TULOSSA MYYNTIIN MANSEN BLOGIKIRPPIKSELLÄ!


- No nyt vihdoin näitä lupaamiani ihanuuksia, jotka tulevat myyntiin ensi sunnuntaina 8.10.2017 Mansen Blogikirppisellä!

Kirppis järjestetään samassa paikassa kuin vuosi sitten syksyllä eli Tampereen Finlayson alueella osoitteessa Väinö Linna Aukio 13 (klikkaa karttaan) klo 11-14. Paikalla kiemurtelee jo tuntia ennen ovien avaamista jono, jonka perusteella paikalle on helppo löytää, jos vain yhtään tietää Tampereelta esim. Plevnan elokuvateatterin. 

Vinkki! Pysäköinti on sunnuntaisin Tampereella kadunvarressa ilmaista ja Vooninki-salin läheltä löytyy Plevnan maksullinen parkkitalo, josta on lyhyt kävelymatka kirppikselle. Varaa mukaan käteistä rahaa ja rutkasti hyvää mieltä. Täältä tekee nimittäin todellisia löytöjä!


- Yllättävän paljon sitä on taas kertynyt myytävää eikä tässä siis ollut suinkaan kaikki! 

Kauan kaivatut lisäneliötkään eivät tuoneet meillä ratkaisua siihen pulmaan, että kaikkea vaan ei voi eikä kannata säilyttää. Talomme tyyli on niin vahvasti valkoinen ja coastal, että moni ihana tavara etsii nyt uutta kotia. Esim. näitä ihania Iittalan Teema-astioita meillä on kaapissa neljää eri väriä, mutta käytämme aina vaan mustia ja valkoisia - siispä myyntiin!


Näiden herkkupalojen lisäksi myyntiin on tulossa täysi autokuormallinen omassa käytössä olleita ihanuuksia eli paljon erilaista sisustustavaraa (Riviera Maison, Bloomingville, TineK Home), kaksi isoa juuttimattoa, pari piharuukkua, lastenhuoneen pinkit pikkumatot, vaaleanpunainen prinsessateltta, leluja, vaatteita, miehen LP-levyjä (mm. ZZ-Top, Nazareth, Ozzy Osbourne, Clash), peltikylttejä, tähtiä, piparimuotteja jne. Tervetuloa kurkkimaan, olisiko joukossa mitään sinun näköistäsi!

Huom. Ei ennakkovarauksia! Tavarat myydään Mansen Blogikirppiksellä 8.10.2017 Vooninki-salissa ja myymättä jääneitä naputtelen sitten Sally's facebook-kirppikselle


PS. 100 ensimmäistä saavat kirppiksellä Sokoksen kivan goodiebägin! Kannattaa leiriytyä ajoissa paikalle ;) Nähdään!

Mukana bloggaajat:

Yritykset: 
Lämpimästi tervetuloa! ♥ 

6 kommenttia

 1. Oh hoh, tulloo hyväää kirppis!!! Portsarille käyttöä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin tulloo! Jono kiemurtelee taas leffateatterille asti... Mutta en tiiä, kuinka saan kaikki nää tavarat ikinä mahtumaan autoon ;DD


   Poista
 2. Onko lasinen korulaatikkokin myynnissä? Mikäli ei, onko se mistä hankittu tai oletko törmännyt viime aikoina jossakin samanmoisiin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Korulaatikko on löytö kirpputorilta parin vuoden takaa enkä ehkä raaski luopua siitä ;DD

   Mukavaa syysviikkoa!

   Poista
 3. Voi jos asuisi hieman lähempänä, tulisin niin sinne . Paljon kivaa sulla myynnissä. Toivottavasti kauppa käy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana! Kovasti paljon oli taas porukkaa liikkeellä!

   Myymättä jääneitä ihanuuksia löytyy nyt blogikirppisen jälkeen Sally's blogin omalta fb-kirpulta sekä 22.10. asti Kirpputori Tarinasta Tampereella (pöydästä B1).

   Ihanaa syksyä!

   Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★