Sisustus & lifestyle since 2009

Search

BEIGEÄ OLKKARIIN


Olen ollut tosi tiukkapipo, enkä oo koko keväänä hankkinut kotiin mitään uutta, sillä kun työni loppuivat tammi-helmikuun vaihteessa, niin on pakostakin pitänyt kiristää kukkaron nyörejä. Laskut, muksujen kevättakit ja lenkkariostokset ajoivat luonnollisestikin myös tärkeysjärjestyksessä edelle, mutta nyt uskaltaa onneksi jo vähän löysätä pipoa ja miettiä näitä sisustusjuttujakin. 

- Keväisin olen yleensä hullaantunut siniseen, mutta nyt mun tekee jotenkin mieli pehmentää sisustuksen harmaita sävyjä beigempään suuntaan. 


Selailen säännöllisesti suomalaisia ja naapurimaidemme Ruotsin ja Norjan ihania nettikauppoja ja kun näin tämän Artwood tyynynpäällisen, niin naputtelin oitis tilauksen HOMENORD nettikauppaan

Päällinen on just mun tyyliä ja materiaaliltaan ihanan pehmeäksi pestyä paksua puuvillaa. Tilasin näitä 2 kpl, sillä tykkään, kun tavaroilla on pari tai sitten vastapari. Siten syntyy kiinnostava kokonaisuus. Just tästä syystä meillä on 2 valkoista Ektorppia olkkarissa vastakkain. Homenordilla on muuten yli 60,- tilauksissa aina ilmaiset postimaksut eli kannattaa hyödyntää tarjous ja tehdä vaikka kimppatilaus!


Ekan kuvan TineK lyhdyn siirsin sivupöydälle ja tilalle otin tämän monta vuotta sitten Iskusta ostamani lasihurrikaanin (huomenna taidan kuitenkin jo vaihtaa TineK lyhdyn takaisin ;) Pieni oliivipuumme ei harmikseni säilynyt talven yli, joten sellainen olisi vielä ostoslistalla, sillä olkkari ihan huutaa jotakin vihreää. Kävinkin niitä jo Ikeassa, Plantagenissa ja Bauhausissa katsomassa, mutten löytänyt sellaista pöydällä pidettävän kokoista. Tiedätkö sä, mistä mun vielä kannattaisi käydä katsomassa?

- Ihanaa viikonloppua! Huomenna me menemme äänestämään, kun on virallinen vaalipäivä. Mites siellä?

6 kommenttia

  1. Täällä on jo äänestetty :)
    Tyyny ja lyhty näyttävät kauniilta. Oliivipuuta metsästän minäkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Outi. Vinkkaa jos löydät jostain pieniä oliivipuita ;)

      Poista
  2. Kävin äänestämässä jo ennakkoon :) Kaunis tyyny, ihan sun näköinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti. Kävin just ihastelemassa teidän Lontoon reissun kuvia!

      Me käymme äänestämässä aina juhlallisesti varsinaisena vaalipäivänä, kun liput liehuvat. Ja päälle juodaan sitten vaalikahvit. Sitä varten pitää tietenkin aina leipoa..

      Poista
  3. Moi:)
    Ite tykkään kans ruskeaan menevistä sävyistä harmaan joukossa, passaavat ihan hyvin harmaan kanssa kun beigeä/ruskeaa vain on riittävän tasapainoisesti eli vähän siellä sun täällä.
    Ääänestetty on;)
    -Hellu ja Blackie Kahden Naisen Loukussa-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! Beige pehmentää kivasti harmaata eikä oo valkoisen kanssa edes tunkkainen.

      Me käymme äänestyspaikalla tänään. Ihanaa sunnuntaita!

      Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★