Sisustus & lifestyle

Search

VOITA LIPUT KOIRAMÄEN KUMMITUSJUHLAAN!

  BLOGIYHTEISTYÖ 


- Tule mukaan jännittävään arvontaan ja kerro, kuinka teillä vietetään Halloweenia!

Särkänniemen Koiramäessä järjestetään jälleen Kummitusjuhlat ja perjantaina keskiyöllä täällä blogissa arvotaan 4 kpl kummitusrannekkeita, jotka oikeuttavat sisäänpääsyyn kaikkiin Särkänniemessä tällä hetkellä avoinna oleviin kohteisiin (Koiramäki, Näsinneulan näkötorni, Planetaario ja Akvaario). 

Muista laittaa myös sähköpostiosoitteesi mukaan, että saan sinut varmasti voiton osuessa kiinni, sillä Kummitusjuhlaa vietetään jo tulevana lauantaina 22.10.2016 ensimmäisen kerran + lisäksi kahtena seuraavana lauantaina eli Koiramäen Kummitusjuhla järjestetään suuren suosion vuoksi myös 29.10.2016 sekä 5.11.2016.

Tarkemmat tiedot aukioloajoista sekä lippujen hinnoista löydät halutessasi täältä.


EDIT: ARVONTA-AIKA ON PÄÄTTYNYT! 


Arvonta-aika alkaa siis nyt ja päättyy perjantaina 21.10.2016 klo 23:59. Onnellisen voittajan nimen kerron, kun kello on lyönyt kaksitoista! 

- Voit tuplata mahdollisuutesi ja osallistua arvontaan myös Sally's facebook sivulla.

Kummituskoulu


-  Hurjasta nimestään huolimatta tapahtuma sopii koko perheelle eli ihan pienetkin ovat tervetulleita hauskanpitoon. Ja jos juhlavieraat rohkenevat pukeutua teeman mukaisesti, niin heti sisääntuloportilla on luvassa yllätys! 

Tapaa Koiramäen hahmot ja eläimet


Kivan ohjelman lomassa sinulla on mahdollisuus tutustua Koiramäkeen ja käydä morjestamassa hahmoja ja eläimiä. Ruukin Patruuna von Töttermanin tallissa sekä maatilan piha-aitauksissa kummitusjuhlan vieraita odottavat Koiramäen eläimet.

Kummitusjuhlan aikaan Koiramäessä seikkailee myös hirmuisen hauska kummitusperhe. Tervetuloa kummitustansseihin, Kreivi Drakkulan vampyyrioppitunnille ja Noita Koukkunokan loitsukouluun. Kummitusjuhlassa pääset myös osallistumaan kummitussuunnistukseen, leikkimään leikkipaikoissa sekä askartelemaan kummallisissa puuhapajoissa

Karkki vai kepponen


- Kummitusjuhlassa voit osallistua halutessasi myös Karkki vai Kepponen kierrokselle! 

Jos haluat käydä keppostelemassa tai karkkihammasta kolottaa, niin voit ostaa  Karkki vai Kepponen -pussin  5 euron hintaan Narunvedosta, Apteekista sekä  Koskigrillistä. Käy kysymässä "Karkki vai Kepponen" -kysymys Narunvedon ja Apteekin noidilta, Kreivi Drakkulalta ja portinvahdilta.  Saat palkkioksi makeita karkkiyllätyksiä pussiisi. Karkki vai Kepponen –kierroksen hintaan sisältyy myös Narunvedon nykäisystä saatu yllätys.Kummitusjuhlan ohjelma


16.00 Koiramäen Kummitusjuhla alkaa
16.30 Kreivi Drakkulan vampyyrioppitunti 
16.30 Noita Koukkunokan loitsukoulu
17.00 Kreivi Drakkulan show ja kummitustanssi
17.30 Kreivi Drakkulan vampyyrioppitunti
18.00 Kreivi Drakkulan show ja kummitustanssi
18.30 Noita Koukkunokan loitsukoulu
19.00 Kreivi Drakkulan vampyyrioppitunti
19.15 Fire Ladyn tulishow
19.30 Drakkulan show ja kummitustanssi
20.00 Koiramäen Kummitusjuhla suljetaan


Lämpimästi tervetuloa!


