Sisustus & lifestyle since 2009

Search

TÄHTISILMÄ HELSINGISSÄ


- Oi, mikä ihana Indiedays blogipäivä meillä oli eilen, mutta liki yhtä ihanaa oli herätä tänä aamuna omassa sängyssä. 

Myönnettäköön, että vaatihan se luonnetta jättää hyvät bileet ennen puoltayötä ja hypätä junaan ennen kuin vaunut muuttui Halloween kurpitsaksi, mutta aamulla kympin aikaan herätessä se tuntui parhaalta idealta ever!



Vietimme siis eilen lauantaina hienon Indiedays Bloggers päivän Ravintola Maxinessa Helsingissä ja tapasimme tuttuja. Kivat ständit ja blogisiskojen näkeminen + rento hengailu olivat ehdottomasti päivän parasta antia! En raahannut järkkäriä mukaan, joten kuvat ovat tällä kertaa pelkkiä kännykkäräpsyjä, ekaa kuvaa lukuunottamatta, joka on At Maria's blogin ihanan Marian kamerasta. Marian blogista muuten löydät lisää ihania kuvia päivätilaisuudesta.

Monet lähtivät päivätilaisuuden jälkeen syömään ja hotellille laittautumaan, mutta minä suuntasin Mintun mustaa blogin Outin sekä Talosta koti blogin Lyden kanssa Outin ja hänen miehensä ihanaan loft -tyyliseen kotiin järjestelemään bloggareiden etkoja. Ja iiiiih, ja wauuu, minkälaiseen kotiin tulimmekaan? 

#etkot

HTH-Keittiöt, messinkihana Tapwell


- Tyylikkään kodikas loft, jonka vedin henkeeni heti kynnyksellä! Niin ihanan erilainen kuin oma kotimme, mutta olisin voinut oitis muuttaa sinne!

Alaoven summeri soi ahkerasti, kun liki parikymmentä bloggaria saapui Mintun mustaa kotiin etkoille maistelemaan Viinimaan sponssaamia viinejä. Meillä oli maistelussa kuvassa näkyvät Ruffino Prosecco, Anna de Codorníu Brut sekä Pongrácz Rosé Brut. Ihania kaikki! Keittiön näyttävä musta saareke notkui toinen toistaan upeampia herkkuja, kun kaikki toivat myös naposteltavaa mukanaan. Melkein kävi sääliksi naapureita, sillä meillä totisesti oli meteli ja tunnelma katossa. Ja otsikon Tähtisilmä muuten tulee tässä:

She's got the look! ⭐️



Indiedays Blog Awards 2015 juhlaillan teema oli tänä vuonna haunted circus. Olisittepa nähneet Outin luona tyttöjen ilmeet, kun luulivat, että olen veskissä 'vaan' meikkaamassa ja käkertämässä tukkaa ja yhtäkkiä ulos astelikin Kissin Paul Stanleyn naispuolinen kopio! Edellisiltana kotona sen kekkasin ja ehdin vähän mallailla maskia piparimuotin kanssa ennen Helsinkiin lähtöä, mutta parin kuoharin jälkeen kun laittauduimme iltajuhlaa varten, vetelin tähtikuvion naamatauluun käden yhtään vapisematta - ja yllätin kyllä itsenikin!


- Hauskaa oli! Niinkuin aina. Kiitos vielä kätevä emäntä Outi, Indiedays sekä kaikki te ihanat, jotka tapasin eilen! ♥


Virallisia kuvia juhlista tulossa piakkoin Indiedaysin omille sivuille kaikkien nähtäväksi. Laitan linkkiä niihin, kun kuvat ovat katsottavissa. Happy Sunday, ihanat! 

30 kommenttia

  1. Edelleen harmittaa etten ollut mukana, mutta ensi vuonna ihan takuulla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ymmärrän. Ensi kerralla sitten uusin kujein mukaan ;DD

      Poista
  2. Näyttää ihanalta, tuosta sai varmasti puhtia taas arkeen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana! Oli tosi mukava päivä ja ilta! Eikä kerrankin tartte ihmetellä tuijottavia katseita, kun kuvaa annoksensa ennen syömistä ja puhuu blogisiskojen kanssa kameransa ominaisuuksista kuin lastensa luonteenpiirteistä ;DD

      Poista
  3. Kuulostaa ihan huipulta! Päiväkin oli kyllä kiva, mutta erityisesti noi etkot olis ollu huiput! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä kivaa! Ja Outin koti niiiiiiiiiin ihana. Ai että! Mutta tuleehan näitä taas ;)

      Poista
  4. Mukava on ollut lukea blogeista tästä tapahtumasta <3 Iloa ja aurinkoa alkaneeseen marraskuuhun sinulle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! Koti kaupungin laidalla -blogissa on myös aivan huiput kuvat päivästä - ja illasta!

