Sisustus & lifestyle since 2009

Search

MUKAVAA MAANANTAITA!

Ajattelin blogihaasteiden olevan jo menneen talven lumia, mutta Tuija Satulinna blogista ilahdutti minua viikon alkajaisiksi kivoilla kysymyksillä:

Missä on kännykkäsi? Tuossahan se pötköttää mun vieressä sohvalla. 

Missä on parempi puoliskosi? Pääsee näillä näppäimillä töistä!

Miten hiukset? Sopivasti sekaisin, kuten aina.

Entäpä mieliala? Odottavainen. Jännittynyt.

Itsetehty pataleipä ja tuorejuustolevite

Päivän suunnitelma? Kello herätti 05.30 sillä halusin bongata punaisen kuun! Vaan taivas oli vetänyt yön aikana pilveen eikä näkynyt mitään, joten päätin palata takaisin sänkyyn (videoklippi löytyy instasta). Kun lapset oli laitettu kouluun, vastailin blogikommentteihin ja sähköposteihin, hain kahta kivaa työpaikkaa, siivoilin ja kävin postissa + kaupassa. 

Mikä on parasta mitä tiedät? Kun kaikki itselle tärkeät ihmiset ovat kokoontuneet saman katon alle, ei ole kiire minnekään ja kaikilla on hyvä olla, laitetaan yhdessä hyvää ruokaa ja ollaan vaan. Ai miten niin kotihiiri..?

Kunnon pihvi on aina poikaa!

Viime yön uni? Heräsin parikin kertaa ennen kellon soittoa, jännitti niin se punainen kuun pimennys, mutten kyllä muista nähneeni mitään unta. Kilpirauhasen poisto on vaikuttanut positiivisesti myös mun lapsuudesta asti kärsimääni unissakävelyyn - voi nimittäin nyt tän puolen vuoden aikana laskea yhden käden sormilla ne kerrat, kun olen enää vaeltanut missään. Ihan mahtavaa!

Elämän tarkoitus? ELÄÄ eikä liikaa jarrutella, sillä muuten mahdollisuudet ja koko elämä menevät ohi. Titanicissakin Jack opetti Roselle, että "Make each day count". Mutta myös vaikeat asiat kuuluvat elämään, sillä niiden ansiosta elämä syvenee ja tulee tietyllä tavalla rikkaammaksi - ja miten sitä muuten osaisikaan arvostaa onnen kukkuloita!

Luonnosta löytyy kivoja juttuja myös esim. kattaukseen

Missä huoneessa olet? Olkkarissa, istun läppärin kanssa mun lempisohvalla.

Harrastuksesi? Sisustan, bloggaan ja kokkaan. Tykkään myös valokuvata ja leipoa kakkuja!

Kauhusi? Että lapsille tapahtuisi jotakin kamalaa. Itse kestän kyllä mitä vaan!

Mikä on tilanteesi kuuden vuoden päästä? Hmm, eli siis vuonna 2021.. Toivon, että olen yhä onnellinen, mulla on terveyttä, mukava työ ja fiksut isot lapset. Ehditään matkustella enemmän miehenkin kanssa, kun Junior käy lukion viimeistä vuotta ja sitten Pikkusisko enää asuu kotona.

Missä olit eilen illalla? Saunassa. Tykätään saunoa sunnuntaisin, joskus jopa aamuisin.

Mitä et ole? Ujo enkä vaatimaton, vaikka horoskooppini niin väittääkin.

Yksi asia jota toivot itsellesi? Mukavan työn.

Missä vietit lapsuuden? Synnyin ja kasvoin paperitehtaan piipun varjossa Mänttässä, mutta isän työn vuoksi muutimme 70-luvulla aika ahkerasti.

Mitä teit viimeksi? Keitin kahvit ja otin palan eilen leipomaani omenapiirakkaa.

Telkkari? Meiltä löytyy Sony ja Samsung. Toinen on lasten käytössä.

Lyhdyt toimivat meillä tunnelman luojina (takan korvikkeena) ja saunan lämmössä parannetaan maailmaa

Kotieläimet? Ollaan haaveiltu lasten kanssa Bichon Friséstä (ollaan höpsöt jo annettu sille nimikin), mutta mitä luulet, uskaltaako sellaisen hankkia, kun olen allerginen eläinten hilsepölylle?

