Sisustus & lifestyle since 2009

Search

FOLLOW ME - FOLLOW YOU


- Viime kuukausina olen ilahtunut monista uusista lukijoista blogissani! 

Seitsemän vuoden blogihistorialla tuntuu, että moni asia on jo käsitelty, ja paikoin useampaankin kertaan, ja joskus sitä tulee täällä näppiksen ääressä miettineeksi, että mistä ammentaisi uutta ja inspiroivaa kirjoitettavaa, kun omat nurkat on jo näytetty moneen kertaan. 


Sisustus ja lifestyle on blogikategoriana siinä mielessä armollinen, ettei juttujen tarvitse käsitellä yksinomaan sisustamista. Mä kun en ole koskaan kuulunut niihin bloggaajiin, jotka hankkivat tavaraa kotiinsa vain voidakseen esitellä niitä blogissa tai miettivät jo kaupassa, että "tämä näyttäisi tosi hyvältä blogissa". Not my style. Sellainen on paitsi kallista, myös pitkällä tähtäimellä turhauttavaa. Myös lukijoiden kannalta. Toki minäkin näytän, mitä meidän sisustusrintamallamme tapahtuu, mutta meillä hankitaan sisustustavaroita vain tarpeen ohjaamana ja voin hyvin kierrellä päivän kaupungilla ostamatta mitään ja kerätä vaan inspiraatiota (ja ajatella mielessäni, kuinka paljon taas tulin säästäneeksi ;) Toki tähän on syynä myöskin raha, tai tällä hetkellä sen puute, mutta olen aina ollut harkitseva kuluttaja.

- Iän myötä oma sisustusmaku vakiintuu ja oma tyyli löytyy niin sisustamisessa kuin muillakin elämän osa-alueilla. 

Sisustuslehdistä ja blogeista saa hirmuisesti vinkkejä ja jos ne eivät riitä, on meillä pohjaton aarreaitta instagramissa, pinterestissä ym. Sallyn blogin löydät Facebookista nimellä Sally*s ja instagramista tunnuksella countrysally. Myös Pinterestissä olen countrysally ja nykyään myös twiittailen eli blogia voi seurata myös twitterissä @blogsallys



RUN FASTER   EAT BETTER   TRY HARDER   AIM HIGHER   LOVE MORE   DAY BY DAY   GET HAPPIER!

Näin vuoden alussa uusi ja uudistuminen ovat tapetilla ja toivon saavani uusia kivoja blogeja omalle lukulistalleni. Uskon, että moni muukin ajattelee samoin eli linkkaa siis oma blogisi tekstin lopusta löytyvään kommenttikenttään, niin tulen vastavierailulle ja teen kivoista uusista blogituttavuuksista sitten kuun lopussa oman postauksen! Kerro myös jos blogisi löytyy facebookista, instasta ym. niin verkostoidutaan! Follow me - follow you!


64 kommenttia

  1. Mut sä jo niin tunnet mutta on muutama joka ei tunne ;).

    osoite blogiin on http://retromoderni.blogspot.fi/ ja retromoderni -nimellä mut löytää niin instasta, facesta, pinterestistä, twitteristä yms.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kohta sut tuntee kaikki! Retromoderni blogin takana häärii nimittäin tehotyttö Suvi, jonka ideoinnin tulosta on myös Mansen Blogikirppis! Suuren suosion saavuttaneen bloggaajakirppiksen vol 2 on tulossa huhtikuussa! Seuraa ilmoittelua ;DD

      Poista
  2. Hyvin olet hallinnut homman, vaikka kauan oletkin jo blogannut :) Taattu tyyli viehättää aina, vaikka välillä tulisi vastaan samoja nurkkia uudestaankin! T: Minna J. http://houseandcottage.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana! ♥ Mä oon aina ollut vähän tälläinen oman tieni kulkija..

      Ihana Blogi Minnalla! Käykäähän tutustumassa.

