Sisustus & lifestyle since 2009

Search

HABITARE 2017


- Syksy ja Habitare kuuluvat yhteen! 

Tämän vuoden 2017 Habitare-messut tarjoavat kävijälle runsaan kattauksen nähtävää! Muji, Signals, uniikkia taidetta, kivoja lastenhuonejuttuja, Habi kids alue, Suomen verhoilijamestarien 100 verhoiltua tuolia, jotka huutokaupataan messuilla sunnuntaina 17.9. + trendejä, ilmiöitä, valaisimia, sisustusuutuuksia! Pue siis jalkaasi hyvät kengät, raivaa tilaa kameran muistikortille ja lähde tutustumaan sisustamisen maailmaan.


- Anno ja IKEA yllättivät allekirjoittaneen positiivisesti, samoin Avotakka-osasto, uudistunut Havi's, Miamista inspiroitunut Garage sekä upeita parketteja tarjoava Timberwise. 

Laatat sen kuin jatkavat suurenemistaan ja marmori, messinki, luonnonmateriaalit sekä tummansininen ovat nyt niiiiiiin in. Mainitsemisen arvoisia ovat myös upea Svedbergs kylpyhuonenäyttely sekä kiinnostavat mustat Wall Up väliseinäratkaisut. Maltoin mieleni enkä ostanut messuilta mitään kotiinviemisiksi, vaikka paljon kaikkea kivaa kyllä hiplasin. Mutta juhlavuoden Avotakan sentään tilasin, sillä mulle ei tuu tällä hetkellä mitään sisustuslehteä ja siitä on nyt sitten iloa ensi kesään asti!- Sally's fb-sivuilta löydät halutessasi lisää kuvia. Menkäähän inspiroitumaan messuille!
5 kommenttia

 1. Habitare -postauksia nyt jälkikäteen lukiessa huomaa messujen tarjonnan laajuuden. Jokaisessa lukemassani postauksessa on jokin oma näkökulma, ja kuvasaldosta löytyy monia juttuja, joita itse en ole havainnut laisinkaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikkis ihanainen! Saman mäkin olen huomannut muiden Habitare -postauksia lukiessani, että jokainen näkee messut omalla tavallaan ;) Mutta se onkin tää bloggaamisen rikkaus, kun me kaikki havainnoidaan ja kerätään kokemuksia ja näkemyksiä omien mieltymystemme ohjaamina.

   Aurinkoista syysviikkoa!

   Poista
 2. Samoin kuin edellinen; kiireessä jäi ilmeisesti moni juttu näkemättä. Onhan messutilakin niin iso ja laaja, että sen läpikäyminen ei hetkessä käy.

  Noihin Wall Up -väliseiniin minäkin kiinnitin huomiota, hyviä ratkaisuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei vaan Helen! Itse oisin voinut "habitaareilla" kaksikin päivää perätysten, sillä messut olivat tänä vuonna jättimäiset! Kertoisikohan se nyt vihdoin talouden piristymisestä vai jääkö nähtäväksi, onko moni uusi pirteä pienyritys, joita messuilla nähtiin, hengissä vielä ensi syksynäkin.. Toivotaan niin! Suomi tarvitsee juuri tällaista - uskoa tulevaan!

   Poista
 3. Toivotaan! Hyvää syksyn jatkoa! Aurinkoista sellaista :)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★