Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Kuulumisia

Moikka!

Muutama viikko pois täältä "blogistaniasta" ja ihan ikävä on jo tullut Teitä ;) Viikot ovat menneet sukkelaan asioita järjestellessä. Kun koululaiset veisaavat parin viikon päästä Suvivirren kevätjuhlassa, on meillä edessä muutto uudelle paikkakunnalle. Tähän tohinaan tuo vielä lisämaustetta se, että vanhin tyttäreni painaa ylioppilaslakin päähänsä samaan aikaan, kun elämämme kannetaan muuttoautoon. Valmistujaispäivän nuori nainen juhliikin kavereittensa kanssa, sillä yo-juhlallisuudet siirrämme suosiolla viikon päähän varsinaisesta päivästä. Mitä taloon tulee, niin kun myy itse rakentamansa kodin, olo on kieltämättä hieman haikea. Onhan se vähän kuin sielunsa möisi ;) Mutta on ollut ilo ja suuri kunnia saada tutustua talomme tuleviin asukkaisiin ja voinkin hyvillä mielin todeta, että talo saa taatusti arvoisensa asukkaat. Vielä kun vuosien omakotitaloasumisen jälkeen saa oman egon mahtumaan tulevaan asumismuotoon, niin kyllä tästä ihan hyvä tulee ;)

Aurinkoa ja leppoisia kesätuulia!


4 kommenttia

 1. Tervetuloa takaisin, kiva kuulla sinustakin! Iloa ja voimia muuttoon ja uusiin tuuliin!

  VastaaPoista
 2. Kiva kuulla sinusta! Yhtenä päivänä tässä mietinkin, mitä sinne mahtaa kuulua. Jänskällä odotan, mikä on uusi asuinpaikkanne :) Tsempit muuttoon!

  VastaaPoista
 3. Kiva lukea kuulumisiasi :)
  Tsemppiä! Ja mukavia juhlia!

  VastaaPoista
 4. Joo ja mä alan kohta veisaamaan suruvirttä,kun te lähdette niin kauas.Matildasta Manseen tulee yli kolmentunnin ajo.J.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★