      Poista
  3. Taidat lukea mun blogia jo, mutta laitan linkin tänne niin jospa joku muu löytää uutta luettavaa :)
    www.kaksinkaksiossa.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arvasit Laura aivan oikein! Kipin kapin "kylään" Lauralle kaksinkaksiossa.fi

      Poista
  4. Hei! Kirjoittelen meidän perheen arjesta täältä Saksasta ja usein postailen myös ruoka-ja leivontajuttuja. Välillä vakavampaa pohdiskelua ja välillä ihan höpöä. Tykkään lukea suomalaisia lifestyle-blogeja, mm. Sinun omaasi. :) Joskus vain kauniit kuvat riittävät, ei aina tarvitse olla jotain uutta, hienoa ja trendikästä. Fiilis mikä välittyy kuvista on tärkeää.

    -A-

    http://kotisaksassasydansuomessa.blogspot.de/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, sinä pääset oitis kanssa mun lukulistalle! Ihana blogi.

      Hienosti kiteytit tuon ajatuksen, ettei aina tartte olla uutta, hienoa ja trendikästä. Mä suorastaan ihmettelen niitä bloggareita, joilla on varaa jatkuvasti ostaa uutta! Meilläkin tavaraa pursuaa nurkista, vaikka olen jo monta vuotta harjoittanut filosofiaa, että mun pitää aina myydä ensin 2 tavaraa ennenkuin voin ostaa yhden uuden. Ainakin periaatteessa tavaramäärän pitäisi siten puolittua ;DD

      Poista
  5. Hei!
    Yours, S -blogista löytyy sisustusta, valokuvausta harrastemielessä, käsillä tekemistä sekä kaikenmoisia löytöjä. Mukana on lisäksi niin arkista menoa kuin juhlatunnelmia. Tervetuloa kurkistamaan! :) Ja seurata voi facebookissa, Pinterestissä sekä muuallakin somen maailmassa :)

    http://www.yourss.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hello Sirpa! Ihana blogi ja olet kans jo lukulistallani ;DD

      Poista
  6. Olen vanha seuraajasi, mutta uusin blogini on varsin tuore. Aloittelin Koti-ikävä blogia vuodenvaihteessa uuden kodin innoittamana. Pääasiassa blogini sisältää kodin laittoa ja sisustamista, mutta välillä kirjoittelen myös matkoista ja matkakuumeilusta ja tietysti myös muista elämän pienistä ja suurista iloista.

    Tervetuloa kurkkaamaan!
    //Kaisa J - Koti-ikävä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos vinkistä! Koti-ikävä blogi löytyy osoitteesta http://kotiikava.blogspot.fi

      Happy Sunday!

      Poista
  7. Mä oon tässä nyt käynyt sua kurkistamassa silloin tällöin muutaman kuukauden ajan ....hiukan kun stalkkaamassa :D heeheh. Mä löydyn vähä joka paikasta. Löytö-blogi täällä: www.ekojohanna.blogspot.com ja instassa ekojohanna. Blogin kautta löytyy linkit Facebookkiin, Pinterestiin ym :) Julkasen paljon kuvia ja jutut käsittelee useinmiten sisustusta, designia, minimalismia tai lifestylee :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, mulla on stalkkereita! Mä niin arvasin! ;DD Ei vaan, hei kiva blogi, kurkatkaahan ekojohanna.blogspot.com!

      Poista
  8. Mehän ollaan jo vanhoja "tuttuja", mutta aattelin vinkata blogin omasta instatilistä @satulinna_tuija. Sinne päivittyy huomattavasti enemmän kuvia kuin henk.kohtaiseen instaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, tässä hommassa tulee väkisinkin tutuksi, mikä on ihan mahtavaa! ;DD

      Tuijan blogi löytyy http://meidanomasatulinna.blogspot.fi

      PS. Kiitos kivasta haasteesta! Yritän ehtiä sen kimppun vielä viikonlopun aikana.

