Sisustus & lifestyle

Search

TAMMIKUUSSA 2019


- Tammikuu aloitti uuden sisustusvuoden ja monella tapaa se tarkoittaa selkeyttä ja valoisuutta.

Kun joulu runsaine koristeineen oli riisuttu pois, tuntui koti hetken tyhjältä. Mutta aika nopeasti tyhjään tilaan tottui ja yllätyin, kun se muuttuikin avaruudeksi ja tilan tunnuksi. Selkiyttäminen on jatkunut luonnollisena osana myös kaappien puolelle ja otin lauantaista 2.2. alkaen pariksi viikoksi kirppispöydän uudelta Ylöjärvelle avattavalta kirpputori Karalta. Myös instan puolella meillä muutamilla innokkailla sisustajilla on tänä viikonloppuna 2.-3.2.2019 #instakirppis. Klikkaile sinne @countrysally (kirppiksen löydät la+su Storystä eli profiilikuvaa painamalla).

Lunta alkaa olla pihassa ennätysmäärät, mutta iloitsen, kun päivä on jo paljon pidempi kuin vuoden vaihtuessa. Ja minkä valoisuuden nuo hohtavat hanget tuovatkaan sisälle! Tänä viikonloppuna raksailu on jälleen pääteema, kun Asta Rakentaja -messut valtaavat Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen. Messupostausta onkin luvassa, jahka saadaan Pikkusiskon huomiset 12-vuotis synttärit juhlittua alta pois!

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★ Anonyyminä ei valitettavasti voi kommentoida ollenkaan.