomakuppiteline on erittäin ruma metallihäkkyrä ja erittäin kaukana tästä kauniista sirosta mallista! Vaikka nykyinen ruokakuppiteline onkin epäimartelevalla tavalla katseen vangitsija, on se meille ehdoton, sillä sen avulla ruuasta perso koiramme ei hotki kaikkea kauhealla vauhdilla!

    T. Johhhu & valkoinenpaimenkoira Luca :)

    VastaaPoista
  65. Ihastelin tätä Habitaressa ja meidän koiramme ansaitsee tämän kaiken kokemansa jälkeen. Ja lupasinkin Daisylle, että kun tassu saadaan kuntoon, ostan hänelle tämän ;) Haluan panostaa koiran juttuihin ihan yhtä lailla kun muuhunkin sisustukseen ja tämä on todella tyylikäs kuppiteline. Mustilla jaloilla ja akryylilevyllä sopis meidän koiralle ja koirankin varmasti lopettaisi nirsoilun ;)

    VastaaPoista
  66. Vehnäterrieri kaipaa uutta tyylikästä ruokailutelinettä :)
    mussaka(at)luukku.com

    VastaaPoista
  67. Musta , kirkas , kaksi. Hui. Muistin järjestyksen. Meillä on sellainen rotikan ja bernin sekoitus. Ei siis mikään pieni koira :) Löytöeläinkodista. Tuli meille noin 2 vuotiaana..puri meidät kaikki mustelmille ja joskus verillekkin..Olemme Pyryn 4 koti... Nyt se nukkuu kiltisti :) soffalla ja odottaa keittiön ovella että minuttu (kisu) lakkaa syömästä :)))
    bikkenpilttuu@hotmail.com

    VastaaPoista
  68. Wau!! Mun valinta olis mustat jalat ja kirkas taso sekä yksi kuppi. Meillä asustaa tanskandoggipoika Vantti, ikää pian 8v :) Ja tämä ruokateline olis mukavan eleetön, menee monenlaiseen sisustukseen :)

    VastaaPoista
  69. Pafille olisi loistava ruokakuppimalli.

    VastaaPoista
  70. Ystäväni kultaiselle noutajalle tätä havittelen :) Mustat jalat, kirkas taso ja yksi iso kuppi. Olis sopiva sisustukseen kenelle vain tällainen :)
    merja.aittomaki@suomi24.fi

    VastaaPoista
  71. Mustat jalat,kirkas taso ja kaksi kuppia.labradorinnoutajalle.
    marika.nikula@luukku.com

    VastaaPoista
  72. Ystäväni koira Wallu rotikka tahtoisi kyllä tämän. Mustat jalat, kirkas akryylitaso ja yksi iso kuppi

    VastaaPoista
  73. Kuppi olisi loistava meidän 8vuotiaalle Toope labradorinnoutajalle. Värit tietenkin keittiössämme on musta ja valkoinen. Jalat siis saisi ola mustat ja valkoinen taso yhdellä kupilla.

    Sara (samppu82@hotmail.com)

    VastaaPoista
  74. Olisipa juuri passeli meidän lapinkoira Millalle. Mustilla jaloilla, valkoisella tasolla ja kahdella kupilla. postin.tuomaa@gmail.com

    VastaaPoista
  75. Pinkit jalat, valkoinen taso ja 2kuppia. o.krimou@suomi24.fi

    VastaaPoista
  76. Tuo olisi mahtava meidän labradorinnoutaja Totorolle. Pinkit jalat, valkoinen taso ja kaksi kuppia olisi toiveissa :)
    -Shiva-
    suddenconnection(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  77. Saksanpaimenkoira joisi tuollaisesta enemmän kuin mielellään!
    pussikarhu(at)luukku.com

    VastaaPoista
  78. Todella tyylikäs kokonaisuus. Täysin valkoinen kahdella kupilla sopisi meidän tulevaan uuteen kotiin. Syöjänä toimisi seropi Nappe, ikää kaksi vuotta.

    VastaaPoista
  79. Nöffitytöillemme tällainen mustavalkoinen, kahdella kupilla olisi aivan mahtava. Sisustuksemme on mustavalkoista, myös koiramme ovat mustia :) Vanha vastaanvanlainen on tullut tiensä päähän ja toinen tyttö on jo aika vanha (10 v), ja lattiatasolta syöminen alkaa olla vaikeaa. Terveisin nöffitytöt - Ellinoora ja Nelli -
    ElliNoora3@hotmail.fi

    VastaaPoista
  80. Mekin ollaan mukana eli kotoa löytyy kolme parsonrussellinterrieriä Nemo, Luna ja Nuga. Nemo näistä on isoin karvakorva, säkä noin 40cm. Olisihan oikea koiran ruokailuteline ihan pro kaupunkilaisen keittiössä ja varmasti pysyisi lattia siistimpänä. Mieleinen olisi teline mustilla jaloilla, valkoisella tasolla ja kahdella kupilla :)

    VastaaPoista
  81. Meillä on neljä tanskalais-ruotsalaista pihakoiraa Coco,Bella,Maggie ja Barry. Meillä tarvittaisiin vanhemmille tytöille 3 kuppia ;-) kaksi ruoka ja yksi vesikuppi koska ruokailevat yhdessä :-). Pinkki olisi tyttöjen väri.

    VastaaPoista
  82. ARVONTA-AIKA ON PÄÄTTYNYT. Kiitos osallistumisestasi.

    VastaaPoista