INSTAGRAM

HABITARE-LIPUT ON ARVOTTUMoikkis ja mukavaa maanantai-iltaa! Kurja vesisade on rummuttanut ikkunapelteihin pitkin päivää. Kyllä olis ihanaa pistää pari klapia palamaan ja istuskella nyt takan ääressä. Sen sijaan keitin ison kattilallisen kanakeittoa, sillä flunssa meinaa pukata päälle ja kääriydyin amerikanlippuhuopaan sohvalle. Raksailuista pidetään muutenkin taukoa tänään, sillä muksuilla on harrastusilta ja eilen ahkeroitiin 12 tuntinen päivä raksahommissa.

Pikkusisko toimi Habitare lippujen arvonnassa onnettarena ja voittajalipukkeen jätti instagramin puolella käyttäjä nimeltä @ninajylha. Onnea ihana! Käyttis näytti olevan yksityinen, joten en voi laittaa sulle suoraan viestiä, joten toivotaan, että voittoviesti tätä kautta tavoittaa sinut! Eli otathan yhteyttä pikapikaa joko instassa @countrysally tai emailiin countrysally@wippies.com, sillä jos en ole torstai-iltaan mennessä kuullut sinusta, niin perjantaina suoritetaan sitten lippujen uusi (pika)arvonta.

- Kiitokset vielä kaikille arvonnassa mukana olleille ja suloista sisustussyksyä!Suomen suurin huonekalu-, sisustus- ja designtapahtuma Habitare järjestetään 7.-11.9.2016 Helsingin Messukeskuksessa. 


Viisi tapahtumaa yhdellä lipulla: Habitare, Antiikki, Art Helsinki, Valo Light ja Hifi Expo.

3 kommenttia

 1. Hei! Viesti tavoitettu, ihana yllätys! Laitan sähköpostia saman tien.
  t. Nina J (instagram-voittaja)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, voittaja on löytynyt! Onnea ihana! Laitan liput sulle huomenna (ke) postiin.

   Poista
 2. Isot kiitokset jo etukäteen!
  t. Nina

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★