MANSEN BLOGIKIRPPIS TULEE TAAS 22.4.


- Supersuosittu MANSEN BLOGIKIRPPIS järjestetään kahden viikon päästä 22.4.2018 Tampereella!

Paikkana jälleen vanha tuttu Vooninki-sali Väinö Linnan aukiolla, jonne parikymmentä suosittua bloggaria kokoontuu myymään aarteitaan. Finlayson outlet on tällä kertaa isosti mukana tapahtumassa, samoin Bo LKV myy tapahtumassa stailauskamojaan. Monenlaista itselle ylimääräistä ja tarpeetonta ihanaa tavaraa, vaatetta ja muuta kivaa siis vaihtaa jälleen omistajaan kirppishinnoin. Minäkin olen mukana, tervetuloa kurkkimaan olisiko joukossa mitään "sinun näköistäsi". Myynnissä omassa käytössä/ stailauksessa olleita ihanuuksia, suurin osa ihan uuden veroisia. Mukana merkkejä mm. Anno, AmandaB, jotain Riviera Maisonia, Asko, aidosti vanhoja tavaroita mm. 2 peiliä, minilipasto, tarjottimia jne.


Merkkaa sunnuntai 22.4. kalenteriisi & muista tulla ajoissa paikalle! 

Tapahtuma on todella suosittu ja jono aamupäivällä sen mukainen! Kannattaa myös varata mukaan käteistä rahaa ja hyvät hermot, sillä pahimpaan ruuhka-aikaan saatat joutua hetken jonottamaan sisälle. 150 tulijaa saa ovelta tällä kertaa mukaansa myös kivan tuotekassin!

Jos paikka ei oo ennestään tuttu, niin tästä aukeaa karttalinkki Väinö Linnan Aukiolle. Voit tulla paikanpäälle helposti junalla (etäisyys rautatieasemalle 1,1 km) tai vaihtoehtoisesti bussilla tai omalla autolla ja ajaa auton Frenckellin tai Plevnan parkkitaloon (maksullinen pysäköinti). Vinkki! Sunnuntaisin kadunvarsipaikoitus on Tampereella ilmaista. Lähin pankkiautomaatti sijaitsee kauppakeskus Plevnassa, aivan leffateatteria vastapäätä, ja tapahtumassa on myös kiva pieni pop up-kahvila.

Nähdään Mansessa!


Huom. Ei ennakkovarauksia. Tavarat myydään paikan päällä 22.4.2018

4 kommenttia

 1. Sinulla on homma mukavasti kasassa. Itse en ole vielä laittanut yhtäkään tavaraa edes sivuun, mutta ajoittain varmasti jo tänään. Kiva nähdä !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Terhi! Joko sulla alkaa kans jo olla homma kasassa? Sunnuntaina 22.4. kirppistellään Finlaysonilla!

   Mukavaa uutta viikkoa!

   Poista
 2. Kiva postaus ja todella kauniit kuvat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ritva! Tuuhan sunnuntaina tekemään kirppislöytöjä! Meidät löydät 22.4. Vooninki-salista Tampereen Finlaysonilla klo 11-14.

   Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★