Sisustus & lifestyle since 2009

Search

ESPRIT 2015 KEVÄTTRENDIT

http://www.esprit.fi/

Maaliskuu lämmittää jo mieltä - ja kohta kroppaakin. Aurinko tulee esiin ja tekee mieli keventää vaatetusta ja kaivella aurinkolasit ja t-paidat esiin. Ihanaa!

Mä olen aina ollut farkkutyttö ja tykkään pukeutua nahkarotsiin. Alle lempiteeppari ja jalkaan tennarit. Tennarikautta odotan eritoten, kura ja kumpparit ei vaan oo mun juttu. Ekan trenssini ostin vasta muutama vuosi sitten, näin nelikymppisenä, ja senkin vaan, koska ajattelin, että tässä iässä kuuluu jo omistaa sellainen. Hassu minä! Tällä talvilomaviikolla ehdittiin hieman pyörähtää tyttöjen kanssa vaatekaupoilla ja kevätvaatteita olikin jo joka paikassa esillä. Ilahtuneena selailin tän kevään vaatemuotia myös netissä ja Espritin kevätmallistosta pisti silmään, että mun jokavuotinen kevätvärini sininen pitää tänäkin vuonna pintansa! Joka kevät kietoudun nimittäin siniseen, sillä se muistuttaa merestä, rennosta joutilaisuudesta ja raikkaasta tuulesta, joka leikittelee vallattomasti hiuksilla..

Jos sininen ei oo sun juttusi, niin älä huoli, tänä keväänä olet muodikas, kun pukeudut trooppiseen vihreään, pehmeisiin pastelleihin tai luonnolliseen khakiin. Myös raikas mustavalkoinen ja pehmoiset harmaansävyt hiekasta antrasiittiin ovat täydellisiä valintoja siirryttäessä uuteen pukeutumiskauteen.



Innostuin keräilemään näihin kollaaseihin mun omia lempparerita. Mustan biker rotsin, joka on ihan must sekä tietty farkkuja ja t-paitoja. Farkkutakkikin olis pitkästä aikaa tosi kiva! Edellinen palveli hienosti melkein kymmenen vuotta ennenkuin raaskin myydä sen kirppiksellä. Espritin valikoimasta löytyy vaatteita koko perheelle + kenkiä, laukkuja, koruja sekä kivoja kodin tuotteita (mm. verhoja, tyynyjä, tapetteja).

 - Ja farkut yhdistettynä mustaan ja valkoiseen toimii aina!



Esprit uutiskirjeen tilaamalla sinulla on nyt mahdollisuus saada tietoa uusimmista trendeistä sekä -10% tervetuliaislahjakortti seuraavaa on line -ostostasi varten. Tutustu tästä.

- Onko sun kevättyylisi farkkua, pehmeitä pastelleja vai räväkkää mustavalkoista?



Lähde: Esprit.fi

8 kommenttia

  1. Mulla on musta-valkoisuutta pehmennettynä pastellisävyillä :D
    Oikein hauskaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Sininen on ilmestynyt minunkin vaatekaappiini vuosien jälkeen. Juuri toissapäivänä hain postista oman (sinisen) Espritin mekkoni =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sininen on mun 'sielun väri'. Mieheni kutsuu mua hellittelynimellä Miss Farkku-Suomi 💙

      Poista
  3. Kiva, on siis kesä-värikartan värit tänä keväänä...tuo farkun sininen on ihan paras! Ainoa harmi on että taitaa tietää rahanmenoa :(, jota tuskin pystyy välttämään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Farkkua löytyy onneksi useimmilta vaatekaapista :) Pari uutta teepparia vaikuttaa jo kumman positiivisesti mielialaan!

      Poista
  4. Mustat nahkatakit ja farkkurotsit on se mun juttu. Ja kaikenlaiset farkut, ahh.

    Sain muuten hauskan haasteen, jossa pohditaan siipan suhdetta sisustamiseen, laitoin sen sinulle eteenpäin jos innostut:
    http://tarja-snowland.blogspot.fi/2015/03/haaste-sisustustyonjako.html

    Kivaa ensi viikkoa ja aurinkoa!

    Tarja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Tarja! Tartun mielelläni haasteeseen ;DD

      Nahkatakit, rotsit ja farkut on kans niiiiiiiin mun juttu! Aurinkoa päivääsi!

      Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★