Sisustus & lifestyle since 2009

Search

LIVE, LAUGH, LOVE, REPEAT - ELI TYTTÖJEN VIIKONLOPPU


- Moikat taas pitkästä aikaa! Meillä oli ihana tyttöjen viikonloppu, kun vanhin tyttäreni Mrs. Pepper huristeli meille perjantaina ja lauantaiaamuna starttasimme yhdessä #BID2017 blogipäivään Helsinkiin!

Matkalla otettiin Call It Homen ihanainen Kati kyytiin, koettiin muutama sangen mahtipontinen raekuuro, herkuteltiin street foodilla, marmorikakuilla ja macaronseilla, tavattiin lisää ihania blogisiskoja, vaihdettiin kuulumisia, stailattiin kevään vaatemuotia, tehtiin kukkakoruja ja aarrekarttoja, kirjoitettiin huolet huulipunalla peiliin ja pestiin ne ikkunapesurilla, kokeiltiin kevään silmälasimuotia, naurettiin vedet silmissä, ehdittiin vähän shoppaillakin, käväistä pizzalla, melkein hukata auto parkkiluolaan ja saatiin viettää laatuaikaa ilman lapsia, ihan vaan tyttöjen kesken... Tai olihan tämä minun matkaseuralainen siis minun vanhin lapsi, mutta meillä oli aivan su-per-ki-va viikonloppu!


Blogitapahtuman näyttämönä toimi tällä(kin) kertaa Suvilahden Kattilahalli Helsingin Sörkässä, joka loi upeat puitteet päivälle sekä illan Blog Awardseille #IBA2017

Ihastelimme nuorten bloggareiden + vlogaajien rohkean trendikästä pukeutumistyyliä ja vastasin about 20 kertaa kysymykseen, että koska me muutetaan ;) Sapuskat toimitti ROOTS Helsinki ja oli ah, niin herkullista street foodia ja pääsimme maistelemaan nyhtökauraa ym. vegaaniherkkuja. 


- Parasta tällaisissa tapahtumissa on ehdottomasti toisten samanmielisten seura! Ollaankin jo monena kertana jätetty miehet kotiin ja lähdetty pitämään hauskaa ihan vaan tyttöjen kesken. Kiva oli nähdä teitä kaikkia ja jututhan jatkuivat luontevasti siitä, mihin ne viimeksi jäivät ;DD

Täältä löydät illan säkenöivimmät somevaikuttajat, jotka palkittiin omissa kategorioissaan mm. vuoden viihdyttävin, vuoden somevaikuttajaa ja vuoden tulokas.  Tapahtuman viralliset kuvat löytyvät myös Indieplacen sivuilta. Nyt reissuvaatteet pyykkiin ja valmistautumaan uuteen viikkoon. Happy Sunday!


Viralliset kuvat: Henri Ilanen



18 kommenttia

  1. Ihania tunnelmia olet saanut ikuistettua! Ja minä olin yksi niistä "muuttokyselijöistä"... Kiva kun jaksoit vielä vastata. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihhih, tottakai. Ihana oot! Musta se oli niin koomista, että vain vaivoin pidin pokkani, kun Susa vieressä repes loppuvaiheessa joka kyselylle... ♥ Home Sweet Home.

      Ihanaa kevättä & Jenkkilän reissua!

      Poista
  2. Täällä toinen; "Milloin te muutatte?" Ilmoittautuu. 😂 ihana oli nähdä teitä ihania. 😘❤️ Ja ollaan näköjään Katin kanssa huomaamattamme päästy kuvaankin. 😂

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee! Ihania ootte! ♥ Ja kyllä sun peppus on timmimmässä kunnossa kuin noilla urhoilla, jotka juoksee tossa kaurapellossa... ;DD

      Heippa ensi kertaan! PS. Miten ois jotkut omat bileet syksyllä, jos nää nyt muuttuu kerran-vuodessa-järjestettäviksi?

