Sisustus & lifestyle since 2009

Search

SAANKO ESITELLÄ: APH AMERICA


- Meillä on ompelukone surissut ahkerasti tällä viikolla, kun Isosisko valmistautui Tracon X tapahtumaviikonloppuun Tampere-talossa 5.-6.9. Ja näin hieno asu siitä sitten tuli!

Tämän hahmon nimi on Axis Powers Hetalia America ja harrastuksen nimi cosplay eli tuttavallisemmin cossaus.


"Cosplay, lyhennetty sanoista ”costume play” (jap. コスプレ, kosupure, suomalaisittain cossaus), on harrastus, jossa ihmiset pukeutuvat manga-, anime-, sarjakuva-, peli- tai elokuvahahmoiksi. Cosplayn juuret ovat Yhdysvaltain scifi-tapahtumissa, mutta nykymuodossaan se on rantautunut länteen Japanista, missä se on verraten suosittua ja josta suurin osa cosplay-pukujen hahmoista lainataan." Lähde: Wikipedia

Napit suhuttelimme sprayllä kullanvärisiksi, takin valkoiset osat on kierrätetty vanhasta lakanasta ja hihansuun pitsit on virkannut edesmennyt Isomummi (terveisiä vaan sinne pilven reunalle ♥). Viime vuoden Tracon9 cossiasun löydät halutessasi täältä. Kuvanottohetkellä ei tänään ollut ihan yhtä hyvä säkä sään kanssa kuin vuosi sitten, vaikka olimme aamulla anivarhain liikkeellä.. Olin toivonut edes pikkasen aamu-usvaa, mutta pellon reunalla näkyi vain hämmästyneitä koiran ulkoiluttajia ;) 


4 kommenttia

 1. Hienosti toteutettu asu! Laitahan lapsellesi terveisiä, että on lahjakkaan näköinen cossaaja, ilmeet ja eleet juuri sellaisia kuin pitää. :) Cossausta tuli itsekin nuorena harrastettua, vaikka taitaa sarjat olla jo vähän muuttuneet niiltä ajoilta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kerron terveiset ;DD Tämä on vuoden kohokohta, kun alan harrastajat kokoontuvat saman katon alle!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! Tytär suunnitteli ja yhdessä toteutimme ;D Varmaan Kiinasta olisi löytänyt tämän hahmon asun valmiinakin, mutta moni hauska juttu olisi jäänyt sitten kokematta..

   Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★