Arvonta järjestetään yhteistyössä Tampereen Särkänniemen kanssa. Sally kiittää!

30 kommenttia

 1. Kerro miten teillä vietetään Halloweenia, niin olet mukana kummitusrannekkeiden arvonnassa! Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti voitosta.

  Onnea arvontaan! -Sally

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä aion viettää Halloweenin kavereiden kanssa juhlien meillä kotona! :) sähköpostini: siirikoppanen@gmail.com

   Poista
 2. Mukaan arvontaan olisipa kiva mennä kun lähellä asutaan. Eipä kummempia halloween juttuja ole meillä. No halloween lyhtyjä poltetaan ainakin. Salli.moilanen36@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Viime vuonna järjestettiin naapureiden kanssa lapsille halloween juhlat autokatoksessa teeman mukaisineen tarjoiluineen. Kivaa oli ja varmaan sama tänä vuonna uudelleen! :)

  VastaaPoista
 4. Meillä ei ole halloween-perinteitä, mutta olisi kiva mennä tuonne. Fire Ladyn tulishow kuulostaa kivalta :)
  T. Nelliina
  nelliina(@)yahoo.com

  VastaaPoista
 5. Vähänkö lapset nauttisivat kun pääsisivät, eivät ole koskaan särkänniemessä olleetkaan :) Ja äiti säästyisi ettei tarvitsisi ihan niin paljon kotona halloweenia laitella :D http://valkoinenhaave.blogspot.fi/
  tiia.leijavuori@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Eipä ole juurikaan Halloweenia tullut vietettyä meidän perheessä. Näytin lapsille viime viikolla kuvia Koiramäen kummitusjuhlasta, kun bongasin tapahtuman eräästä blogista ja lapset innostuivat tosissaan :) Matka on meiltä hieman pitkä, mutta jos onnetar suosisi, niin takuulla lähdettäisiin Koiramäelle koko perheen voimin. riiti81(At)gmail.com

  VastaaPoista
 7. Tytöllä on synttärit näin lokakuussa, halusi teemaksi halloweenin. Nyt on askarreltu lepakoita, viritelty seittejä ja hämppejä sekä haamuja ympäri taloa. Aiemmin ei olla juhlittu mitenkään.

  VastaaPoista
 8. Meillä lasten kanssa naamiaiskutsuilla juhlitaan :)
  ansku_66@hotmail.com

  VastaaPoista
 9. Meillä ei ole ollut tapana viettää Halloweenia mitenkään, mutta tuolla olisi kyllä kiva käydä lasten kanssa ihastelemassa😊

  VastaaPoista
 10. Mukana ollaan, tänne olisi erikiva päästä. Meillä koristellaan kotia, aika paljon Halloween-koristeita tullut hasmtrattua, koska se on lempijuhlani ^_^ Naamioidutaan myös ja leivotaan. Joskus käyn myös itse aikuisten kesken bilettämässä. kaljukeiju@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Pyhäinpäivää vietetään, eli lähinnä käydään edesmenneiden haudoilla ja muistellaan heitä!
  miia.kajander@gmail.com

  VastaaPoista
 12. Meillä on ollut kutsuja Halloweeninä ja tänä vuonna menemme taas kutsuille.Omat juhlatkin on jo koettu.
  hakkinen.mirva[a]gmail.com

  VastaaPoista
 13. Meillä lasten kanssa on aina tavalla tai toisella vietetty juhlaa,välillä kutsuttu naapureiden lapsia ja leivottu,mutta joka vuosi olemme pukeutuneet ja pitäneet omat tanssiaiset. Yhdessä olemme hassutelleet ja nauttineet:) rantti.sari@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Karkki vai kepponen meillä. Mukana arvonnassa. paperitypy ät hotmail.com

  VastaaPoista
 15. Airiina
  Meillä ei ole ollut tapana viettää Halloweenia mutta tuolla olisi kyllä kiva käydä lasten kanssa ja saada kohta jo omakin perinne.