      Poista
  3. Kivoja tunnelmia, ihania herkkuja ja edustavia bloggaajia! On kiva katsella näitä kuvia pukeutumisesta, meillä on tämä pukukoodi vähän erilainen. Nyt pitäisi pyrähdellä asioille joko juoksushortsit tai trikoot jalassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana! Toi nyhtökaura se vasta herkkua kuule olikin - muista vegaaniherkuista puhumattakaan!

      Tilaisuuteen ei ollut pukukoodia, siksi pukeutuminen oli aika casual. Mä menin nyt ekan kerran iltatilaisuuteen farkuissa, kun meidän oli tarkoitus alunperin käväistä vain päivätilaisuudessa ;DD Jännättiinkin ovella, että päästääkö portsari meidät sisään!

      Eilen osuttiin kolmeen mahtipontiseen raekuuroon Helsingin reissulla! Ilma oli +3 Celcius. Että sellainen kevät täällä Suomessa... Mukavaa uutta viikkoa!

      Poista
  4. Ihanat kuvat! 😊 Olipa taas mukava nähdä 💛

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Oli mukava nähdä. Aina yhtä tyylikkäänä messissä! Mitäs sun mies tykkäs kemuista?

      Poista
  5. Vqrmaan ihana tapahtuma, mutta kukahan on tuo ensimmäisen kuvan bloggaaja, jolla on tuo ihana monivärinen paita? Voisi häneltä kysellä, mistä se on hankittu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, oli mukava päivä! Mä sompailin kuskina tällä kertaa ;DD

      Ekan kuvan ihanainen on My Life blogin Jaana! Blogi löytyy täältä http://mylifeandmystyles.blogspot.fi Kerro terkkuja!

      Poista
    2. Kiitos ystävällisestä vastauksesta ja linkistä! Terkut kerrottu, hyvää kevättä sulle!

      Poista
    3. Kiitos samoin, kiva kun selvis. Ihanaa kevättä!

      Poista
  6. Ihania kuvia! Hitsi, kun en tällä kertaa päässyt mukaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. No voi harmi, olis ollut kiva nähdä. Ensi keväänä sitten uusi yritys! ;DD

      Poista
  7. Nyhtökaura on jäänyt kokonaan maistamatta. Olen kyllä sen suhteen utelias ja odotan tietty, että nyhtökauran maailmanvalloitus alkaa ja kohta sitä sitten saisi meiltäkin.

    Mä olen usein vähän ylipukeutunut. Esimerkiksi viime keväänä tuttujen lapsen yo-juhlissa, siis high schoolista valmistunut, mulla oli siistit nilkkapituiset housut ja paitis, muilla shortsit ja t-paita :( Mutta onneksi ymmärävät, sanoin että Suomessa tämä on ISO juhla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ylipukeutuminen ei ole musta läheskään niin huono asia kuin mennä alipukeutuneena tärkeään tilaisuuteen. Se on paitsi noloa, mutta myös tosi junttia!

      Nyhtökauran innovoineet naisyrittäjät olivat viime Itsenäisyyspäivänä Presidentin Linnan juhlissa ja heillä oli kyllä tosi fiksuja ajatuksia. Tämä on uusi aluevaltaus Suomessa, mutta on hienoa nähdä, miten tärkeästä asiasta on kyse ja kuinka me suomalaiset osaamme ottaa tulevaisuuden haltuun!

      Hauskaa Vappua!

      Poista
  8. Kiva tapahtumat tuo Bid. Mukavia kuvia ja tunnelmaa huokuu niistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana! Blogipäivään kokoontuu joka kerta iso joukko hyväntuulisia bloggaajia ja kun tämä harrastus on melkoisen pitkälti yksinpuhelua, niin on tosi mahtava juttu tavata 1-2 krt/ vuodessa muita samanmielisiä blogisiskoja ja hengailla kiireettömästi yhdessä. Osasta on tullut ihan sydänystäviäkin ja on kiva huomata, että näin aikuisiälläkin tutustuu helposti ihmisiin. Kiva, että rento meininki ja kauniit puitteet välittyvät kuvista. Iso kiitos niistä kuuluu tapahtumajärjestäjille!

      Hauskaa Vappua!

      Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★