      Mukavaa marraskuuta! Ens kuun jälkeen onkin jo tammikuu ;DD

      Poista
  5. Huippu tuo sun maski! <3 Ja oli tosi kiva nähdä taas. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana! Yllättävän hyvin se onnistui vaikka olikin vähän viime tipassa keksitty idis! Oisitpa nähnyt tyttöjen ilmeet, kun tulin veskistä tähti naamassa....

      Poista
  6. Vitsi mikä bilebööna meikkeineen kaikkineen! Ja junaankin ehdit. Kiitos kun tulit ja olit ja autoit! Olipa hauskaa. :) Nähdään taas, ihana! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi oisitpa nähnyt niitten Kampin - rautatieassan nurkilla maleksivien nuorten miesten ilmeet, kun mä harpoin päättäväisin askelin junille! Mua oikeesti vähän pelotti pujotella niitten välistä, et jos ne alkaa huuteleen tms. mutta ne tuijotti mua ku oikeesti jotain rokkistaraa ja osoitti pelkkää respektii ;DD

      Ihana koti teillä! Olen vieläkin aivan haltioissani - keittiösuunnittelija on tehnyt taikojaan! ;D

      Poista
  7. Vastaukset
    1. Kiitos ihana! Oli huippua tavata viimein livenä. ♥ Jahka pääsen tästä taas työelämän makuun, niin tuun ostaan sulta kaupan tyhjäksi ;DD

      Poista
  8. Oli kyllä huikean kiva viikonloppu! Ihana oli tavata sinut ja kaikki muut ihanat naiset blogien takana! Ja etkot oli kyllä juuri oikeassa paikassa, niiiin upea asunto.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuin myös! Oli kiva nähdä ;D Ja toi Outin koti oli kyllä niin hieno! Sanna saa suunnitella kyllä meidänkin tulevan keittiön. ;DD

      Poista
  9. Moikka moi armastus, kiva oli nähdä taas pitkästä aikaa. ♥
    Ja tuo Kiss- meikki oli kyllä niin magee.
    Terkkusia sinne. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka moi itsellesi kaunokainen! Ja kiitokset! ♥ Mukavat bileet kaiken kaikkiaan ja ehdinpäs junillekin ennenkuin tämän tuhkimon vaunut muutui kurpitsaksi!!

      Keep on rocking!!

      Poista
  10. Kiitos seurasta ihuna! ♥ Ja jee.... You ARE my star! Tuo meikki oli niin hieno. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vau mikä tähtisilmä! Näin sut kaukaa illalla, mutta tungoksessa ehdit jo hävitä. Niin monta muutakin jäi harmittavasti näkemättä ja me kokonaan kuvaamatta, kun tulimme hieman myöhässä eikä tungoksessa päässyt oikein etenemään. Oikein hauska ilta kuitenkin, päädyimme lopulta yöhodareille 100 dogiin Kuulasta ja kepeää- Tuiren ja hänen miesystävänsä kanssa.

      Poista
    2. Heh, mikä dementia lie iskenyt kun tuplasti olen kommentooinut saman asian?!!! Voihan jösses! :))

      Poista
    3. Kiitti Lumo! Tosi monella oli kivat maskit The Tigerissä. Onneksi mun käsi ei vapissut ja kehtasin lähteä tämännäköisenä liikenteeseen. Paikallisbussissa tuijottivat kyllä, kun meitä istui SheDevil ja Rokkistara vierekkäin.. Myös Tuiren asu oli oikein onnistunut. Harmi, etten nähnyt/tunnistanut sua väkijoukossa ;D

      Poista
    4. Ei se mitään Tiina! Tuli kyllä mieleen, että ootkohan nimmarin perässä, kun niin innokkaasti fanitat mua ;DD

      Poista
  11. Näytit upealta tähti silmässä! Oli hauska nähdä ja lukea postauskin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kaunokainen! Sunkin look oli niin pelottava että meinasin pissata housuun ;DD Mukavat kemut. Ja hienoja blogeja pääsi palkintosijoille! Hyvä tytöööt!

      Poista
  12. Miten mulma on mennyt tämä postaus ihan ohi???

    Huikea tuo tähtisilmä-look :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kiitos! Mä oon vaan niin ROCK.. Ehkä sulla oli hei ajatukset vielä kuumalla rantahietikolla, meren ja auringon syleilyssä ;DD Ihania kuvia blogissa!

      Poista
  13. Oli kyllä tosi kivaa, itse olin ekakertalainen ja jäi kyllä tosi hyviä muistoja tuosta päivästä! Kiitos vielä seurasta :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos samoin, oli kiva tutustua! Blogisiskojen tapaaminen on just näiden Indiedays päivien 'suola'.

      Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★