  aiholapp(at)uusikaupunki.fi

  VastaaPoista
 16. Meillä juhlitaan naapureiden kera hyvän ruuan ja juoman kera. Maltillisesti koristeita ja paljon kynttilöitä/lyhtyjä. Olisipa arpa-onnea!
  krkorpela@hotmail.com

  VastaaPoista
 17. Kurpitsakynttiälyhdyt.
  merja.ruotsalainen@kuopio.fi

  VastaaPoista
 18. Emme ole viettäneet halloweenia omien lasten kanssa, pienenä muistan että pyhäinpäivänä käytiin sukulaisten haudoilla. Koiramäen Kummitusjuhlat vaikuttavat kivoilta, lapset pitäisivät varmasti :)

  n.komulainen@gmail.com

  VastaaPoista
 19. Olemme käyneet koulun vanhempain yhdistyksen järjestämässä Halloween juhlassa lasten kanssa.
  brendina80@hotmail.com

  VastaaPoista
 20. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 21. Meillä syödään paljon kurpitsaa, joten yksi halloween-perinteistä on kurpitsalyhtyjen veistely ja polttaminen. Järjestin viime vuonna omille ja kavereiden lapsille hirwittävät halloween-juhlat. Täksi vuodeksi saatiin kutsu ystävän järjestämiin lastenjuhliin. Ihanaa kun on aihetta kokoontua ja juhlia näin vuoden pimeimpään aikaan! laitetaanpataporisemaan(at)gmail.com

  VastaaPoista
 22. Meidän tontilla on pieni metsäpalsta ja siellä olemme järjestäneet Halloween juhlat paistaen makkaraa (sään salliessa), olemme koristelleet metsän ja laittaneet "kummitusmusiikkia" soimaan. Tänä vuonna pidetän isommat kekkerit leivonnaisineen ym. Olisipa kyllä mukavaa voittaa Koiramäelle liput. Koiramäen joulu on koettu ja oli todella ihana paikka. Maria
  m.mattila@nic.fi

  VastaaPoista
 23. Kurpitsalyhtyjä, kynttilöitä ja yhdessäoloa perheen kesken. vilhelmiina.leppaaho@luuku.com

  VastaaPoista
 24. Vähän orassia ja kynttilöitä paljon. Yhdessä oloa rentoa.
  sirkku.eskolin@elisanet.fi

  VastaaPoista
 25. Lapset juhlivat kaveriensa kanssa. Siinä meidän halloween. Pyhäinpäivän merkeissä käydään sukulaisten haudoilla. Näyttää kivalta Tapahtumalta Särkänniemessä.
  sirkku_hautala@hotmail.com

  VastaaPoista
 26. Ei meillä oikeen oo vietetty Halloweenia mitenkään, mutta Särkänniemen tunnelmaa olis kiva päästä aistimaan. =)

  sannamaria77 at gmail.com

  VastaaPoista
 27. Meillä ei ole koskaan juhlittu kummituksia. Mutta tiedän pienen tytön, joka olisi halukas lähtemään Särkkään "kalleja" katsomaan.

  VastaaPoista
 28. Meillä koristellaan kotia kurpitsoin ja myös muilla koristeilla. Tänä vuonna järkätään lapsille ja lasten kamuille halloweennaamiaiset ja sinne pitäisu keksiä vielä jotain kammottavia mutta terveellisiä herkkuja. Koiramäen halloween olisi ihana päästä koko poppoolla katsomaan, meillä kun pikku neiti on odottanut jo kaksi viikkoa sitä hänen halloweeniään :) juuri äskön tänne malttamattoman neidin kanssa laiteltiin hämähäkin seittejä ja muita koristeita! Kivaa viikonloppua teille :)

  VastaaPoista
 29. ARVONTA-AIKA ON PÄÄTTYNYT ja voittajalle ilmoitettu sähköpostiin voitosta. Kiitos kaikille arvonnassa mukana olleille! Sally ja Särkänniemi kiittää ja toivottaa hyvää yötä!

  VastaaPoista