      Poista
  9. Instassa olen sinua seurannut jonkin aikaa. Inspiroivia kuviasi on kiva katsoa :) Tervetuloa tutustumaan sisustuspainotteiseen lifestyleblogiini minunomatkissanpaivat.blogspot.fi. Blogini löytyy myös Facebookista ja minut löytää Instagramista nimimerkillä riitta.malkia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, kiitos linkistä! Ihana blogi! Säkin pääset oitis mun lukulistalle ;D

      Poista
  10. Heippa, bloggaan sisustus-/lifestylejuttuja Porvoon kodistamme enimmäkseen. Uusioperhe ja 50-luvun puutalo. Sekalaista tyyliä, skandinaavista kuitenkin. Tulkaahan kurkkimaan http://villamurunen.blogspot.fi tai Facebookin puoleltakin löytyy. Ps. Kiva tällainen postaus, löytyy itellekin uusia tuttavuuksia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana Kaisa ja ihana Villa Murunen! Idea syntyi osittain omasta toiveesta löytää uutta luettavaa, mutta toisaalta niin ajattelee varmaan myös moni mun lukijoista eli tää on win - win tilanne, kun kaikki hyötyy ja moni blogi saa uusia lukijoita samalla!

      Poista
  11. Olen seurannut blogiasi jo monta vuotta, varmaan sieltä alusta asti, ja kyllähän tämä kuuluu ehdottomasti lemppariblogeihini :)
    Itse olen pitänyt blogia vasta pari vuotta ja silti tuntuu että ainako näitä samoja nurkkia... Joten kyllä ymmärrän täysin sinua.
    Sinulla on kivasti juttuja laidasta laitaan, pitäisi itsekin yrittää laajentaa postausaiheita.
    Eniten itseä kiinnostaa diy- ja kierrätysaiheiset jutut, ja kiva olisi itsekin saada niitä aikaiseksi blogiin ;)
    Blogini löytyy millislittlehome.blogspot.fi ,Facebookista Milli`s Little Home ja Instagrammista nimellä Millislittlehome.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei voi olla totta! Kiitos! Ootko sä pysynyt mukana jo niin kauan? Waude!

      Muakin kiinnostaa noi diy ja kierrätysjutut, mutta tässä vuokra-asunnossamme on ihan mahdoton toteuttaa mitään projekteja, kun hyvä että neliöt riittää normaalielämiseen. Toivottavasti siihen asiaan saadaan siis muutos tänä vuonna!

      Kurkatkaapa hei Milli's Little Home -blogiin!

      Poista
  12. Tuo uusien kirjoitusaiheiden keksiminen on hankalaa ja itse painiskelen juurikin sen asian kanssa. Välillä blogi jää oman onnensa nojaan kun ei ole vain mitään kirjoitettavaa ja talon valmiit nurkat on esitelty. Jos sitä nyt taas pikkuhiljaa keksisi jutun juurta, kun innostuu taas laittelemaan kotia :) http://paulinelle.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kun linkkasit blogisi Pauline!

      Toisilla näyttää runosuoni pulppuavan ja postaustahti miltei hengästyttää, kun itse en missään nimessä ehtisi postailemaan joka päivä. Mutta ymmärrän kyllä, sillä onhan tää aika koukuttava harrastus!

      Itse yritän tasapainoilla perheen ja arjen pyörittämisen kanssa eli bloggaaminen ei oo missään nimessä pois perheeltä ;D #familyfirst #mammabloggaa

      Poista
  13. Kirjoitin pitkät pätkät ja onnistuin hävittämään kaiken.. Plaah! : /

    Sisustusartesaani opiskelija kirjoittelee blogia Kotini on helmeni. Tulkaahan kurkkimaan. Skandinaavisella tyylilla mennään.. www.kotinionhelmeni.blogspot.fi ja löytyy instasta kotinionhelmeni ja myös fb:sta. : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, Marika! Mä niin jaan sun fiilikset. Itsekin on muutaman kerran tullut kirjoitettua pitkätä litaniat ja sitten kaikki on hävinnyt bittiavaruuteen :/ Voi surku.

      Mutta pääasia välittyi eli kotinionhelmeni.blogspot.fi. Kaikki sinne siis!

      Poista
  14. Ikeayhteistyön merkeissä jo jonkinlaisia blogituttuja ollaan, mutta laitanpa tänne, jos joku toinenkin eksyisi. :)

    http://nuapurissa.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, joo "vanhoja tuttuja" ollaan jo eli olet mun lukulistalla ;D Menkäähän muutkin kurkkimaan!