Tietokone? Fujitsu-Siemens läppärini kesti hienosti 6 vuotta, mutta keväällä se sanoi tööt ja hankin tilalle tämän Applen MacBook Airin, johon oon ollut tosi tyytyväinen. iPad mulla on kans ollut jo yli 3 vuotta.

Ketä ikävöit? Olisi ihanaa voida soittaa edesmenneelle Mummilleni ja kuulla hänen äänensä.. Hänen poismenostaan tulee marraskuussa 7v. ♥ 

Auto? Siinäkin on tähti keulalla.

Zinna Kokkolan Vanhassakaupungissa


Mitä sinulla ei ole päällä? Kerrankin en oo lökäreissä, sillä kävin iltapäivällä asioilla enkä oo ehtiny vielä vaihtaa!

Lempikauppa? Zoom Design Vääksyssä! Zinna Kokkolassa! Niin, ja Tiirinkosken Tehdas.. Mä voisin viettää niissä tuntikausia!

Kesä? Ihana kaunis vuodenaikamme, joka antaa nyt tilaa syksylle.

Ketä rakastat? Mun ihanaa miestä ja valloittavia lapsiamme sekä tietenki ihanaa pikkuista Ava-neitiä, ensimmäistä lapsenlastamme. Toki myös omia vanhempia ja muita läheisiä, mutta hieman eri tavalla kuin näitä sydänkäpysiä.

Mummin kulta syyskuussa 2015 - Kuva: Siru Kamula


Lemppariväri? Valkoinen. Yllätys yllätys! Mutta autoista ja (alus)vaatteista tykkään mustana.

Milloin itkit viimeksi? Se oli joku koskettava elokuva pari viikkoa sitten varmaan, tirautin kyllä viime viikollakin onnenkyyneleet yhden onnistuneen ja ihan puskista tulleen kivan asian tiimoilta! Kuulette siitä hieman tuonnenpana lisää!


Jaan tämän eteenpäin blogeille Kotona Annin kanssa, VaniljaHouse ja SisustusCoco. Olkaapas hyvät tytöt! Myös sinä olet vapaa nappaamaan tämän mukaasi, jos haluat vastailla näihin samoihin kysymyksiin! 
- Mukavaa uutta viikkoa ihanat! Huomenna menen taas kokeilemaan onneani työhaastatteluun.. Peukut pystyyn!

9 kommenttia

  1. No hei, olihan siellä yhtäläisyyksiä :D

    Bichon Frise on siitä hyvä koirarotu, ettei aiheuta allergiaoireita. Ns. allergiavapaata koiraa ei ole kaiketi olemassakaan, mutta muutamat rodut on sellaisia, etteivät vaan aiheuta oireita. Muita rotuja on mm. vesikoirat, Havannalainen ja yks terrieri, jota en nyt muista...

    Jännityksellä odotan, mikä on saanut onnenkyyneleitä silmiisi...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yllättävän monta juu! Kiitos vielä tästä kivasta haasteesta.

      Bichon Frisé on ollut meillä jo muutaman vuoden haaveissa mukana. Olispa ihanaa joskus päästä toteuttamaan näitä asioita, joita on jo pitkään kantanut sydämessään mukana. ♥ Onnenkyyneleiden aiheuttajasta kerron kyllä lisää tuonnempana, mutten ihan vielä paljasta, mistä on kysymys ;DD

      Poista
  2. Voi kiitos haasteesta! Tähän pitää paneutua viikolla ihan ajatuksella. Mukavaa viikonjatkoa ja tsemppiä työnhakuun!

    VastaaPoista
  3. Suosittelen bichonin ottoa....allergiaan en osaa vastata, mutta luulen, että ei aiheuta allergiaa. Karvaa siitä ei ainakaan lähde.
    On vaan niin ihana ja ihmisrakas koiruli♥ Aina iloinen ja ihan selvästi nauravainen♥ Niin minullahan on Niilo herra, joka on bichon frise.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kommentistasi! Koiraherra meilläkin on haaveissa, ja lapset kinastelevat jo ulkoilutusvuoroista, vaikka hauva on vasta tähdenlentona ajatuksissamme ;D

      Rapsutusterkut Niilolle!

      Poista
  4. Kerrassaan herkullisia kuvia jälleen kerran :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana! Mä lähden nyt työhaastatteluun ;) Moikkis!

      Poista
  5. Kiitos ihana haasteesta <3
    Toteutan tämän joku päivä, kun työkiireet vähän helpottavat. Lauantaina nähdään :)

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★