Sisustus & lifestyle since 2009

Search

IHAN PARASTA


- Vaan jopas on ollut viikko! Viime perjantaina olin vasta työhaastattelussa ja nyt 7 päivää myöhemmin olen ehtinyt tehdä töitäkin jo kolme kokonaista päivää! Niin ne asiat muuttuu.

Tänään ei siis ole pelkästään viikon paras päivä eli perjantai, vaan takana on myös aivan paras viikko. Hurjan mukavaa on ollut uudessa työssä, vaikka vähän pallohukkainen fiilis onkin aina välillä. Työnantajani on suuri metsäteollisuuden yritys ja käytössä siellä on SAP toiminnanohjausjärjestelmä, minkä päivittäisessä käytössä mulla oli tässä nyt edelliskertaan verrattuna noin kolmen vuoden tauko. Mutta kummasti ne asiat tulee jostain tuolta selkärangasta eli vuodet ei siinä kohtaa tunnu missään. Luottamus omaan osaamiseen on siis hyvä ja mulla on ihan parhaat kollegat helppimässä.


Olen tosi onnellinen työnaloituksesta ja positiivisesti yllättynyt blogin kommenttilaatikkoon, sähköpostiin ja facebookiin tulleiden onnitteluiden määrästä. Kiitos ihanat, kiitos! Muistinko jo sanoa, että kiitos! Kommentteihin vastaaminen vähän laahaa, mutta yritän skarpata nyt viikonlopun aikana ja vastata kaikille.

Niin pitkään tätä odotettiin ja jännättiin, että varsinaisen työn aloitus sujuikin sitten parin päivän varoitusajalla ihan sukkana. Aamuisinkin on mukava herätä, vaikka kello pirisee jo 6.15 eikä aamuruuhkatkaan kauheesti ärsytä. Ainakaan vielä. Vaihtoehtoisia reittejä työpaikalle mietin koko ajan, mutta aika hurjat ruuhkat toi Tampereen rantatunnelityömaa aiheuttaa yhdistettynä aamukahdeksaan. Mutta se on kyllä aika jännä, miten nopeasti sitä tottuu tällaiseen uuteen moodiin, sillä musta tuntuu jo nyt muutaman päivän jälkeen niinkuin oisin aina ollut töissä ;) 

- Vielä kun keksis, miten yhdistää tää työssäkäynti ja bloggaaminen arkena, kun iltaviiden jälkeen rupee oleen jo melko hämärää.. Kuinka te muut työssäkäyvät bloggaajat olette järjestäneet asian? 


- Ihanaa viikonloppua! 

23 kommenttia

  1. Omassa blogissa se näkyy valitettavasti oman kuvamateriaalin vähyytenä. Muta onhan viikonloput. Mukava kuulla että työt tuntuvat hyvältä. Hyvää viikonloppua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, mukava viikko on ollut! Mä oon niin innoissani!

      Kuvien vähyyden osalta vähän harmittelin samaa.. Nämäkin kuvat olen ottanut jo aiemmin ;DD Viikonloppuja!

      Poista
  2. Oon niin onnellinen sun puolesta <3 Täytynee kai sit otella viikonloppuisin valoisaan aikaan kuvia jo jemmaan tai sit postailla tunnelmallisia hämäriä kuvia nyt kun on vielä ihanaa aikaa poltella kynttilöistä ;) Terkkuja kauheesti!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanainen! ♥ Mäkin oon onnellinen! Tänään mennään autteleen yhdessä khh rempassa ja jos sitten huomenna räpsis kuvia koko päivän :D Terkut sinne ja mukavaa viikonloppua! Paranemisia!

      Poista
  3. Onnea vielä tätäkin kautta!<3 Työpaikka taitaa tällä hetkellä olla monella alalla lottovoittoon verrattava saavutus.

    No, mutta ihanan valoisia kuvia!<3 Onneksi on valoisammat ajat tulossa, sillä kyllä mulla keskittyy talviaikaan kuvien ottaminen enemmän viikonloppuun. Joutuu suunnittelemaan bloggaamista, ja tykkään enemmän olla spontaani.:) Vaikka tulisin kotiin kahden tai kolmen jälkeen, on usein jo liian hämärää, ainakin pilvisinä päivinä näin talviaikaan. Tänään piti oikein kiirehtiä kotiin heti yhden jälkeen juuri siitä syystä, että sain kuvat tänään postaukseen.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän se juurikin näin taitaa olla :) Ilmankos tuo olokin on kuin lottovoittajalla! Onnellinen ja suupielet korvissa ;DD

      Meilläkin on liukuva työaika + etätyön mahdollisuus eli nyt vaan pitää oppia hommat nopeesti niin että uskaltaa ruveta tuomaan töitä kotiin. Ihanaa viikonloppua!

      Poista
  4. Mä oon niin happy sun puolesta. Kumpa nyt itselläkin vielä tärppäis, mutta kyllä ne palaset loksahtaa kohdilleen kun on sen aika.