      Poista
  15. Tämä onkin mukava tempaus - saamme me lukijatkin uusia blogivinkkejä - kiitos♥

    SisustEllen-blogissa ongelmana on enemmänkin ajanpuute. Aiheita olisi ihan jonoksi asti, mutta en vaan ehdi valitsemaan kuvia ja kirjoittamaan postauksia. Harmillisesti työt haittaavat tosi kivaa harrastusta:D No ehkäpä vähän liikaakin jokaista postausta, sillä saan uppoamaan niihin aikaa useamman tunnin!
    Tässä linkki blogiini:
    http://sisustellen.blogspot.fi/

    Facebookin lisäsin käyttäjien pyynnöstä, jotta huomaavat uusimmat postaukset:
    https://www.facebook.com/SisustEllen-557812777568974/

    Istargamiin innostuin liittymään ihan äskettäin:
    https://www.instagram.com/sisustellen/

    Tervetuloa kaikki ihanat Sally`s blogin lukijat<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana blogi! Ja säkin oot jo kirjoitellut aika pitkään!

      Facebook on hyvä tässä rinnalla, mutta kyllä instagram on ihan paras! bloggaajan kaveri Mullakin sinne tulee paljon kuvia ja muuta, jotka ei koskaan välttämättä päädy blogiin eli instaseuraajat saavat tavallaan 'enemmän' kuin pelkästään blogia lukevat.

      Happy Sunday!

      Poista
  16. http://puolitoistakerrostakotia.blogspot.fi/
    Löytyy skandinaavisen kotoista ja selkeää ryyditettynä vanhoilla ja uusilla jutuilla (kirjoittaja lukeutuu niihin vanhoihin;)Rakastaa Marimekon kuoseja ja mustavalkoista.Kolme lasta ja vielä hoitovapaalla, joten blogi päivittyy ahkerasti.
    Instagramissa: https://www.instagram.com/puolitoistakerrostakotia_mari/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, kiitos linkistä! Sä oot kans bloggaillut jo pari vuotta. Mahtavaa!

      Sally's blogi syntyi kans aikoinaan, kun olin nuorimmaisestamme vielä hoitovapaalla ;DD Ja ihan yhtä tärkeä henkireikä tää on vielä 7 vuotta myöhemminkin!

      Poista
  17. Ehkä minäkin kehtaan tulla tarjolle, blogini on vasta alkutaipaleella, etsii vielä vähän linjaansa ja muotoaankin, pääasiassa ovat arjen asiat, perhe-elämä, koirat ja tällä hetkellä suuri kiinnostuksen kohteeni, valokuvaaminen, tervetuloa tutustumaan! Päivittyminen on paljolti riippuvaista aikaresursseistani, neljä lasta ja kaksi koiraa ovat melkoisia aikasyöppöjä päivätyön ohella, mutta aina välillä kuitenkin uusia juttuja. Http://mejaelama.blogspot.fi ja instassa ihan @mejaelama

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tottakai kehtaat. Rohkeasti tänne vaan! ♥ Happy Sunday!

      Poista
  18. Mukava postausidea! Sivustolta www.willalemmelle.blogspot.fi löytyy lifestyle-blogi. Blogissa katsastetaan meidän arkea maalla rintamamiestalossa tai mukavassa mökissä pienen järven rannalla, missä milloinkin. Rakkautta ensisilmäyksellä valokuvaamiseen ja kaikkeen kauniiseen, ikuinen esteetikko! Instagramista löydät nimellä Kauskali! Rohkeasti vain tutustumaan blogiini!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana blogi sullakin Katja! Ja löytyy kans jo mun lukulistalta ;DD

      Poista
  19. Kiva idea :-D
    Muuttuvakotini.blogspot.com osoitteesta löytyy sisustus/lifestyle blogi.Remontoidaan ja sisustetaan vanhaa Rintamamiestaloa.Matkustellaan ja kokeillaan kaikkea uutta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiva kun jaoit meille blogisi Päivi! ♥ Happy Sunday!

      Poista
  20. Hei, tämähän oli hauska idea.

