INSTAGRAM

PIHAHOMMAT KÄYNTIIN


- Saatiin kaivinkone tänään tontille tasaamaan maa-aineksia ja voitteko uskoa, että ei edes satanut, vaikka tummat pilvet pyörivätkin uhkaavasti tontin yllä ja pahimmassa skenaariossa pelkäsin, että kaivuri uppoaa kuravelliin! - Tästä kesäkuun alussa otetusta kuvasta näkyy hyvin, miten montulla tontti alunperin oli eli kun pintamaa oli kuorittu pois talon tieltä, niin seuraavaksi sitä jouduttiin täyttämään reippaasti kalliomurskeella + muualta tuodulla täytemaalla, jotta se olisi katuun nähden järkevässä korossa ja talo seisoisi siinä ryhdikkäästi. 

Mursketta on ajettu tontille kaikkineen liki 1800 tonnia ja täytemaatakin yli 40 kuormaa, mutta nyt se on aika hyvä! Etupiha on tällä hetkellä jopa loivasti rinteessä. Kaupunki asfaltoi kadut toden näköisesti ensi vuonna, mikäli talousarvio antaa myöten, joten nyt pihat täytyy vaan tehdä mutu-tuntumalla järkevään korkeuteen ja muistaa huomioida vielä multakin. Myös liittymä kadulta pihaan laitetaan huomenna kuntoon, sillä se tehtiin alussa vaan randomisti sinnepäin ja on myös painunut raskaiden ajoneuvojen painosta. Ainakin yksi kuorma mursketta uppoaa siis meille vielä!
- Tarkkasilmäiset varmasti huomasivat, että tänään laitettiin myös osa ulko-ovista paikoilleen! Jee. ♥ Ja nyt, kun kurjat maisemaa pilaavat maakasat on saatu levitettyä, niin päästään myös vihdoin maalaamaan loppuun tuo talon eteläpäätykin, kun sinne voi ajaa nostimen! Edellyttäen tietenkin, ettei sade tule pilaamaan suunnitelmia..


6 kommenttia

 1. Miten hyvältä toi näyttääkään <3 ja kiva, kun ei sade tullut pilaamaan maantasoitusta... meillä oli mökillä saman homman jäljiltä melkoiset montut pihassa :( Mutta nyt sekin jo kunnossa ja onneks sit seuraavaa urakkaa eli terasseja aletaan tehdä ens kesänä. Mulla meinaan enää viikko ennenkuin palaan töihin ja tuo pieni mieskin aloittaa osa-aikaisena hoidossa. Kivaa loppuviikkoa ihanainen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kylläpä aika on mennyt nopeaan! Justhan tuo pikkumurunen syntyi ♥ Mukavaa muutosten syksyä!

   Poista
 2. Kylläpä teillä siellä tuntuu tapahtuvan hurjalla vauhdilla. Ja sadepilvet hus hus kauas pois, jotta maalaushommat voi jatkua 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinkö? Musta taas tuntuu, että hommat junnaa paikoillaan ;DD Nyt vaan ei auta ääneen sanoa, että viikonlopun sää näyttäisi sopivan mainiosti maalaushommille..

   Happy Friday!

   Poista
 3. Hei Sally! En muistaakseni ole ennen kommentoinut mutta nyt täytyy sanoa, että teille tulee niin ihana koti! :) En malta odottaa sisustusvaihetta.

  Ystäväpariskunta rakensi juuri Kannustalon ja olin ystäväni mukana Kannustalon sisustusillassa (vai mikä se nyt oli...) ja minulle jäi todella positiivinen kuva yrityksestä. Melkein pukkasi talo-kuumeen vaikka meillä ihana oma rintamamiestalo onkin. Se toki on maalattu ihanalla Kannustaloista tutulla pellavan harmaalla :)

  Mukavaa viikonloppua ja tsemppiä raksahommiin!

  Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Sanna, kiitos viestistäsi ja tsempeistä, niitä aina tarvitaan! Sisustushommat ovatkin jo ahkerassa mietinnässä, kun ei kait me kaikkea sentään valkoseksi maalata sisälläkin ;)

   Ollaan oltu tosi tyytyväisiä Kannustaloon talotoimittajana ja suosittelen sitä oikein mielelläni. Jostain syystä meille itsellemme oli muodostunut vuosien saatossa hintamielikuva, että Kannustalo olisi kallis vaihtoehto, mutta yllätyttiin tosi positiivisesti siitä, että toimitussisältö on laaja ja materiaalit laadukkaita eli viivan alla ja muihin talotoimittajiin verrattuna se olikin aika taloudellinen vaihtoehto ja sijoittui meidän tarjouspyyntövertailussa parhaiten. Toki talomalleja on monia ja muuttovalmis -mallistossa hintalappu saattaa ensinäkemältä pelottaa, mutta totuushan on, että rakentamisessa syntyy aina yllättäviä kustannuksia, joihin ei voi varautua etukäteen, joten muuttovalmis vaihtoehto on tosi turvallinen tapa rakentaa, koska sen päälle ei tule juurikaan muuta kuin tontti, maatyöt, liittymät ja piharakentaminen.

   Ihanaa Venetsialaisviikonloppua!

   Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★ Anonyyminä ei valitettavasti voi kommentoida ollenkaan.