    Ajastus ajastus, vaikka mä en juurikaan ajasta vaan postaan sponttaanisti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kyllä se sullakin kohta tärppää, sä oot sellainen touhutäti! Kaikki viimevuoden vastoinkäymiset on kyllä tällä onnistumisella kuin pois pyyhkäisty ;) On se jännä, miten toi mieli toimii..

      Mutta kiitos hei bloggaamisvinkeistä. Huomenna tärähtää jotain isoa! ;DD

      Poista
  5. AH, tämä postaus huokui onnea! Aivan mieletöntä <3 Niin iloinen sun puolesta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onnea vielä kerran.

      Blogi toimii käytännössä koko ajan ajastamalla ja yli puolet vuodesta suurin osa kuvista on otettu viikonloppuisin.

      Poista
    2. S: Aah, olemisen sietämätöntä keveyttähän tämä! Haluan muistaa tän tunteen lopun elämääni.

      Lumo: No niin mäkin taisin aina ennen tehdä, mutta äkkiä se unohtuu tuollainenkin.. Onhan sitä sentään blogattu iät ja ajat jo täälläkin. Mukavaa viikonloppua!

      Poista
  6. Mukava kuulla, että hyvin on lähtenyt työmoodi käyntiin :)

    Valon vähäinen määrä on kyllä ikuinen ongelma talvella, mutta päivittyy se blogi harvemminkin ja viikonloppuina täytyy olla ahkerampana. Jos jaksaa.... Klo 5.40 herätykset ei oo mun juttu!

    Nauti nyt vapaista, halit <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä vaan, kiitos. Viikonlopulle on kertynyt jo paaaaljon hommaa! Tällaista tää nyt rupee sit varmaan oleen - ja heräsin tänäänkin ihan spontaanisti 7.30 vaikka ois saanut kerrankin nukkua! ;DD

      Ihanaa viikonloppua!

      Poista
  7. Onnea töistä :) Ja hih, juuri noin: SAP on siis kuin polkupyörällä ajoa, kun sen kerran oppii, sen osaa aina ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana! On kyllä ollut niin mukavaa ja eiköhän noi SAPin salatkin rupee kohta jo aukeen!

      Viikonloppuja!

      Poista
  8. Moikka! Mä en kerennyt onnittelemaan vielä, mutta pakko onnitella - ihan huippu-upeeta! Terkut taas täältä toiselta puolelta merta...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Ja kiitos. Huomasinkin tässä hulina keskellä, että olette taas liikekannalla ;) Ja talo nousee jo kovaa vauhtia, yllätyin kuinka nopeaa touhua se on lätäkön siellä puolen ;D

      Nauttikaa viikonlopusta!

      Poista
  9. Onnea vielä tätäkin kautta, upea juttu! <3 <3 <3

    Itse teen niin, että suunnittelen seuraavan viikon postaukset viikonloppuna ja napsin kuvatkin silloin. Hiukan harmittaa, että tietty spontaanius puuttuu silloin, mutta onneksi mennään jo kevättä kohti eli pian helpottaa tämäkin ongelma. :)

    Mukavaa viikonloppua! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, odotan innolla kevättä ja valoisia iltoja! Kohtahan sitä sitten jo siirretään kellojakin tunnilla eteenpäin ;D

      Poista
  10. Ihana lukea, että työssä aloitus on sujunut hyvillä fiiliksillä! Alku uudessa työpaikassa voi olla aina hämmentävää ja hankalaakin, ennen kuin pääsee sisälle uusiin rutiineihin ja toimintatapoihin.

    Itse tuskailen aina valokuvaamisen kanssa blogia varten näin talviaikaan. Olen kotona yleensä vasta seitsemän kieppeillä illalla ja siihen aikaan ei valoa riitä, kuin ihan keskikesällä. Valokuvat on siis otettava ennakoidusti jo viikonloppuisin. Kovin ex-tempore postauksia ei siksi minun blogissani valitettavasti nähdä.

    //Kaisa J -Koti-ikävä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, mä olen jo kuin kala vedessä eli ihmeen hyvin on sujunut tämä uuteen kuvioon astuminen. Aamut meillä on varmaan eniten muuttuneet, kun nyt kaikki lähtee kotoa omiin suuntiinsa. Ja iltapäivällä muksut on kotona keskenään.

      Kyllähän mä olen töissä käynyt blogin kirjoittamisen aikanakin jo useamman vuoden, mutta niin se vaan unohtuu, että kuinka sitä yhdisti asiat aiemmin. Toi spontaanius on varmaan just se, mikä kärsii tässä, mutta yritän sitten olla aktiivisempi instassa ja snäpissä ;DD

      Poista
  11. Sä olet niin rutinoitunut ja hyvä bloggaaja, että kyllä sä kerkiit <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Marja! Toivottavasti en oo liian rutinoitunut että jutut kumminki kiinnostaa vielä ;DD Hah! Toi oli paras!

      Mukavaa uutta viikkoa! Joko osallistuit meidän insta-arvontaan?

      Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★