    Blogini goldencupole.blogspot.fi loikkii jugendtalossa sijaitsevamne kotimme ja Alppien huippujen välillä. Alkuperäinen teema oli "Kuinka vanhasta mattokaupadta tuli blogi", mutta nykyään mennään sisustus-matkailu teemalla. Käyppä kurkkaamassa. Nytkin taas pakataan laukkuja...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi mikä blogi täältä löytyikään! Upeita kuvia! Ehdottomasti mun lukulistalle ;DD

      Poista
  21. Me taidetaan olla samanikäiset, molemmat etelä Pohjanmaalta? Nyt asumme Lempäälässä. Jo kuusi vuotta olen pitänyt matalan profiilin blogia ja sinun juttuja olemmlukenut vasta viimeiset puoli vuotta. Yhteisiä tuttujakin on. Olen arkajalka, mutta ihannmukava tyyppi 😍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava tutustua Terhi! Sun blogissasi on usein inspis kuvia, joita käyn ihailemassa ja odotan innolla kesää, kun pääsette muuttamaan uuteen kotiin! Ai että..

      Mä olen Mänttästä kotoisin eli Hämeen tyttöjä alunperinkin. Mutta isän työn perässä muutimme lapsuudessa usein. Tänne Pirkanmaalle muutimme oman perheeni kanssa kesällä 2011 Kokkolasta, jossa asuimme 16 vuotta. Eli ei ihan etelä-Pohjanmaalta, mutta Pohjanmaalta kuitenkin. Sydämessäni olen aina ollut hämäläinen, vaikka aika "maailman kansalainen" tunnenkin olevani. ♥ Home is where the heart is.

      Poista
    2. Kiva kun käyt ja tervetuloa uudestaan. Itsekin tunnen itseni enemmän hämäläiseksi, kuin etelä-pohjalaiseksi, tänne olen juurtunut ja aiomme täällä pysyäkin. Blogisi kautta sain jo yhden uuden lukijan. Blogini osoite on www.reelinki@blogspot.fi

      Poista
  22. I follow you everywhere :)) hihi! Täällä ollaan ja pysytään mukana !!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Tämän ihanan blogi löytyy ositteesta http://www.beautyoflife.fi

      ;D

      Poista
  23. Olen joksus miettinyt juuri tuota, miten jotkut ostavat koko ajan uutta ja uutta tavaraa. Tai vaihtava tyyliä kotonaan koko ajan...ei oikein ole minunkaan juttu.
    Kotisi on kaunis ja onneksi pysyy suurin piirtein tuollaisena..:))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kauniista sanoistasi Irmastiina. ♥ Ehkä se on nykypäivän ilmiö, että osa ihmisistä hakee onnea materiasta eli ostaminen tekee onnelliseksi. Tavarathan ei koskaan haasta riitaa eikä väitä vastaan, mutta ostamista ostamisen ilosta en ole koskaan ymmärtänyt.. Tunneostamisen lisäksihän on olemassa tunnesyömistä ja -juomistakin, mutta eihän sellainen ole pitkällä tähtäimellä ollenkaan järkevää. Enkä mä ainakaan haluaisi kotiini tavaroita tai kaappiini roikkumaan vaatteita, jotka on hankittu kiukunpuuskan tai pettymyksen jälkeisellä shoppailureissulla, sillä nehän muistuttaisivat mua jatkuvasti tuosta tilanteesta. Mä haluan kotiini harmoniaa, sillä se on rauhoittumisen tyyssija. Räiskyvät väritkään eivät oo mun juttuni, vaan omalla tyylillä mennään. Eli kukin tyylillään ;D Ei oo oikeaa eikä väärää tapaa.

      Poista
  24. Hei, kirjoitan lifestyleblogia, jossa paljon sisustus- ja remppajuttuja,esittelen tekemiäni kirppislöytöjä ja etupäässä mieheni tekemiä tuunailuja. Kirjoittelen toisinaan muutakin,jopa niitä vähän arempiakin asioita. http://heimitasateet.blogspot.fi/ Blogilla on myös omat fb-sivut https://www.facebook.com/arjenhelmia/ sekä instagramtili käyttiksellä arjenhelmia https://www.instagram.com/arjenhelmia/ Tervetuloa tutustumaan! Toivottavasti viihdyt blogissani.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Krisse, kiitos kun jaoit blogisi. Happy Sunday!

