tag:blogger.com,1999:blog-1136675623278353223.post3322274597715741364..comments2024-02-04T11:33:34.369+02:00Comments on SALLY'S: AlennuskooditSallyhttp://www.blogger.com/profile/15275338601280097499noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-1136675623278353223.post-337129147540611792011-02-16T09:28:40.581+02:002011-02-16T09:28:40.581+02:00Ihania kuvia Sally! Ja kiitos alennuskoodeista, tä...Ihania kuvia Sally! Ja kiitos alennuskoodeista, täytyykin käydä piipahtamassa tuolla Pentikillä :)Mua ärsyttää myös suunnattomasti tällä hetkellä tuo kauppojen vihannesvalikoima; kurkut on kitkeriä ja tomaatit joko kovia tai sitten lötsähtäneitä. Eikä edes maistu millekkään. Kivaa päivänjatkoa, palataan :)Mariahttps://www.blogger.com/profile/16322063393781665110noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1136675623278353223.post-47624607079477185082011-02-15T18:16:00.799+02:002011-02-15T18:16:00.799+02:00Turkoosi on kieltämättä raikas väri kevääseen :=)Turkoosi on kieltämättä raikas väri kevääseen :=)BettyBhttps://www.blogger.com/profile/05440634372574420762noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1136675623278353223.post-59348245521650972622011-02-15T17:34:17.093+02:002011-02-15T17:34:17.093+02:00Itse yritän suosia kauden kasviksia + kotimaista, ...Itse yritän suosia kauden kasviksia + kotimaista, paikallista ja lähiruokaa :) Olen samaa mieltä kanssasi, Johanna. Pitkä kuljetusmatka + torjunta-aineiden jäämät varmasti vaikuttavat ulkomaisten hedelmien ja vihannesten laatuun. Jo ajatus tuoreesta appelsiinista suoraan puusta poimittuna saa veden herahtamaan kielelle.. Mutta minkäs teet, kun ulkolaiset värikkäät paprikat maistuvat talvella, samoin kuin viinirypäleet, tompsut ja luumut ym.Sallyhttps://www.blogger.com/profile/15275338601280097499noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1136675623278353223.post-48658762890165558992011-02-15T17:04:19.976+02:002011-02-15T17:04:19.976+02:00Tämä hedelmä ja vihannesasia on minua ainiaan aska...Tämä hedelmä ja vihannesasia on minua ainiaan askarruttanut. Kieltämättä suomalaiset tomaattien ja kurkkujen maku on erinomainen. Mutta olen myös Espanjassa, Kreikassa jne. (ja tietty täällä) maistanut erinomaisia kunkin maan kotimaisia vihanneksia ja hedelmiä. Pohdinnoissani olen tullut siihen tulokseen, että pitkä kuljetusmatka jotenkin vaikuttaa makuun ja koostumukseen. Ja jotkut tuotteet kai laitetaan lähes raakoina matkaan ja ne kypsyvät joko matkan aikana tai sitten tukkujen varastoissa. Osaisiko joku kertoa? Olenko ihan väärässä?Johanna - Omamaamansikka blogihttps://www.blogger.com/profile/13140996089867348043noreply@blogger.com