Sisustus & lifestyle since 2009

Search

KUTSU: TERVETULOA TUTUSTUMAAN TOPIN UUTUUSMALLISTOON!


Kaupallinen yhteistyö TOPI-KEITTIÖT


- Lämpimästi tervetuloa tutustumaan  Topi-Keittiöiden uutuusmallistoon lauantaina 6.10.2018 klo 10-14!

Myymälöissä esillä syksyn ihanimmat oviuutuudet, tyylikkäät vetimet, tasot, välitilamateriaalit, altaat, hanat ja paljon muuta. Tervetuloa fiilistelemään syksyn keittiötunnelmia ja saamaan ideoita omaan kotiin! Myyjät ja ammattitaitoiset suunnittelijat kautta maan ovat palveluksessasi.

Olen paikalla Tampereen Topi-myymälässä 6.10.2018 klo 12-14 ja annan mm. sisustus- & kattausvinkkejä syksyyn. Tuu morjestaan! Topi-Keittiöt Tampere, Viinikankatu 47. 


VOITA TYYLIKÄS KATTILASARJA!

Lauantaina Tampereen Topi-myymälässä on käynnissä kiva ARVONTA, jossa palkintona laadukas kattilasarja (arvo 189 eur). Nappaa kuva myymälään tekemästäni syyskattauksesta ja jaa se ohjeiden mukaan omalla instagram-tililläsi. 

- Arvonta suoritetaan kaikkien kattauskuvan jakaneiden kesken ma 8.10.2018, joten tässä oiva menovinkki huomiselle!Osallistu arvontaan Tampereen TOPI-myymälässä 6.10.2018!

Tervetuloa Meille -tapahtuma avaa ovet suomalaisiin yrityksiin

Vantaan Topi-myymälässä sisustussuunnittelija ja -toimittaja Pia Kalliomäki tekee lauantaina 6.10. kattauksia Anno Collection tuotteilla ja Kalajoella aamiaiskaapit on katettu Iittalan tuotteilla. Lisäksi Kalajoen myymälästä kaikille 6.-20.10.2018 henkilökohtaisen suunnitteluajan varanneille kiitokseksi Iittalan kynttilälyhty suunnittelun yhteydessä.

Tarkemmat tiedot lauantain tapahtumasta ja mukana olevista Topi-myymälöistä löydät täältä.


Tervetuloa meille -viikko avaa ovet yrityksiin ympäri Suomen lokakuun ensimmäisellä viikolla 1.-7.10.2018. Viikon aikana yritykset ja yhteisöt avaavat ovensa suurelle yleisölle ja omille kohderyhmilleen. Nyt toista kertaa järjestettävissä Suomen suurimmissa yhtäaikaisissa avoimissa ovissa on mukana jo lähes 180 tapahtumaa. Tapahtumaviikon takana on Suomalaisen Työn Liitto ja sen tavoitteena on tuoda suomalaista työtä ja osaamista laajasti näkyviin.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★