      Poista
  25. Tervetuloa pistäytymään osoitteessa http://onnentekijat.blogspot.fi/. Kiitos Sulle aidosta blogista. Ei mitään ylimakeaa, mutta silti kaunista ja mielenkiintoista. Keep on going! Kaunista talvea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hello Päivi, ja kiva kun jaoit blogisi!

      Toi kommenttisi sai suupielet hymyyn "ei mitään ylimakeaa, mutta silti kaunista ja mielenkiintoista". Ihan normiarkeahan täällä eletään, iloineen ja suruineen - ja sitä myös blogi tarjoaa. Viime vuosi toi eteen paljon vastoinkäymisiä, mutta niistäkin selvittiin. Vastoinkäymiset vahvistavat, ne kirkastavat sen, mikä on olennaista ja auttavat riisumaan pois turhan ja tarpeettoman. Ihmiset, asiat, tavarat. Vain tärkein on ja pysyy. Rakkaus, onni ja ystävät. Mieli luottavaisena astuimme tähän vuoteen 2016. Suloista sunnuntaita!

      Poista
  26. Täällä jo pitkään sinua seuraillut sisustus- ja lifestylebloggaaja. Oma blogini käsittelee arkea, sisustusta ja joskus myös pukeutumista, sitä sellaista tavallista elämää :)
    Facebookista minut löytää nimellä Perhosia ja piikkilankaa
    Instagramista nimellä tsinniaslife
    Ja blogini löytyy osoitteesta: http://tsinnias.blogspot.fi/

    Lämpimästi tervetuloa vierailulle <3

    VastaaPoista
  27. Psst... heitin sua taas kivalla haasteella, käy kurkkaan blogista <3

    VastaaPoista
  28. Hei ja kiitos kivasta tempauksesta. Blogini Rautatieläistalo kertoo vanhan keltaisen rautatieläistalon elämästä, remonteista, kunnostuksesta ja sisustamisesta. Meillä rakastetaan vanhoja huonekaluja ja viherkasveja. Sydämellisesti tervetuloa kurkkaamaan meidän värikästä menoa <3

    rautatielaistalo.blogspot.fi

    Instagramissa nimellä rautatielaistalo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooh, miten kiinnostava talo teillä on! Kävin tietty heti kurkkimassa ;DD

      Mukavaa pakkaspäivää!

      Poista
  29. Olen seurannut blogiasi jo jonkun aikaa, blogisi on rehellinen ja kirjoitat hyvin,
    Tervetuloa vastavierailulle :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, sullakin oli tähtiä! Jaanan blogi löytyy osoitteesta http://myhome-jaana.blogspot.fi

      Poista
  30. Kylässä täällä, jo vakkariksi muodostuneessa. Vaikka viime aikoina olenkin ollut niiiiiin tosi laiska vierailemaan/kommentoimaan ylipäätänsä missään blogeissa, johtunee näistä terveyskuvioista, ei vaan ole jaksanut. Mutta, täällä taas. ♥ Mukavia talvipäiviä, vaikken tästä pakkasesta pidäkkään... :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa ihanainen! ♥ Mäkin olen sua seurannut jo "ammoisista ajoista" lähtien! Parasta tässä matkassa on ollut uusiin ihaniin ihmisiin tutustuminen.

      Tiinan blogi löytyy http://tiinah-mywayofliving.blogspot.fi

      Happy Sunday!

      Poista
  31. Kanervia sisällä! (Vinkki. Vie ulos.) Niitä näkyy välillä blogeissa. Vanha kansa sanoi; Ei kanervia sisälle, koska tietää silloin taloon kuolemaa.
    Meillä on ulkona paljon kanervia, mutta en uskalla hölmönä pitää sisällä uskomuksen vuoksi.
    Näillä mennään ja jokainen uskoo mitä haluaa :)
    Ihanaa tammikuuta ! ⭐

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, enpä oo kuullutkaan moista! Ne kyllä jo vähän varisee, joten vois vaikka heivatakin parvekkeelle ;DD

      Onko sulla blogia? Linkittäisin mielelläni mukaan.

      Poista
    2. Ei ole blogia minulla.
      Mutta on paljon blogeja mitä tykkään lukea. Sinä mukana :)

      Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★