INSTAGRAM

ASUNTOUNELMAT TODEKSI


Oma koti on sydämen asia. ♥ Vaikka asuntokauppaa perustellaan usein järkisyillä, tehdään ostopäätös kuitenkin aika usein tunteella. Saattaa olla, että asunnossa oli "sitä jotain", jo eteisessä tuli hyvä fiilis, se tuntui heti kodilta, siinä oli potentiaalia, hyvä fengshui, ihastuttava maisema, hyvä henki jne. Kuulostaako tutulta?

- Tuttu välittäjä oppii samaistumaan tähän tunteeseen ja osaa etsiä välitettävien asuntojen joukosta juuri sen, joka saa Sinut huokaamaan ihastuksesta!


RE/MAX Capital on tamperelainen kiinteistönvälitystoimisto, joka riveihin astuin viime viikolla. Jos asuntoasiat ovat sinulle ajankohtaisia, voit ottaa minuun yhteyttä, asutpa missä päin Suomea tahansa. "Vanhoina tuttuina" täältä blogin puolelta palvelen sinua myös asuntoasioissa oikein mielelläni ja/tai suosittelen tarvittaessa parasta kollegaani Sinua lähimpänä olevasta RE/MAX toimistostamme! Ammattitaidon kartuttamiseksi opiskelen parhaillaan työn ohessa kiinteistönvälitysalan ammattitutkintoa KiAT ja tuore LKV pätevyyshän multa jo löytyykin eli asuntokaupan juridiikka on kohtuu hyvin hallussa. 


Paras välittäjä ei aina välttämättä ole se, joka myy eniten asuntoja, vaan paras välittäjä ja juuri Sinulle sopivin on se, jonka kanssa tulet hyvin toimeen ja joka osaa kuunnella Sinua + tietää tarpeesi asuntokaupoilla. Luottamus on kiinteistönvälittäjän valinnassa yksi tärkeimpiä kriteereitä, mutta sen jälkeen pelkkä asuinaluetoivomus, neliöt tai varustetaso eivät vielä kerro välittäjälle juuri mitään siitä, mitä oikeasti haluat tulevalta kodiltasi. Eli vaikka kodin hankinta onkin osittain järjen ohjaamaa, niin tärkeintä on kuitenkin tunne siitä, että täällä asuessa olisin onnellinen. Uskon, että kokemuksellani osaan auttaa juuri siinä asiassa Sinua parhaiten!


Suomesta löytyy paljon hyviä välittäjiä, mutta uskon, että itse huimat 30 kertaa muuttaneena sekä toiselta ammatiltani sisustussuunnittelijana voin tarjota sekä asunnon myyjälle että ostajalle uudenlaista näkemystä asuntokaupan tueksi. 

Mikä RE/MAX?

RE/MAX on luotettava ja asiantunteva kiinteistönvälitysketju, joka on toiminut maailmanlaajuisesti jo vuodesta 1973 lähtien. RE/MAX toimii yli 100 maassa, yli 100.000 välittäjän voimin ja RE/MAX välittäjät auttavat vuosittain yli miljoonaa perhettä myymään ja ostamaan uuden kodin.

Kuulostaa huimalta. Mutta niinhän sitä sanotaan, että DREAM BIG! Tämä työ on myös minun unelmani eli ota rohkeasti yhteyttä, kun asunnonvaihto tulee sinulle (tai ystävällesi) ajankohtaiseksi, niin tehdään yhdessä asuntounelmista totta!040 120 5008

sari.karvonen@remax.fi
RE/MAX Capital kiinteistönvälitys
Keskustori 1 (2.krs), TAMPERE


Lämpimästi tervetuloa tykkäämään mun uusista LKV facebook-sivuista + seuraamaan kiinteistönvälittäjän työtä instagramissa! Seuraamalla pysyt parhaiten perillä myyntiin tulevista kohteistani, tapahtumista, kampanjoista, arvonnoista ja asiakaseduista ym. LINKKI ARVONTASIVULLE →

EDIT: ARVONTA-AIKA ON PÄÄTTYNYT!

Paras viimeiseksi eli otsikossa tulin lupailleeksi kuumailmapallolentoa. Kyllä vaan! RE/MAX Capital Keskustori facebook-sivulta löydät arvonnan, johon osallistumalla voit voittaa kuumailmapallolennon kahdelle! Arvonta suoritetaan 31.3.2018 ja lento järjestetään Tampereen seudulla kesällä 2018. 


Huom. Arvontaan ei voi osallistua kommentoimalla tähän blogitekstiin, mutta muut viestit ovat sangen tervetulleita :D


Ei kommentteja

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★